Jump to content



Οχι αλλο καρβουνο!!


grlucifer

Recommended Posts

Θελω fsb και οχι καρβουνο.Ο τιτλος ειναι ασχετος αλλα πιασαρικος μπας και με ακουσει κανεις.Προσπαθω να ανεβασω μια Asus P4C800 Deluxe αλλα μετα τα 310 δεν ειναι και τοσο σταθερη. Που πρεπει να την ψυξω βρε παιδες.Ριχτε καμια ιδεα. Εχω μονο ενα 40χ40 στο North με τη default ψυκτρα του.

Link to comment
Share on other sites

Ενδεικτικα σου δειχνω πως πρεπει να ειναι να ψυξεις μια P4P800 dlx , η κυκλωματικη σχεδιαση μιας C800 ειναι παρομοια οποτε ελπιζω να καταλαβεις.Απο κει και περα η πατεντες του καθενος παιζουν ρολο.(H foto ειναι απο ενα μελος μας , δεν μενει παρα να τον ευχαριστησω και να τον παρακαλεσω να μην με κυνηγαει για πνευματικα διακαιωματα :D )

post-32-1416070566,9499_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Θα πρέπει να ψύξεις τα μοσφετς με ψυκτρακια και ανεμιστήρα, το PLL με ψυκτράκι, τα μοσφετάκια των μνημών με ψυκτράκι, ανεμιστηράκι στο chipset όπως και δήποτε, και πρόσεξε, διότι πάνω από τα 300, δεν λοκάρει το agp/pci... δοκίμασε το clockgen ή το setfsb για την μητρική σου, λόκαρε το agp/pci στα 72/36 και ξαναδοκίμασε. Δυστηχώς δεν υπάρχει μόνιμη λύση για τα 72/36, εκτός και αν αποθηκεύσεις την ρύθμιση με το clockgen και το βάλεις να ξεκινά στο startup.

Link to comment
Share on other sites

Rootx αυτο που ειπες δεν το ηξερα!!! Αυτο ειχα παθει με την 8ΙΚ1100 της Gigabyte! Λοκαρε στα 72/36 μετα τα 260!!! Μονο με clockgen εστρωνε. Ευχαριστω πολυ παιδια. Η βοηθεια σας ειναι υπερπολυτιμη. :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.