Jump to content



Πρόβλημα μητρικής ή επεξ/στη


ant0

Recommended Posts

Χαιρετώ τους φίλους κομπιουτερόπληκτους .

Εδώ και λίγες μέρες άρχισε το pc μου να βγάζει μηνύματα για τερματισμό μιάς διεργασίας σχετικής με το panda που χρησιμοποιώ και κατόπιν κολλάει (αργεί ακομα και πασιέτζα ν ανοίξει που λέει ο λόγος ) και δεν κάνει ούτε επανεκκίνηση (αναγκάζομαι να κάνω reset).Αρχικά υποψιάστικα ιό κι έκανα φορμάτ αλλά τα ίδια.Προσπάθησα λοιπόν να τρέξω orthos μήπως βγάλω άκρη και κόλλησε αμέσως στα 3 πρώτα τεστ ( το 4ο το πάει).Στη συνέχεια έβαλα memtest86+ 1.70 και έβγαλε 6 περάσματα (έκανε 9 ώρες σύνολο).Υποθέτω πως πάω για μητρική ή επεξ/στη αλλά ήθελα μια δεύτερη γνώμη.

Το σύστημά μου είναι

amd 2350be /2100Mhz (10*210) , m/b asus m3a32mvp-deluxe , mushkin 996580 ddr2 @ 840Mhz , win xp sp3 .

Παλιότερα είχα m/b asus a8r-mvp με athlon x2 3800+ αλλά και πάλι είχε κολλήσει η μητρική και μου την αντικατέστησαν στο Πλαίσιο Πειραιά μ αυτη που έχω τώρα (μετά από 3 επισκέψεις στο σερβις που έλεγε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα).Υποψιάζομαι πως την αντικατέστησαν με "ύποπτη" μητρική και όχι καινούρια αλλά ψάξε-βρές άκρη.Επειδή σ αυτό το κ*λ*μάγαζο δεν ξαναπατάω ούτε για παράπονα , πιστεύετε πως πρέπει ν αλλάξω mobo-cpu ή μπορεί να φταίει κάτι άλλο εκτός από το προφανές και πως θα το βρω?

:help:

Link to comment
Share on other sites

Μπορει και λογω παλαιοτητας του μηχνιματος να εχει γεμισει σκονη και να ζεσταινεται υπερβολικα.Αν μπορεις πες μας τις θερμοκρασιες σου

Δεν είναι δα και τόσο παλιό (λιγότερο από χρόνο έγινε η αντικατάσταση) και το ανοίγω και το καθαρίζω συχνά.Από το bios βλέπω cpu temp idle 40 , chipset temp 33 περίπου .Άλλωστε το orthos το τρεξα σε κρύο μηχάνημα (αμέσως μετα το boot) και κόλλησε ΑΜΕΣΩΣ στα 3 πρώτα τεστ.

Καμμιά άλλη σκέψη ?

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν , το ζήτημα λύθηκε ! Απεγκατέστησα το Panda και όλα πάνε ρολόι .Προφανώς υπήρχε κάποιο conflict και κόλλαγε το σύστημα .Πόσο κουφό είναι αυτό ?Τεσπα , όποιος δουλεύει Panda κι έχει προβλήματα , ξηλώστε το και δείτε μήπως λυθούν .:T:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.