Jump to content



"Ακούγονται" τα παράθυρα στο σύρσιμο! ΗΕLP!


N3M3SYS

Recommended Posts

Η κάρτα ήχου είμαι μια creative Xfi titanium pcie. Οπότε είμaστε σε ηρεμία στο ντεσκτοπ, 2πλο κλικ στο "Ο υπολογιστής μου", και το παράθυρο ανοίγει, όχι φουλ maximized, αλλά στο κέντρο της οθόνης. Το "πιάνω" λοιπόν για να το αυξομοιώσω από την κάτω δεξιά γωνία του και εκεί είναι που ακούω από τα ακουστικά το ήχο της αυξομοίωσής του! Σαν να ακούγονται οι γραμμές τις οθόνης, κάθετες και οριζόνιες, κατά το scrolling! Ακούγεται ένα ζζζζ ,αμυδρά, αλλά ακούγεται, και γενικά οτι και αν κάνω, π.χ maximize ένα παράθυρο που είναι minimized στην taskbar κ.α! Ακούγεται μόνο κατά την κίνηση του πιασμένου παραθύρου από το ποντίκι. Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά? Άλλαξα ακουστικά, drivers, απεγκατάσταση, εγκατάσταση, τίποτα! Έχετε συναντήσει κάτι παρόμοιο?

Link to comment
Share on other sites

Είναι θέμα παρεμβολών όπως λέει και ο Spyrus :T:

Το έχω και γω λόγω της εξωτερικής κάρτας τηλεόρασης που δίνει τον ήχο της μέσω linein. Αν βγάλω το jack σταματά αυτό το πρόβλημα

Link to comment
Share on other sites

ναι κ μενα το κανει αυτο...οταν ομως παιζω κιθαρα με τον ενισχυτη!!:rofl:

δοκιμασε αν εχεις κιθαρα κ ενισχυτη κ συγκεκριμενα με (emg81) να δεις τις παρεμβολες ποσο δυνατες ειναι γυρω απο το pc σου..

γι αυτο εγω τα εχω λιγο πιο μακρια μου..+ οσοι εχουν wireless πρεπει να ειναι καπου απομακρυσμενο απο διπλα τους..;)

Link to comment
Share on other sites

Μμμ...το 8έμα είναι ότι η xfi δεν χωράει στην 2η pcie της rampage II (την τέρμα πάνω), εμποδίζει η ψύκτρα του northbridge! Πάντος αν είναι θέμα παρεμβολών ΟΚ , εγώ φοβάμαι μην έχει πρόβλημα η κάρτα, τι λέτε παίζει κάτι τέτοιο?

P.S: Πάντως με το ίδιο configuration η προηγούμενη xfi fatality platinum δεν είχε αυτό το πρόβλημα....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.