Jump to content



Φορτιστής από Logitech MX 5000


F i L

Recommended Posts

Καλησπέρα!Έκανα μια μετακόμιση από το σπίτι που έμενα σε ένα άλλο και κατα την μετακόμιση έχασα τον φορτιστή του ποντικιού.Επειδή είναι από τα καλύτερα ποντίκια που είχα ever + οτι το είχα ακριβοπληρώσει ξέρετε που μπορώ να βρώ αντικαταστάτη;

Επειδή γράφει τις απαιτήσεις στη βάση φόρτισης του ποντικιού(Amper κ Volts) σκέφτηκα μπας και υπάρχει κανένας μαιμού που μπορώ να βάλω.Όμως πήγα και ρώτησα στο Βενιέρη που εχει ηλεκτρονικά και μου είπαν οτι δεν έχουν φορτιστές.

Ξέρει κανεις τι να κάνω τώρα;Γενικώς στο εμπόριου φορτιστές γενικής χρήσης δεν κυκλοφορούν;

Link to comment
Share on other sites

Τις απαιτήσεις τις λέει η βάση..αλλά το θέμα είναι οτι πήγα εκεί και μου λένε μετασχηματιστές δεν έχουμε! wtf και νόμιζα τόσο μεγάλο κατάστημα που είναι θα είχε τα πάντα..

Οπότε απο αύριο θα αρχίσω να ψάχνω σε μικρομάγαζα..μακάρι να βρώ όχι μόνο μετασχηματιστή με τα σωστα volts αλλά και να ταιριάζει με την υποδοχή..

Link to comment
Share on other sites

Θα πάω την δευτέρα στο practiker να δω.Τα χαρακτηριστηκά που θέλω είναι 8v τάση και 500mA ρεύμα.Ανάμεσά τους έχει ένα μεγάλο ίσον(=) οπότε υποψιάζομαι πως θα είναι συνεχές το ρεύμα.

Με τέτοια χαρακτηριστικά είχα βρεί και εγώ κάπου στο net αλλά το θέμα είναι να ταιριάζει και η υποδοχή!

Link to comment
Share on other sites

Μέχρι 1000mA έχει το πράκτικερ. Το ξέρω γιατί έψαχνα για μετασχηματιστή 1500mA τις προάλλες και δε βρήκα παρά μόνο μέχρι 1000.

Και τι πειράζει? απλός θα κάνει πιο πολλές ώρες να φορτιστεί...σωστα?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.