Jump to content



True Copper


Dolly

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά,

Γρήγορη ερώτηση ίσως χαζή, αλλά μου δημιουργήθηκε εχτές όταν παρέλαβα την True Copper που δεν κρατήθηκα και πήρα με την προσφορά των 50€.

Έχω την True Black είδη πάνω, και δεν έχω κανένα θέμα με την ψύξη αλλά σκέφτηκα μήπως βάλω πάνω την Copper αν και στην βιτρινούλα είναι κούκλά.

Αλλά ρε παιδιά, ζυγίζει όσο ένας αφρικανικός ρινόκερος... και δεδομένου πως στο tower ΔΕΝ θα είναι σαν bench table αλλά θα είναι «κρεμασμένη» στο πλάι, έχω σφίξει λίγο μην γίνει καμία όμμα.

Βλέπω στον ύπνο μου, κραδασμό => ξηλωμένο socket, μακαρίτης 9650, άκλαυτη η 260 που είναι από κάτω, και με τόσο βάρος και τόση ορμή μην πάει και το τροφοδοτικό που είναι από κάτω «στα βουνά».

Λογικά υπερβάλω, απλά έχετε ακούσει για κανένα θέμα?

Δεν πάω σε lan party σε εβδομαδιαία βάση αλλά ΕΧΩ αδερφό, και όλο και κάποια διακριτική κλοτσιά θα φαει το HAF.

Μήπως να την κρατήσω να την βλέπω?

Link to comment
Share on other sites

50€?...O_o που ώρε?!

γκουχ...στο θέμα μας. Αντιγράφω από TR.

Not surprisingly, the copper version was the one most well received. Many hardcore Overclockers saw it to be the ultimate air cooling device. Inheriting from its predecessor, TRUE Copper has six highly efficient heatpipes with every vital part soldered to them to ensure the highest rate of heat transfer and durability. This is one of the features that you will see in each and every Thermalright heatsink.

TRUE Copper’s weight exceeds all of our previous heatsinks. Due to this reason, we strongly suggest installing it on a horizontal platform. Even though in our test lab, TRUE Copper was taken out for a test drive on a vertical platform and ran without a glitch as the motherboard came out unscathed. But since not all motherboards are manufactured the same way in terms of thickness and degree of stress, Thermalright cannot guarantee the condition of your motherboard after TRUE Copper is installed for a certainly amount of time. If you insist installing on a vertical platform, please check to make sure your motherboard is sturdy enough.

Από την άλλη, πολλοί έχουν βάλει την ψήκτρα χωρίς πρόβλημα, αν και για λόγους φαντασίας συνήθως προβαίνουν σε κάποιο μέτρο ασφαλείας (από δέσιμο με κορδόνια παπουτσιού στην οροφή του κουτιού μέχρι υποστήριξη στο backplate πίσω...:whistle2:
Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω να σου πω κάτι συγκεκριμένο, καθώς δεν έχω την ψύκτρα.....ΑΛΛΑ όταν την κυκλοφόρησαν πιστεύω πως είχαν σκεφτεί το γεγονός του βάρους οπότε δεν πιστεύω να τρέχει λόγος ανησυχίας...

Link to comment
Share on other sites

@ Dante80: να κοιτάς πιο συχνά τις προσφορές καταστημάτων :hehe: δυστυχώς πλέον ξαναπήγε στα 119 ευρώ η τιμή της

@ Dolly : man, εγώ θα την βάλω διακοσμητική στο σαλόνι με αυτά που διάβασα και λέει η ίδια η TR :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Λολ Dante δεν το είχα δει αυτό...

Sofos σίγουρα το είχανε σκεφτεί αλλά αν μου λεει η ίδια η εταιρία πως «λογικά» θα αντέχει αλλά δεν εγγυόμαστε σε βάθος χρόνου πως δεν θα το φας στο κεφάλι, ε το πιάνω το υπονοούμενο.

Και που να ξέρω εγώ αν η P5Q-DLX θεωρείται «δυνατή» μητρική, πήρα motherboard όχι σασί αυτοκινήτου να μου μιλάει για στρεπτική ακαμψία...

Και δεδομένου πως το HAF δεν το αλλάζω για μια ψήκτρα ούτε με τους οικολόγους στην κυβέρνηση, θα το κάνω όπως λεει ο Ανέστης και θα την αφήσω να την χαζεύω, είναι κούκλα.

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου κι εγώ τις ίδιες απορίες έχω αλλά στο νετ που το ψάχνω δεν βλέπω να κάνουν παράπονα όσοι την έχουν.. κι εγώ θα την σφίξω πολύ καλά πάνω στη mobo αλλά σκέφτομαι και κανά τρελό σχέδιο για τη στήριξή της.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ.

Αν την βάλω πάνω τελικά (αν και ρεαλιστικά δεν έχω λόγο, η Black μ@μ@ει σε θερμοκρασίες με το cpu στα 4,2 σχεδόν) θα την δέσω στάνταρ με καμία πετονιά με το πάνω μέρος του κουτιού.

Απλά είναι λίγο παράξενο γιατί λόγω βάρους φοβάμαι πως θα έχω μπόσικα και θα γέρνει λίγο προς τα κάτω αναπόφευκτα, και ίσως να μην πατάει τόσο καλά πάνω όσο η Black τώρα... αν και μπορεί να κάνω και λάθος.

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου κι εγώ τις ίδιες απορίες έχω αλλά στο νετ που το ψάχνω δεν βλέπω να κάνουν παράπονα όσοι την έχουν.. κι εγώ θα την σφίξω πολύ καλά πάνω στη mobo αλλά σκέφτομαι και κανά τρελό σχέδιο για τη στήριξή της.

η πετονια ειναι πολυ καλο mod αλλα για πες κ εσυ την ιδεα σου γιατι κ εγω την περιμενω .

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα, δυστυχώς δεν έχω προλάβει να πάρω ακόμα κουτί και mobo για να κάνω τα...σχέδιά μου. Η πετονιά που είπαν τα παιδιά είναι μια καλή λύση με κρέμασμα από πάνω.. εγώ σκέφτομαι όμως και μια πετονια η οποία θα κρέμεται απο τα drive εως τον πίσω ανεμιστήρα.Ένα οριζόντιο δέσιμο απ'άκρη σ'άκρη δηλαδή που θα κάθεται πάνω η ψύκτρα. Βέβαια εγώ θα την τοποθετήσω οριζόντια για να φυσάνε προς τα πάνω τα 2 ανεμηστηράκια που θα της βάλω.

Όχι έτσι δηλαδή:

P2280093.jpg?t=1244811344

Αλλά έτσι:

IMG37_1.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αν λες για τη πρώτη photo, ένα είναι aπλά είναι πιο παχύ... αν βάλεις οριζόντια τη ψύκτρα όπως προτείνω και φαίνεται στη photo δύο, τότε θα σπρώχνεις τον αέρα προς τα πάνω.. εγώ το σκέφτομαι έτσι γιατί λέω να πάρω το haf932..

Link to comment
Share on other sites

να πω ότι την έβαλα σήμερα, και, προφανώς λόγω βάρους, δεν πατάει καλά χωρίς στήριξη. Μπήκα στα Win και είδα κάτι 55άρια και ψηλοέφριξα. Την πίεσα λίγο στο πάνω μέρος της, και αμέσως οι θερμοκρασίες πέσανε στους ~42 βαθμούς. Άντε τώρα να δω πως θα πιέζεται προς τη μητρική χωρίς την παρουσία του δείκτη μου :p

Μιλάω για κάθετη μητρική, για i7, και για load.

Link to comment
Share on other sites

εχμ, τι να σε πω :p Μπορεί και να μην το είχα σφίξει αρκετά:hang2: Πάντως, για τα ησυχότερα, και το έσφιξα λίγο ακόμα, και έδεσα και τη ψύκτρα από το κλουβί του τροφοδοτικού, και τώρα βλέπω 11-13 βαθμούς πιο χαμηλά τον κάθε πυρήνα :D

Link to comment
Share on other sites

Πω πω κατάλαβα... με βάλατε σε σκέψεις παιδιά! Θα κάνω και mods για να κρεμάσουμε το θεριό μας σωστά! :p Εκεί φτάσαμε.. και μετά σου λέει κάνε και lap την cpu και την ψύκτρα! Εδώ πρέπει να σιγουρευτούμε ότι ακουμπάει σωστά και δεν...γέρνει! :hang2:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.