orion Posted March 20, 2012 #1 Share Posted March 20, 2012 Ολα καλα και ολα ωραια με το pc μουκαι ξαφνικα χθες το αφησα αναμενο μονο του για καμια ωρα και οταν γυρισαειταν κολλημενο στο Loading operating system ..παγωτο..reboot .. το raid φενεται οκ.. αλλα εχω την εντυπωση οτι οι δισκοι δεν spinαρουν..Το καλο της υποθεσης ειναι οτι εκανα full backup προχθες και επιτελους θα αναγκαστω να περασω τον cruscial ssd...Αλλα καμια ιδεα για τι φταιει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Posted March 20, 2012 Author #2 Share Posted March 20, 2012 Ολα καλα και ολα ωραια με το pc μουκαι ξαφνικα χθες το αφησα αναμενο μονο του για καμια ωρα και οταν γυρισαειταν κολλημενο στο Loading operating system ..παγωτο..reboot .. το raid φενεται οκ.. αλλα εχω την εντυπωση οτι οι δισκοι δεν spinαρουν..Το καλο της υποθεσης ειναι οτι εκανα full backup προχθες και επιτελους θα αναγκαστω να περασω τον cruscial ssd...Αλλα καμια ιδεα για τι φταιει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Posted March 20, 2012 #3 Share Posted March 20, 2012 ουτε safe mode? κανα διαγνωστικο για δισκους ετρεξες; Default bios και δοκιμη ξανα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Posted March 20, 2012 #4 Share Posted March 20, 2012 ουτε safe mode? κανα διαγνωστικο για δισκους ετρεξες; Default bios και δοκιμη ξανα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Posted March 20, 2012 #5 Share Posted March 20, 2012 PSU? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Posted March 20, 2012 #6 Share Posted March 20, 2012 PSU? Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Posted March 20, 2012 Author #7 Share Posted March 20, 2012 ουτε safe mode? κανα διαγνωστικο για δισκους ετρεξες; Default bios και δοκιμη ξανα ?διαγνωστικο οχι..Αυτο με το default θα το δοκιμασω---------- Post added at 20:25 ---------- Previous post was at 20:24 ----------PSU?ξεκιναει κανονικα... μπενει bios..αλλα μεχρις εκει...δε παει ρουπι παρακατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Posted March 20, 2012 Author #8 Share Posted March 20, 2012 ουτε safe mode? κανα διαγνωστικο για δισκους ετρεξες; Default bios και δοκιμη ξανα ?διαγνωστικο οχι..Αυτο με το default θα το δοκιμασω---------- Post added at 20:25 ---------- Previous post was at 20:24 ----------PSU?ξεκιναει κανονικα... μπενει bios..αλλα μεχρις εκει...δε παει ρουπι παρακατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Posted March 21, 2012 #9 Share Posted March 21, 2012 Δοκιμασε clear cmos ρει..μηπως εκανες κανενα BIOS update..και εισαι Unstable? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Posted March 21, 2012 #10 Share Posted March 21, 2012 Δοκιμασε clear cmos ρει..μηπως εκανες κανενα BIOS update..και εισαι Unstable? Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Posted March 23, 2012 Author #11 Share Posted March 23, 2012 Λοιπον..αν και ξαναεστησα το συστημα στον ssd παρολα αυτα εδω και 3 μερες πεδευομε με τους δισκους να τους επαναφερω και να δω τι φταει.. περρισοτερο για το μαμωτο..Μετα απο πολυ ψαξιμο ειδα με gparted οτι υπηρχε ενα secret boot partition το οποιο υπεθεσα οτι ειναι των windows 7... το μεγεθος ομως δεν ηταν σωστο οποτε το σβησα... εκανα active το c: fix το MBR και το συστημα bootare (εχω μεταφερει τους δισκους σε αλλο μηχανημα για τεστ) Αφου bootare μου πεταξε ενα σωρο "errors" για τους δισκους, μνημες κλπ.. ολα μιαζανε πολυ φυσιολογικα... υπηρχε στο desktop μονο ενα προγραμμα .. το "System Check" απο τοτε αρχισα να ψηλιαζομε οτι κατι πεζει...με λιγο googlarisma διαπιστωσα οτι αρπαξα ενα ωραιο trojan/virus κατηγοριας TDSS πολυ σοφιστικε.. http://www.myantispyware.com/2012/01/02/how-to-remove-system-check-virus/ προσπαθω να καθαρισω το συστημα...κυριως για να βρω απο που κατεβηκε.. γενικα ειμαι προσεκτικος..Αλλα ποτε δεν εισαι ασφαλης στο internet..Αναμενετε συνεχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Posted March 23, 2012 Author #12 Share Posted March 23, 2012 Λοιπον..αν και ξαναεστησα το συστημα στον ssd παρολα αυτα εδω και 3 μερες πεδευομε με τους δισκους να τους επαναφερω και να δω τι φταει.. περρισοτερο για το μαμωτο..Μετα απο πολυ ψαξιμο ειδα με gparted οτι υπηρχε ενα secret boot partition το οποιο υπεθεσα οτι ειναι των windows 7... το μεγεθος ομως δεν ηταν σωστο οποτε το σβησα... εκανα active το c: fix το MBR και το συστημα bootare (εχω μεταφερει τους δισκους σε αλλο μηχανημα για τεστ) Αφου bootare μου πεταξε ενα σωρο "errors" για τους δισκους, μνημες κλπ.. ολα μιαζανε πολυ φυσιολογικα... υπηρχε στο desktop μονο ενα προγραμμα .. το "System Check" απο τοτε αρχισα να ψηλιαζομε οτι κατι πεζει...με λιγο googlarisma διαπιστωσα οτι αρπαξα ενα ωραιο trojan/virus κατηγοριας TDSS πολυ σοφιστικε.. http://www.myantispyware.com/2012/01/02/how-to-remove-system-check-virus/ προσπαθω να καθαρισω το συστημα...κυριως για να βρω απο που κατεβηκε.. γενικα ειμαι προσεκτικος..Αλλα ποτε δεν εισαι ασφαλης στο internet..Αναμενετε συνεχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Posted March 23, 2012 #13 Share Posted March 23, 2012 w00tΑγγελε μου you has been hackz0rs? Ooεχω περιεργεια να μαθω απο που το τσιμπησες το ζωο Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Posted March 23, 2012 #14 Share Posted March 23, 2012 w00tΑγγελε μου you has been hackz0rs? Ooεχω περιεργεια να μαθω απο που το τσιμπησες το ζωο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Posted March 24, 2012 #15 Share Posted March 24, 2012 Του το στειλα με email. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Posted March 24, 2012 #16 Share Posted March 24, 2012 Του το στειλα με email. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Posted March 24, 2012 Author #17 Share Posted March 24, 2012 Και εγω ειμαι περιεργος να δω το ψαχνω.. Το πιθανοτερο ειναι μεσω του goodsync μιας εφαρμογης για συγχρονισμο usb δισκων και αρχειων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Posted March 24, 2012 Author #18 Share Posted March 24, 2012 Και εγω ειμαι περιεργος να δω το ψαχνω.. Το πιθανοτερο ειναι μεσω του goodsync μιας εφαρμογης για συγχρονισμο usb δισκων και αρχειων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Posted March 25, 2012 #19 Share Posted March 25, 2012 Και εγω ειμαι περιεργος να δω το ψαχνω.. Το πιθανοτερο ειναι μεσω του goodsync μιας εφαρμογης για συγχρονισμο usb δισκων και αρχειων... Ακομα? Vag ριξτου ενα kick-Ban σε παρακαλω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Posted March 25, 2012 #20 Share Posted March 25, 2012 Και εγω ειμαι περιεργος να δω το ψαχνω.. Το πιθανοτερο ειναι μεσω του goodsync μιας εφαρμογης για συγχρονισμο usb δισκων και αρχειων... Ακομα? Vag ριξτου ενα kick-Ban σε παρακαλω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.