Jump to content



Σχετικα με DVD Audio


dande

Recommended Posts

Μπορει να μου πει αν καποιος γνωριζει αν τα DVD players που χρησιμοποιουμαι στους υπολογιστες μπορουν να αναπαραγουν σωστα audio? και τι απωλειες εχουν?

Οπως επισης αν μπορουν να παιξουν Super Audio CDs.

Eυχαριστω εκ των προτερων!:unsure:

Link to comment
Share on other sites

Για το windvd5 πρωτη φορα τωρα ακουω οτι μπορει και παιζι αλλα το powerdvd δεν κανει κανονικη αναπαραγωγη του dvdaudio.Ειναι το ιδιο σκηνικο και με το superaudio cd , παιζει αλλα τι παιζει.

Link to comment
Share on other sites

ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΤΟ DVD AUDIO EINAI ΣΕ 2 FORMAT.

1. HXOΣ 5,1 ΣΤΑ 24/96

2. ΗΧΟΣ STEREO ΣΤΑ 24/192.

ΛΟΙΠΩΝ ΟΠΟΙΑΔΙΠΟΤΕ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΗΛΟ SOFTWARE NA ΠΑΙΞΕΙ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LICENCE. ΑΠΛΑ Η CREATIVE KATAΦΕΡΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ LICENCE ΠΡΩΤΗ. ΑΠΛΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ SOFTWARE PLAYERS ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΙΠΟΤΕ ΚΑΡΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΕΙ.

ΤΟ SAD ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ LINEAR PCM,OΠOTE OI DAC ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ " ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ " ΚΑΡΤΕΣ ΗΧΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΟΥΝ.

ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ SACD ΣΤΑ PC ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΟΧΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΥΔΡΙΔΙΚΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ AUDIO CD KAI SACD. ΑΠΛΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΚΟΥΝ ΤΟ AUDIO KAI OXI TO SA.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΑ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.