Jump to content



software reminder για διαλείμματα που να μην κρασάρει τα παιχνίδια?


geogeoland

Recommended Posts

Αυτό ακριβώς που λέει ο τίτλος. Έχει βρει κανένας τίποτα τέτοιο? Ψάχνω για κάποιο απ' αυτά τα "eye protectors", που κάθε ώρα π.χ βγάζουν ένα μήνυμα να κάνεις διάλειμμα, που όμως να ΜΗΝ κάνει minimize (πόσο μάλλον crash) τα παιχνίδια (κυρίως). :suicide::)

Link to comment
Share on other sites

lol ρε, τέτοια ώρα ήμουν έτοιμος να τα googlάρω! :hehe: Κούραση... :p

Ξυπνητήρι και ρολόι έχω δοκιμάσει, αλλά... snooze is my enemy. :p

Όσο για τις τσακονοπροτάσεις... δοκίμασα, αλλά η δική μου έκδοση greekmother v1.0 έχει custom update "παραίτηση v2.0 stable" στο συγκεκριμένο task (κλειδώνει όλες τις επιλογές) και εκτός των άλλων είναι πολύ συχνά offline.

Όσο για το Gomena ver 1.69 δεν έχω δυστυχώς βρει κανένα πακέτο μέχρι τώρα που να έχει εγκατεστημένο μόνο αυτό το feature. Δυστυχώς το feature αυτό το έχω βρει μόνο σε suite "πρήξιμο 3 gold edition", με εξαιρετικά κακογραμμένο και βαρύ κώδικα...

Την shareware έκδοση πάλι την αποφεύγω, με ζορίζει το EULA...

Υ.Γ. Με βλέπω στο τέλος να χρησιμοποιώ τη βλακεία που έχουμε στην κουζίνα.. αυτό που το γυρνάς και χτυπάει όταν είναι να βγάλεις το φαγητό απ το φούρνο. Ε, απλώς αντί να βγάζω το φαγητό θα βγάζω το μυαλό, klein. :p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.