Jump to content



internet explorer stop responding


disssconected

Recommended Posts

Παιδες εχω ενα πρόβλημα. Οταν παω να ανοίξω καποιο αρχείο βιντεο (mpeg, avi, etc) κατα 80% πετάει message o explorer οτι σταμάτησε να ανταποκρίνετε..τι λέτε να φταίει? εβαλα τον explorer 8 τον ξαναέβγαλα και τα κλασικά, αλλαξα και media player εβαλα το media player classic αλλα και παλι αυτο το message μου το πετάει σταθερά. Τι αλλο μου προτείνετε να κάνω?? καποιο πρόγραμμα να σκαναρει για κανενα πρόβλημα?? τι λετε??:help1:

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον παιδια ενα μεγαλο ευχαριστώ στο psalia! συνοπτική η απαντησή του αλλα τελικα πρεπει να εφταιγαν τα codec μου. Εβαλα το vlc και λυθηκαν ολα τα προβλήματα..τι να πω ισως καποια buggia στα xp ειχε παιχτει...οποτε αν σας βγαλουν τα xp κατι αναλογο οταν τρεχετε βιντεο και σας το πεταει αυτο θα φταιει γιατι και ενας φιλος μου ειχε ιδιο ακριβως προβλημα...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.