Jump to content



προβλημα με corsair ddr3 3x2


tasos53

Recommended Posts

Εχω αυτες τις μνημες http://www.corsair.com/_datasheets/TR3X6G1600C9.pdf

Οταν τις πρωτοεβαλα επανω τις εβλεπε κανονικα σαν Triple channel και τις εκανα χειροκινητα 1600 και ολα οκ.

Μετα απο καποιο σημειο και υστερα (δεν ξερω αν εχω κανει καμια @@ρια βαζοντας στο bios της p6t deluxe ολα default αλλα τα ξαναρυθμισα χειροκινητα) δεν τις ξαναειδε σαν triple αλλα σαν dual :boxed:.

Σαν μνημη βλεπει 6gb κανονικα.

Τις εβαλα και τις εβγαλα πεντε φορες τι αλλο να κανω ή ειναι καμια ρυθμιση.

Χελπ πλιιιζ :boxed:

Link to comment
Share on other sites

Thanks φιλε alexgk

Δοκιμασα reset (ξανα),αλλαξα θεσεις (ξανα),αλλαξα θεση και στο jamper (ξανα) μα τπτ

Τις βλεπει dual.

Μιλησα με eshop το ελυσα και το εστειλα στο service μητρικη και μνημες πακετο.

Μαλλον η μητρικη φταιει απο οτι καταλαβα (εκανα και update το Bios στο 1504...αλλα).

Περιμενω απαντησεις.

Link to comment
Share on other sites

Σημερα μετα απο μια εβδομαδα+ αναμονης με πηρε ο υπαλληλος απο το eshop και μου ειπε οτι δυστηχως δεν μπορουν να κανουν τπτ διοτι εχει στραβα πινακια η μητρικη οποτε ουτε να το δοκιμασουν μπορουν για να δουν τι φταιει και ετσι μου επιστρεφουν πισω την μητρικη με τις μνημες.

Δεν ξερω αν το εκανα εγω ή ηταν αλλα μπορει με το βαλε βγαλε με τις ψυκτρες και κατα το καθαρισμα απο την παστα να εκανα ζημια.

Το θεμα ειναι οτι δουλευε και το μονο οτι εβλεπε τις μνημες dual αντι triple και ο υπαλληλος μου ειπε οτι μπορει και αυτο να φταιει δλδ τα στραβα πινακια.

Την φαγαμε δλδ και δεν ξερω αν φταιω κιολα....:wall:

Κατα την δικη σας αποψη παιζει τα στραβα πινακια να εχουν κανει αυτο με τις μνημες ή τπτ αλλο?

Και επισης τι θα κανατε στην θεση μου με την μητρικη με τα στραβα πινακια?

Link to comment
Share on other sites

Ο υπάλληλος του eshop που παρέλαβε την μητρική σου για έλεγχο, επρεπε επι τόπου να την ελέγξει για τετοιες ζημιές πριν την παραλάβει. Απο την στιγμή που την παρέλαβε, τιποτα δεν μπορεί να εγγυηθεί οτι δεν το έκανε ο ίδιος βάσει πολιτικής της εταιρείας για να στην βγάλει εκτός εγγύησης. Υπάρχει ιστορικό με τέτοιο ζήτημα, ψάξε στο φόρουμ και θα το δείς.

Το μηχάνημα το είχες στήσει εσυ ο ίδιος; Σε οτι αφορά τέτοια λεπτά ζητήματα όπως ειναι τα πινάκια το "δε θυμαμαι", "ισως να την εκανα εγω" κλπ δεν ειναι αποδεκτές απαντήσεις. Ειναι ενα απο τα ελάχιστα πράγματα για τα οποία πρέπει να εισαι βέβαιος.

Link to comment
Share on other sites

Φιλε μου μενω επαρχια και το καταστημα την τσεκαρε πριν την παραλαβει και την εστειλε στο service το οποιο απο οσο μου ειπαν επειδη ειναι και γνωστοι εδω αυτοι ελεγχουν κανονικα ενω εδω ειναι ενας απλος εξωτερικος ελεγχος και δεν υπαρχει και η εξειδικευση.

Το μηχανημα το εστησα εγω και δεν ειναι το πρωτο απλα ειναι η πρωτη φορα που τα παραγγελνω ολα εξ αρχης εγω και τα στηνω κιολα.

Φυσικα και δεν ειναι αποδεκτες αλλα ουτε και εγω ξερω αν το εκανα (δεν σας εχει τυχει?) και το λεω αυτο για να μην ξεκινησω και κατηγορω το καταστημα κλπ κλπ αφου δεν ειμαι 1000% σιγουρος για αυτο το ανεφερα εδω (και μονο εδω).

Εχω διαβασει και τα σχετικα αν και λιγο αργα αφου ειχα παραγγειλει τα πραγματα αλλα οι μεχρι τωρα συναλλαγες μου ηταν οκ οποτε για αυτο και προχωρησα σε τετοιας αξιας αγορες.

Ειμαι παντως ολιγον τι ατυχος με το συγκεκριμενο pc αλλα που θα παει θα γυρισει.... :boxed:

Link to comment
Share on other sites

παρομοιο σκηνικο μου ειχαν κανει κι εμενα στο e-shop! με πηραν τηλ για στραβα πινακια! πραγμα που δεν ειχα κανει στανταρ! αρνουνταν να την κοιταξουν! εκανα φασαρια γιατι πια την δικαιολογια την εχουν κανει καραμελα και τελικα μου την αλλαξαν! εφοσον παρελαβαν ας κοψουν το λαιμο τους!

Link to comment
Share on other sites

Μπορει και με εμενα να πεχτηκε αυτο αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν την τσεκαρα για να πω την αληθεια ο ιδιος για να ειμαι και 1000% σιγουρος οποτε το μονο που εχω να κανω ειναι απλα να μην ξαναψωνησω απο το συγκεκριμενο καταστημα.

Κριμα που εγω και ενα φιλαρακι μου τους αφησαμε 5000euro περιπου.

Πλαισιο πλεον και ας χρεωνομαι και τα μεταφορικα και ας αργει και μια δυο μερες παραπανω δεν χαθηκε και ο κοσμος.

Link to comment
Share on other sites

δεν χρεων μεταφορικα απο πλαισιο.και μην το αφησεις ετσι με το e-shop δεν ειναι δυνατον να φερονται ετσι ρε συ οτι θελουν να κανουν απο την στιγμη που τη δεχτηκαν ειναι δικια τους ευθυνη.και τοσες mb με στραβα pin,slot κλπ μονο στο eshop πουθενα αλλου ημαρτον

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.