Jump to content



MAC Address Finder


Korgull_x

Recommended Posts

Γνωριζει κανεις καποιο script ή κατι αλλο με το οποιο θα μπορουσα σαν διαχειριστης ενος φορουμ να παιρνω τη macaddress ενος μελους (θα χρησιμοποιηθει για να κανω ban ενα troll που κανει username spamming, καθως αλλαζει ip's καθε φορα...)

Ψαχνω κατι που θα γινεται ειτε με PHP script, Javascript, Perl (cgi), ή flash. Το Φορουμ ειναι PHBB3

Link to comment
Share on other sites

Αν μιλάμε για φόρουμ στο ιντερνετ δε νομίζω να υπάρχει τρόπος να πάρεις MAC-Address

Κάτι τέτοιο θα μπορούσες να το κάνεις μόνο σε τοπικό LAN.

Ή έστω αν μπορέσεις με κάποιο τρόπο να βρεις τη MAC του χρήστη , πάλι δε θα μπορείς να την ban-άρεις ;)

Link to comment
Share on other sites

Δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται κάτι τέτοιο. Παρόλαυτα, εάν αυτός ο ελεϊνός τυπάς που περιγράφεις είναι έξυπνος, τότε πολύ απλά θα αλλάξει τη ΜΑC Address του ;)

Link to comment
Share on other sites

Για δημιουργία e-mail, αλλαγή ip και εγγραφή στο φόρουμ, χρειάζεται τουλάχιστον 4-5 λεπτά. Για να τον banαρεις χρειάζεσαι λίγα δευτερόλεπτα. Κάποια στιγμή θα βαρεθεί.

Έχεις δοκιμάσει να banαρεις ολόκληρο subnet, και όχι μεμονωμένες ip? Ή αλλάζουν εντελώς οι ip?

Για mac address απ'οσο ξέρω, δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Link to comment
Share on other sites

Σκεφτηκαμε να banαρουμε ολο το subnet 85.73.***.*** αλλα ετσι θα κοψουμε ολους τους χρηστες adsl της otenet στον πειραια κ τη σαλαμινα. Και μετα ο τυπος θα ξημεροβραδιαζεται στα νετ καφε.

Link to comment
Share on other sites

To http είναι πρωτόκολλο το οποίο είναι ένα επίπεδο πάνω από το tcp, το οποίο και χρησιμοποιεί, οπότε υπάρχει πληροφορία της MAC...

Θεωρητικά...

Στην πράξη όμως τα δεδομένα από το link layer του TCP/IP (στο οποίο ανήκει η πληροφορία της MAC) δεν μεταδίδονται στο internet, οπότε θα δεις του router σου... μόνο σε τοπικό δίκτυο έχει νόημα η MAC...

Από την άλλη με php, ούτως ή άλλως, δεν μπορείς να πάρεις τέτοιες πληροφορίες... με cgi μπορείς να το δεις όμως, αλλά στην περίπτωσή σου δεν έχει νόημα...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.