Jump to content



Ασύρματο μητροπολιτικό δίκτυο


reno

Recommended Posts

Ξερει κανενας για μητροπολιτικο δικτυο η αγορα εξοπλισμου και ποσο θα μου στιχιση και τι εξοπλισμό θα χρειαστώ; ευχαριστο..... ψαξτε το και εσεις μην πληρωνουμε της εταιριες κιολας..:warning2: ασυραματο και ελευθερο ιντερνετ για ολους...?:fist::T:

Link to comment
Share on other sites

Αν κάνεις μια βόλτα από το www.awmn.net και διαβάσεις το Plugmein θα σου λυθούν οι απορίες... Το κόστος ξεκινάει απο 80-100 ευρώ και δεν έχει ταβάνι, εξαρτάται από το τί θέλεις να κάνεις.

Link to comment
Share on other sites

κάνε μας μια χάρη και πέρνα τις καταχωρήσεις σου από ορθογραφικό έλεγχο πριν ποστάρεις......θα ξεχάσω οτι ελληνικά ξέρω.:rubik:

μπες και διαβασε αυτό το λινκ που σου δωσαν τα παιδιά πιο πάνω.θα σου λυθούν όλες οι απορίες.

Link to comment
Share on other sites

λοιπον...πρωτα απο ολα πρεπει να συνειδητοποιησεις οτι το να ασχοληθεις με το α-γου-μου-νου θελει γνωσεις.Δηλ πρεπει να μαθεις καποια απλα πραγματα για δικτυα και ασυρματες τηλεπικοινωνιες πριν επενδυσεις για εξοπλισμο.Και φυσικα το να γινεις διακομιστης θελει ακομη περισσοτερες γνωσεις...Γινε πρωτα client και βλεπεις...Εξοπλισμος για να αρχισεις παντως ειναι γυρω στα 150-200 ευρωπουλα και πολλες ωρες δικης σου δουλειας...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.