Jump to content



Εκδοση Bios F14c BETA για P35 DS3...


xander1416003283

Recommended Posts

Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει δοκιμασει καποιος αυτη την εκδοση ΒΙΟS για την DS3 με chipset P35 γιατι με το F13 που εχω στις νορμαλ ρυθμισεις ο/c με τον Ε8500 μου κολαει το CPUZ στους 41 βαθμους και δεν μπορει να μετρησει θερμοκρασια επεξεργαστη... Οταν clockαρω εστω και λιγο μετραει παλι κανονικα και οταν γυριζω στις νορμαλ ρυθμισεις κολαει παλι μετα απο κανα 2 μερες... Το F14c υπαρχει περιπτωση να το διορ8ωσει αυτο το φαινομενο και ειναι δοκιμασμενο απο καποιον εδω οτι λειτουργει σωστα και χωρις προβληματα???

Link to comment
Share on other sites

το F14C το έχω εδώ και ένα εξάμηνο σε 2 gigabyte p35-ds3 rev.2.1 και δέν έχω κανένα προβληματάκι.Ούτε στην μία που είναι με ελάχιστο overclocking ούτε στην άλλη που δουλεύουν όλα stocκ.Άν και είναι BETA το BIOS και μπορεί να σε γεμίζει αμφιβολίες ...δέν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.