Jump to content



Flash Quadro firmware σε Geforce?


therock

Recommended Posts

Γινεται μονο σε συγκεκριμενες GeForce και μαλιστα σε παλαιοτερες κυριως, οι οποιες σντιστοιχα μπορουν να μετατραπουν σε παλαιοτερες Quadro.. Στο google υπαρχουν αρκετες σελιδες με αυτο το θεμα..;)

Link to comment
Share on other sites

Απο οσο ξερω fw το οποιο αλλαζει την καρτα δεν υπαρχει, παρολο που σαν hardware ειναι ιδιες οι καρτες. Υπαρχουν καποια soft mods τα οποια ομως μπορει και να εχουνε αμφιβολα αποτελεσματα με καποια σχεδιαστικα προγραμματα. Ολα γινονται με το rivatuner το οποιο μπορεις να το κατεβασεις απο το guru3d.com . Αμα δεν σου δουλεψουν τα softmod, μπορεις ομως να δοκιμασεις να χρησιμοποιησεις ενα modified .inf ωστε να περασεις διαφορετικα drivers.

Ο μονος λογος βεβαια για τον οποιο σε συμφερει να μετατρεψεις μια Geforce σε Quadro ειναι αμα δουλευεις ως επι το πλειστον σχεδιαστικα προγραμματα CAD, δεν υπαρχει αλλος λογος. Ισα ισα που οι Quadro δεν εχουν τοσο καλη υποστηριξη και δεν βγαινουνε συχνα drivers.

Εγω εχω κανει το αντιστοφο στο laptop μου και μου εμφανιζει την Quadro 2700M που εχω σαν Geforce 9700M GTS. Ετσι μπορω και περναω ολα τα τελευταια drivers της nvidia για physx και cuda (για HA στο CoreAVC).

Link to comment
Share on other sites

Ναι εννοειται πως το θελω για CAD και οχι για πλακα! Παντως απο οτι βλεπω στις σελιδες, το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι, με μια 8800 GTX να την μετατρεψεις σε quadro fx 5600. Βεβαια θα εχει την μιση RAM μιας και η 8800 εχει 768MB ενω η 5600 1.5GB.

Σιγουρα ομως το μονο που χρειαζεται ειναι softmod απο Riva? Εγω σε διαφορα ποστ διαβαζω πως πρεπει πρεπει να φλασαρεις το αντιστοιχω Bios και επειτα με Riva να κανεις το softmod για να εξομοιωση τους drivers.

Εσυ φιλαρακι που εκανες το αντιστροφο, ποια διαδικασια ακολουθησες?

Παντως με την μετατροπη αυτη, θα εχω αναλογες επιδοσεις σε opengl?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.