ARMAGEDDON Μάρτιος 10, 2010 #1781 Μάρτιος 10, 2010 δεν μου δείχνει τα pings από τους server όταν πάω να διαλέξω ... τι σκ@τα έγινε
dimitris_s Μάρτιος 10, 2010 #1783 Μάρτιος 10, 2010 (edited) Φίλε tragikos (παλιοσειρά απ' το e-pcmag), περιττό να πω ότι εχθές ξεκλείδωσα το M16...... Πως και πως το περίμενα. Είναι οπλάρα παρέα με το 4x scope. edit: Γενικά, πρέπει να κοιτάς να παίρνεις award points όσο μπορείς. Gold star, silver star κτλ. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 10, 2010 από dimitris_s 1
mariosdeme Μάρτιος 10, 2010 #1784 Μάρτιος 10, 2010 Τι έγινε με την friend list? Friend request ξανα από την αρχή
GruntGR Μάρτιος 10, 2010 #1785 Μάρτιος 10, 2010 Ή εγώ είμαι τελείως noob ή εσείς είστε πολύ μπροστά. Έχω παίξει κάνα 7ωρο και είμαι level 4 σχεδόν. Πότε προλάβατε να πάτε σε τέτοια levels και να ξεκλειδώσετε όλα αυτά; Τι λάθος κάνω; Αυτο που ειπε ο δημητρης, τα παντα δινουν ποντους, critical kill asist vechicle destory assist, spot assist ( πατατε το q ρε κακομοιρηδες ολο εγω κανω spot ) heal resupply κ.ο.κ Για τα unlocks σημασια εχει τι κλαση παιζεις και ποσους ποντους μαζευεις οταν την χρησιμοποιεις, καμια σχεση με το level, κοιτα στο τελος του γυρου ποσους ποντους μαζεψες στο vehicle score medic score κλπ και μετα κανε κλικ στο Unlock progression να δεις ποια κλαση πρεπει να προχωρησεις για να παρεις το ταδε, εμενα τα καταραμενα τα chest paddles ακομα να μου τα δωσει, δεν συμπαθω και τα lmg με τπτ και προτιμω να εχω το thompson του παππου
louis_gas Μάρτιος 10, 2010 #1786 Μάρτιος 10, 2010 Επιτελους μου ηρθε και μενα το μεσημερι. Στην αρχη καθε λιγο με πετουσε στο desktop αλλα εκανα αυτο και εστρωσε.. Ας παω να συνεχισω το καψιμο
cddaraa Μάρτιος 10, 2010 #1787 Μάρτιος 10, 2010 Έχω λιώσει κάθε εγκεφαλικό κύτταρο... απο την Παρασκευή το απόγευμα μέχρι χτές βράδυ έχω κλείσει μια ημέρα gaming. Πάλι καλά σήμερα το πρωί την είδε η γραμμή ADSL και σταμάτησα λίγο. @ManolisX Αν το πήρες απο το πλαίσιο τώρα δεν είναι η LE.Σωστά?Το dlc day 1 μπορείς να το κατεβάσεις? Έχεις δηλαδή την πίστα νύχτα με χιόνια και την άλλη στην ζούγκλα με το φράγμα?Δεν θυμάμαι και πως τις λέν
pcfreak Μάρτιος 10, 2010 #1789 Μάρτιος 10, 2010 παιδες πειραξα το profile στο G15 και τωρα οταν ανοιγει το game δε μου δειχνει στο lcd τα stats, ping κλπ...καμια ιδεα πριν κανω παλι εγκατασταση...
cddaraa Μάρτιος 10, 2010 #1790 Μάρτιος 10, 2010 Οταν είσαι in game και πατήσεις το κυκλάκι δίπλα στην οθόνη τι κάνει? Δες στον lcd manager μηπως αποεπιλέχτηκε το app του battlefield
pcfreak Μάρτιος 10, 2010 #1791 Μάρτιος 10, 2010 βασικα εβαλα το script που εδωσες σε προηγουμενο ποστ αλλα το εβαλα πανω σε αυτο που ειχε ηδη.οταν το επιλεγω απο τον selector, κανει το crouch οκ αλλα δε μου εμφανιζει τα stats κλπ... αυτοματα με το που ανοιγω το game οπως πριν...
mariosdeme Μάρτιος 10, 2010 #1792 Μάρτιος 10, 2010 Έχω λιώσει κάθε εγκεφαλικό κύτταρο... απο την Παρασκευή το απόγευμα μέχρι χτές βράδυ έχω κλείσει μια ημέρα gaming. Πάλι καλά σήμερα το πρωί την είδε η γραμμή ADSL και σταμάτησα λίγο. Δίαβασε τι λέει στην πρώτη σελίδα στο βιβλιαράκι του παιχνιδιού
cddaraa Μάρτιος 10, 2010 #1793 Μάρτιος 10, 2010 (edited) Άλλ το script για το προφίλ που είπα εγώ και άλλο το το app με τα stats ping κτλ. Έπρεπε να φτιάξεις ενα νέο προφίλ με όνομα bfbc2 κλτ. Άνοιξε τον logitech lcd manager(όχι τον g-key profiler) και στην καρτέλα programs δες αν είναι επιλεγμένο αυτο του battlefield.Δες επίσης στην καρτέλα g15 lcd το enable quick switch και στο algorithm επιλογή στο manual και immediate.Τσέκαρε αν έχεις και την τελευταία βέρσιον απο το software απο το site της logi. κάπου τον φλεβάρη ήταν το τελευταίο@marios είναι digital δέν έχω βιβλιαράκι... ::-P Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 10, 2010 από cddaraa 2
GruntGR Μάρτιος 10, 2010 #1794 Μάρτιος 10, 2010 Μωρε πειτε κανενα σκριπτ να παταω το ταδε κουμπι και ταυτοχρονα να διπλασιαζεται το sensitivity του ποντικιου, σαν νταλικα στριβει το κανονι του apc, μισο μετρο mousepad και παλι δεν, και μην μου πει κανενας να παρω "gaming" mouse θα τον τουφεκισω :devil:
mariosdeme Μάρτιος 10, 2010 #1795 Μάρτιος 10, 2010 Η λύση είναι απλή: Πάρε gaming mouse Σου χρωστάω ένα dogtag από χθές :triniti:
ManolisX Μάρτιος 10, 2010 #1796 Μάρτιος 10, 2010 Καλησπέρα παιδιά...Τελικά μου φαίνετε ούτε ο θεός θέλει να παίξω το παιχνίδι... Ο.Τ > 30 ευρώ παιδιά απο multirama η απλή έκδοση τιμή ξεφτύλα!!!!Αύριο θα πάω το πρωί αφού θα κάνουμε απεργία @ school να αγοράσω και ένα ποντικάκι γιατί δύο χρόνια τώρα έχω ένα turbox που δίνουν μαζί με τον υπολογιστή:fun: Έχει γίνει κυριολεκτικά ολόμαυρο απ τον ιδρώτα :tw:<
pcfreak Μάρτιος 10, 2010 #1797 Μάρτιος 10, 2010 Άλλ το script για το προφίλ που είπα εγώ και άλλο το το app με τα stats ping κτλ. Έπρεπε να φτιάξεις ενα νέο προφίλ με όνομα bfbc2 κλτ. Άνοιξε τον logitech lcd manager(όχι τον g-key profiler) και στην καρτέλα programs δες αν είναι επιλεγμένο αυτο του battlefield.Δες επίσης στην καρτέλα g15 lcd το enable quick switch και στο algorithm επιλογή στο manual και immediate.Τσέκαρε αν έχεις και την τελευταία βέρσιον απο το software απο το site της logi. κάπου τον φλεβάρη ήταν το τελευταίοthanks!νεο ειχα φτιαξει οπως ειχες περιγραψει... απλα για καποιο λογο ειχε ξε-επιλεγει απο τα προγραμματα το BC2 :s...
TifoziF1 Μάρτιος 10, 2010 #1798 Μάρτιος 10, 2010 Μωρε πειτε κανενα σκριπτ να παταω το ταδε κουμπι και ταυτοχρονα να διπλασιαζεται το sensitivity του ποντικιου, σαν νταλικα στριβει το κανονι του apc, μισο μετρο mousepad και παλι δεν, και μην μου πει κανενας να παρω "gaming" mouse θα τον τουφεκισω :devil:εδώ είσαι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570285 Πες πιο mouse έχεις και πιο keyboard και αν χρησιμοποιείς default (windows) drivers ή του κατασκευαστή.
Nephiλiμ Μάρτιος 10, 2010 Author #1799 Μάρτιος 10, 2010 Τωρα το κανω install. Serious question. Το δισκακι DVD πρεπει να ειναι στο drive για να παιξει MP? PLEASE RESPOND IMMEDIATELY.
SirDiman Μάρτιος 10, 2010 #1800 Μάρτιος 10, 2010 Κανα logitech θα εχει με τερμα χαμηλό sensitivity @grunt νομιζω μετα το lmg παίρνεις τον απινιδωτή @neph οχι μαν πρεπει να το κανεις install με καταλληλη επιλογη που θα σου εμφανισει
Recommended Posts