Jump to content

ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ AGP

Recommended Posts

Posted

Μια απλη ερωτηση αν περασω απω agp se pci θα εχω δηπλασια ταχητητα?

η καρτα ειναι η 1950pro agp πανω στη asrock η οπια εχει και ιποδοχη pci.

Posted

Δεν γίνεται να βάλεις AGP κάρτα σε θύρα PCI, ούτε το αντίστροφο.

Επίσης η AGP είναι πιο γρήγορη από την απλή PCI και ήταν μόνο για κάρτες γραφικών.

Posted

αν θες να δεις διαφορα αλλαξε πλατφορμα τελειως

κανε μια μινι αναβαθμιση.

το υπολοιπο μηχανημα τι ειναι?

Posted
Δεν γίνεται να βάλεις AGP κάρτα σε θύρα PCI, ούτε το αντίστροφο.

Επίσης η AGP είναι πιο γρήγορη από την απλή PCI και ήταν μόνο για κάρτες γραφικών.

προφανως φιλε μου δεν καταλαβες.. με το pci λογικα εννοει τιν pci express x16.. η οποια ειναι πιο γρηγορη απο την agp..

Posted

Το παλικάρι δεν διευκρίνισε για τι PCI μιλάει. Πάντως δίνετε μεγαλύτερη προσοχή στα Ποστ που δημιουργείτε έτσι ώστε να έχουν λεπτομέρειες και συγκεκριμένες ερωτήσεις για να μπορούν να βοηθήσουν εσάς και άλλους που τα διαβάζουν.

Posted

νε λαθωσμου ενωουσα pci exspress x16 . η μητρηκη ειναι η alivedual-esata2 τις asrock (am2) και εχω πανω τις

athlon 64x2 5600+ . δεν εχω κανενα προβλημα απλα τωρα δουλευη με καρτα agp και ελεγα να πιγενα σε καρτα

pci x16.

Posted

Αφού έχεις ήδη τέτοιο slot, δεν τίθεται θέμα. Αν δεν σε καλύπτει πια η AGP κάρτα σου, αγοράζεις μια καινούρια pci-x.

Posted

και ειναι και πιο φτηνες οι pci-x vga απο τις αντιστοιχες agp. κοιτα για παραδειγμα, ποσο εχει η 3850agp σε σχεση με την 3850pci!! 100€ η πρωτη, 67€ η δευτερη!

Posted

δεν θελω να αλλαξω πλατφορμα, μονο την καρτα θελω να αλλαξω

τωρα εχω με την agp 16.000 στο 3dmark03 αν αλλαξω σε pci x δεν θα εχω καλητερο σκορ?

Posted

Δεν γινεται να βαλεις την ιδια καρτα στο pci express :)

Αν αλλαξεις καρτα τοτε ναι

Posted

Αν μιλας για καινούργια καρτα, ναι δεν θα εχεις προβλημα με το ρευμα τα 600 watt φτανουν και περισσεύουν,kαι πολυ καλυτερες επιδοσεις θα εχεις στα παιχνιδια :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.