Dr.Paneas Posted June 29, 2012 #1 Share Posted June 29, 2012 Δυστυχώς για μία ακόμα φορά έρχομαι αντιμέτωπος με το καθυστεριμένο λειτουργικό σύστημα της Microsoft: Windows 7. Δεν είναι δικό μου το PC αλλά της κοπέλας μου, οπότε δεν ξέρω ακριβώς τι πάτησε και τι έκανε πριν προκληθεί αυτό το πρόβλημα. Το σίγουρο είναι ότι κατέβασε κάτι σαν codecs το οποίο παίζει να ήταν virus.Το πρόβλημα:Το σύστημα μπουτάρει και μόλις επιλέξεις χρήστη, κολάει στο Welcome (login screen).Την λύση του προβλήματος βρήκα, αφού μετά από καμια 100αρα restart βρήκα τα 2 services που μου προκαλούσαν το πρόβλημα:1) Windows Log Event2) Desktop Windows Session Managerμόλις τα έκανα disable αυτά το σύστημα με βάζει μέσα μια χαρά.Το νέο πρόβλημα όμως είναι πως όταν δοκιμάζω να ανοίξω μερικά προγράμματα που χρειάζονται internet (πχ Chrome) τότε κολλάει και μένει εκεί. Οπότε με hard reset κάνω επανεκκίνηση....Τι μπορώ να κάνω για να σώσω την εγκατάσταση και να μην πάει για format; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Posted June 29, 2012 #2 Share Posted June 29, 2012 system restore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Posted June 30, 2012 #3 Share Posted June 30, 2012 format.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Posted July 2, 2012 #4 Share Posted July 2, 2012 μπες σε safe mode κ κανε νεο admin κ δοκιμασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Posted July 2, 2012 Author #5 Share Posted July 2, 2012 Δοκιμασα τα πάντα και τελικά έφταιγαν πολλά. Λίγο κάποιος ιος, λίγο κάποιοι δίσκοι, λίγο η κάρτα που είχε αρπάξει... Τελικά έκανα format αλλά πάλι κολλούσε (σε άσχετες στιγμές) -- το πρόβλημα ήταν η κάρτα. Πέθανε από το CUDA, έβρασε 6 μήνες render. Τωρα εχω βαλει την παλια την 4890 την δικιά μου, και για το δικο μου pc εχω μία ό,τι να ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Posted July 3, 2012 #6 Share Posted July 3, 2012 πέθανε τελείως? φούρνος @125@10 min? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Posted July 8, 2012 Author #7 Share Posted July 8, 2012 Μέσα σε όλα τα πράγματα που έφταιγαν ήταν και 2 Black Cavier που είχαν παραδώσει πνεύμα. Τώρα θα πάρω με (36 δόσεις) την GTX 680 να κάνει render να ηρεμήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Posted July 9, 2012 #8 Share Posted July 9, 2012 Αν θέλεις φερε μου την κάρτα να την δοκιμασω και σε άλλο pc .Εγγύηση δεν παίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Posted July 11, 2012 #9 Share Posted July 11, 2012 Μέσα σε όλα τα πράγματα που έφταιγαν ήταν και 2 Black Cavier που είχαν παραδώσει πνεύμα. Τώρα θα πάρω με (36 δόσεις) την GTX 680 να κάνει render να ηρεμήσω.Αν όντος το σκέφτεσαι και δεν κάνεις πλάκα, πρίν βάλεις δόσεις δες τα benchmark των gtx6x0 εκτός του gaming γιατί θυμάμαι να είναι χειρότερα κατά πολύ από της gtx580 που την βρίσκεις μεταχείρισμένη στα μισά λεφτά.Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Posted July 11, 2012 #10 Share Posted July 11, 2012 βγαινει κ 660.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.