Jump to content



βοηθεια για ασυρματη συνδεση ιντερνετ σε PC?


cabdik

Recommended Posts

παιδια εχω το modem-router THOMSON TG585v7 του ΟΤΕ με συνδεση conn-x 1mbit. εχω 2 υπολογιστες, ο ενας ειναι ηδη συνδεδεμενος με ethernet καλωδιο αλλα ο αλλος ειναι σε μια αποσταση περιπου 20-25 μετρων, υπαρχουν αναμεσα 4 τοιχοι, και θελω να τον συνδεσω ασυρματα. αγορασα λοιπον αυτο το wireless usb adapter

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612300

και το τοποθετησα στο 2ο pc. ομως σημα δεν πιανει! ενω στα χαρακτηριστικα του λεει "εως 100 μετρα σε εσωτερικο χωρο". το usb να πω, οτι το εχω δοκιμασει σε ενα λαπτοπ που ειχα για καποιο καιρο στα χερια μου, και δουλευε κανονικα. με αυτο το λαπτοπ μαλιστα ειδα οτι 3-4 μετρα ποιο κοντα στο ρουτερ απο εκει που ειναι ο σταθερος, πιανει σημα! τι να κανω να πιασω σημα? κανονικα δεν επρεπε να πιανει? να πω, για να δωσω μια εικονα, οτι ο χωρος οπου βρισκονται τα 2 πισια ειναι στην ουσια 2 σπιτια κολλητα το ενα με το αλλο, συνολικα περιπου στα 200ΤΜ και οι υπολογιστες βρισκονται στα 2 αντιθετα ακρα των σπιτιων.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα,

Μια λύση, δεν γνωρίζω αν μπορείς να το κάνεις, είναι να μετακινήσης πιο κοντά τον υπολογιστή που σου παρουσιάζει πρόβλημα ή το ρούτερ σου σε κάποιο εύλογο σημείο. Προφανώς ο δέκτης σου δεν είναι τόσο δυνατός ώστε να πιάνει (έστω μια μπάρα) και ναι αυτό οφείλεται εν μέρη (με αρκετό ποσοστό) λόγω των τοίχων (μοιάζει γελείο αλλά δυστυχώς για εμάς δεν είναι).

Ελπίζω να βοήθησα,

:crazy_pilot:

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα ξανά,

Ναι δυστυχώς μετά πάμε πάλι σε έξοδα οπότε ή αναμεταδότης ή άλλο αντίστοιχο usb adaptor για το ασύρματο σου. Αυτά πάντα εαν δεν έχεις αποτέλεσμα με την προέκταση.

Φιλικά,

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

η λυση φιλε μου ειναι απλη, αν εχεις ανεση χωρου. παιρνεις ενα καλωδιο ethernet 20-25-30 μετρα και τα συνδεεις με σταθερη συνδεση και ησυχαζεις......!

αυτο εκανα εγω, γιατι ολες οι αλλες λυσεις ειχαν και καποιο κοστος!! καλη ανασταση!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.