Jump to content



x3100 και fullHD (Dell Studio Hybrid)


qbiefox

Recommended Posts

Ενδιαφερομαι να αγορασω το Dell Studio Hybrid για σαλονοpc και με προβληματιζει αν η x3100 που εχει θα μπορει να παιξει 1080p. cpu εχει εναν c2d mobile στα 2ghz (800 fsb) και 2 giga ram. Οποιος εχει δοκιμασει να παιξει fullHD σε x3100 ή ακομα καλυτερα στο συγκεκριμενο μηχανημα ασ βοηθησει. Ευχαριστω προκαταβολικα :happy:

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς δεν έχω το Dell Studio,αλλά είμαι σίγουρος ότι θα παίζει.

Η gpu μην σε φρικάρει (αν και δεν ξέρω ίσως υποστηρίζει hd decode),ο επεξεργαστής είναι dual core δεν θα γεμίζει θα τρέχει άνετα ο player.

Είμαι σίγουρος πάντως διότι βλέπω 720p με K-Lite Codecs και Windows Media Player Classic - Home Cinema σε ένα laptop με celeron 394,512mb ram και gpu μια SiS 661Fx σε mxm όχι onboard,και τρέχει τέλεια.Έχω παίξει και 1080p αλλά στις γρήγορες εναλλαγές σκηνών στις ταινίες κάνει κάτι κολλήματα και σπασίματα.

Link to comment
Share on other sites

Χμ ίσως να ναι ο player για πέταμα τι να πω... Πάντως και μια ματιά στο google να ρίξεις με "intel x3100 1080p",λένε ότι παίζει καλά αν και δεν λένε τι σύστημα έχουν,αλλά και αυτοί αν δεις λένε ότι με c2d θα είσαι εντάξει,εδώ για να με εντάξει εγώ...

Link to comment
Share on other sites

Συνδιαστε coreavc + KMplayer και θα παιζεται ανετα 1080αρια με οποιδηποτε dual core επεξεργαστη.

Η 3100 τωρα απ'ότι ξερω βγαζει και HDMI εξοδο οποτε σχεδον σιγουρα εχει HD Decoder, ψαξτο και λιγο στο site της INTEL.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.