Jump to content



Πρόβλημα με Tv-OUT


cherryman

Recommended Posts

Έχω μια GeForce2 MX400 και χρησιμοποιώ αρκετά συχνά το tv-out. Το πρόβλημα έιναι ότι το chip της Nvidia είναι λίγο βλαμένο και η εικόνα δεν καλύπτει όλο το μήκος της τηλεόρασης. Για αυτό μου είχαν προτείνει το TvTool. Αφού έβαλα αυτό το πρόγραμμα, το θέμα του μήκους λύθηκε, αλλά δημιουργήθηκε ένα άλλο. Τώρα η εικόνα στο ύψος της είναι πιο μεγάλη από τα όρια της τηλεόρασης και ξεφεύγει αρκετά από πάνω και από κάτω. Μήπως ξέρετε πως μπορώ να χρησιμοποιήσω σωστά το πρόγραμμα αυτό; Ή και αν υπάρχει κάποια άλλη λύση.

Link to comment
Share on other sites

Δεν κάνει τίποτα. Η πρώτη επιλογή είναι η (Standard), όπου και είναι το ίδιο σαν να μην έχω το tvtool. Η δεύτερη επιλογή είναι η (Desktop), η οποία είναι και απενεργοποιημένη και η τρίτη είναι η (Fullscreen) όπου και υπάρχει το πρόβλημα του περρισεύματος.

Link to comment
Share on other sites

Ειναι σχεδον αδυνατο να διορθωσεις τετοια προβληματα σε GF2MX. Να εισαι που εχεις ικανοποιητικο tv-out. Μια GF4MX θα ηταν λιγο καλυτερη χωρις προβληματα. Κανε ραμπα.:)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.