The_Blade Δεκέμβριος 17, 2010 #6641 Δεκέμβριος 17, 2010 στειλε mail στο steam και θα στο ακυρωσουνμέσω του support? το ένα το έκανα gift ρε γμτ, πολύ μπέρδεμα..... έχουν live support?
The_Blade Δεκέμβριος 17, 2010 #6642 Δεκέμβριος 17, 2010 (edited) παραγκειλα 2 τεμάχια από EA , άντε να δούμε αν θα κάνουν refund οι άλλοι, αν μου δώσουν κωδικούς και από το steam κάποιος θα τους πάρει σε τιμή ευκαιρίας Ρε παιδιά σε ποιούς σερβερ μαζεύεστε να έρθουμε και μεις ? σε 10 ώρες ξεκινάει gmt 9:00 Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 17, 2010 από The_Blade
Zenor Δεκέμβριος 17, 2010 #6643 Δεκέμβριος 17, 2010 Αν έχω αγοράσει το BC2 εκτός steam, και αγοράσω το Vietnam από Steam ισχύει ή πρέπει από το EA store; Αν ισχύει blade στο αγοράζω
The_Blade Δεκέμβριος 17, 2010 #6644 Δεκέμβριος 17, 2010 Αν έχω αγοράσει το BC2 εκτός steam, και αγοράσω το Vietnam από Steam ισχύει ή πρέπει από το EA store;Αν ισχύει blade στο αγοράζω όχι αυτό είναι το θέμα, εγώ είχα πάρει το βιετναμ από steam (το original μου είναι retail), έβγαλαν ανακοίνωση ότι δεν θα δώσουν κωδικό και ότι πρέπει να έχεις steam έκδοση και στο original.... και αναγκαστικά παράγκειλα τώρα από ΕΑ store . Αν το steam δεν δώσει refund και απλά μου δώσει 2 κωδικούς τελικα θα τους δώσω εδώ. 1
overvolt Δεκέμβριος 18, 2010 #6645 Δεκέμβριος 18, 2010 Μετά το συγκινητικό λογύδριο του από πάνω:[ATTACH]42099[/ATTACH]Βγήκε νεο Patch ? Βάλτε βρε κανένα λινκ το κατεβάσουμε !!
overvolt Δεκέμβριος 18, 2010 #6646 Δεκέμβριος 18, 2010 (edited) Έχει δημιουργηθεί μεγάλο μπέρδεμα για την αγορά κωδικού για την έκδοση Βιετνάμ ..Το κύριο άρθρο εδώ ... Purchasing BC2 Vietnam on Steam vs non-Steam - Steam Users' ForumsPurchasing BC2 Vietnam on Steam vs non-SteamΠράγμα που σημαίνει οτι στην περίπτωση αγορασμένου παιχνιδιού σε Κουτί ... ενδέχεται να μην ενεργοποιηθεί το κλειδί , και πρέπει να γίνει επικοινωνία με την εταιρία .. Τι χαζομάρες είναι αυτές μωρέ .. τα έχουν παίξει μου φαίνεται ..Για του μη Αγγλομαθείς .. το μενού στο παιχνίδι :Αγοράστε το "Vietnam" , στις 18 του μήνα θα μετατραπεί σε μήνυμα εισαγωγής του κωδικού .. ( Και μάλλον λέει για την αγορασμένη on-line έκδοση !! ) Τέλος πάντων ... βλέποντας και κάνοντας όπως πάντα ..Σήμερα έχουμε 18 .... ας επιβεβαιώσουν όσοι έχουν την έκδοση σε κουτί ( Retail ) τι βλέπουν ? Και όσοι έχουν την On-line έκδοση τι βλέπουν και αυτοί .. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 18, 2010 από overvolt
Jaco Δεκέμβριος 18, 2010 #6647 Δεκέμβριος 18, 2010 Καλώς τα δεχθήκαμε Thank you for ordering on Electronic Arts Swiss Sàrl. The product that you pre-ordered is now available to either pre-load or download.<Κάτι περίεργοι κωδικοί εδώ> Redemption Instructions 1) Install the latest Battlefield: Bad Company™ 2 patch to have the Vietnam menu item available on the main menu screen. 2) Click the Vietnam menu item. 3) Enter your activation code into the code redemption box and click "Redeem Code" to begin playing Battlefield: Bad Company™ 2 Vietnam. Thank you for pre-ordering Battlefield: Bad Company™ 2: Vietnam from EA STORE. You are now also eligible to purchase Medal of Honor Digital Deluxe Edition at 50% off if you use the following code on EA STORE or the EA Download Manager store!* *Valid until 31 December 2010 and one-time usage per shopper. Please note that you will not be able to purchase Medal of Honor Digital Deluxe Edition if you have previously purchased Medal of Honor Digital Deluxe Edition or Medal of Honor Limited Edition. Redemption Instructions 1) Install the latest Battlefield: Bad Company™ 2 patch to have the Vietnam menu item available on the main menu screen. 2) Click the Vietnam menu item. 3) Enter your activation code into the code redemption box and click "Redeem Code" to begin playing Battlefield: Bad Company™ 2 Vietnam. Thank you for pre-ordering Battlefield: Bad Company™ 2: Vietnam from EA STORE. You are now also eligible to purchase Medal of Honor Digital Deluxe Edition at 50% off if you use the following code on EA STORE or the EA Download Manager store!* Coupon code: mohdde50off *Valid until 31 December 2010 and one-time usage per shopper. Please note that you will not be able to purchase Medal of Honor Digital Deluxe Edition if you have previously purchased Medal of Honor Digital Deluxe Edition or Medal of Honor Limited Edition. You have been charged for this product, and your statements will reflect this. Please note: This e-mail message was sent from a notification-only address that cannot accept incoming e-mail. Please do not reply to this message. Sincerely, EA Store Customer Se Άντε να δούμε, τι θα δούμε...
narta Δεκέμβριος 18, 2010 #6648 Δεκέμβριος 18, 2010 Τιποτα ακομα εδω... Εdit: FFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Jaco Δεκέμβριος 18, 2010 #6649 Δεκέμβριος 18, 2010 και μένα μου έστειλαν μόνο τα 2 από τα 4... Η μουσική τα σπάει, παίζω τώρα... Για να δούμε...
sayan2 Δεκέμβριος 18, 2010 #6650 Δεκέμβριος 18, 2010 Τιποτα ακομα εδω... Εdit: FFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUΠεριμενω και εγω!!! :fist:
narta Δεκέμβριος 18, 2010 #6651 Δεκέμβριος 18, 2010 και μένα μου έστειλαν μόνο τα 2 από τα 4...Η μουσική τα σπάει, παίζω τώρα... Για να δούμε... Ρε εμεις δεν εχουμε παγωτο κα ιεσυ περιγραφεις γευσεις; I am so gonna burn your ass in-game EDIT: Got it! Jaco's ass burning mission is a go 1
Jaco Δεκέμβριος 18, 2010 #6652 Δεκέμβριος 18, 2010 (edited) Το flame thrower για τα μπάζα, ώσπου να κάνεις kill σε έχουν σκίσει...εδιτO medic τα σπάειΤο Μ16 είναι ωραίο, το Μ60 είναι θανατηφόρο, το flame thrower έτσι και έτσι... Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 18, 2010 από Jaco
cddaraa Δεκέμβριος 18, 2010 #6653 Δεκέμβριος 18, 2010 EA store>customer service>view my last order >order No + password= ftwEdit εκανα αυτό και ας μην μου ήρθε ακόμα mail 1
FrOsT Δεκέμβριος 18, 2010 #6654 Δεκέμβριος 18, 2010 (edited) Μόλις έλαβα το e-mail με τον κωδικό! edit AK47 ΛΕΜΕΕΕΕΕ! Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 18, 2010 από FrOsT
FrOsT Δεκέμβριος 18, 2010 #6655 Δεκέμβριος 18, 2010 (edited) και η πρώτη παρτίδα (χαμένη.) απλά τα σπάει! edit έχω την εντύπωση ότι έχω περισσότερα fps! Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 18, 2010 από FrOsT 1
AKISSS Δεκέμβριος 18, 2010 #6656 Δεκέμβριος 18, 2010 Ωωππππ!!!Good morning Vietnam!!!!Ξυπνηστε μοιραζω keys!!! :dance3:
GruntGR Δεκέμβριος 18, 2010 #6657 Δεκέμβριος 18, 2010 To flamethrower ειναι ακριβως οπως πρεπει να ειναι, αρκετα ισοροποιημενο θα μπορουσα να πω και θανατηφορο μονο αμα ξερεις τους περιορισμους του και κινηθεις εξυπνα, μαρεσει που ολα φαινονται να ειναι πιο γρηγορα, δηλαδη το knife και η κινηση/αποκριση του στρατιωτη, δεν υπαρχουν motion mine και red dot ( επιτελους ξαναγινε το m14 αντρικιο οπλο ) επισης τα map ειναι πολυ καλογραμμενα ολη την ωρα 65-90fps ακομα και με 32 παικτες :dance3: Με ποιο κουμπι αλλαζουμε την μουσικη στα οχηματα οεο ? Mortar strike πως αποκταει ο recon ? μονο δυναμιτη μου εχει να επιλεξω, btw αυτο που μαρεσει περισσοτερο ειναι οτι ( αν καταλαβα καλα ) ολα ειναι ξεκλειδωτα σε ολους, βεβαια δεν ειμαι και 100% σιγουρος οτι ενας lvl1 εχει προσβαση σε m14 garand και colt 1911, ισως εχει στο τελευταιο βασικα αμα εχει παρει bc2 limited και στο 2ο αμα ειναι veteran Να μερικα screenz -> ImageShack Album - 8 images
Lazy Dog Δεκέμβριος 18, 2010 #6659 Δεκέμβριος 18, 2010 (edited) 1. Code reedemed.... 2. Εφτιαξα ενα ωραιο διπλο ελληνικο να ανοιξει το ματι... 3. Epic λιωσιμο...... Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 18, 2010 από Lazy Dog 1
KostasNK Δεκέμβριος 18, 2010 #6660 Δεκέμβριος 18, 2010 Έπαιξα και εγώ ένα round sto vantage point! Τα σπάει! θα πέσει λιώσιμο!
Recommended Posts