Jump to content



Αλλαγή οθόνης


alexkhr

Recommended Posts

Σκοπεύω να αλλάξω την 19 crt στο παλιό pc μου καθώς έχει αρχίσει να πνέει τα ολίσθια. Σκοπεύω να πάρω μια 24 ανάλυσης 1920χ1200. Το ερώτημα είναι το εξής: η κάρτα γραφικών που έχω (nvidia 5700 128 MB) θα μπορεί να σηκώσει αυτή την ανάλυση ή θα έχω πρόβλημα?

Link to comment
Share on other sites

η κάρτα γραφικών σου σηκώνει ανάλυση μέχρι 2048.

το πρόβλημα θα είναι οτι αν θες να παίξεις και κανα παιχνιδάκι μη περιμένεις να τρέξει σε αυτή την ανάλυση......εκτός αν είσαι από εκείνους που δεν ασχολούνται με παιχνίδια οπότε όλα οκ.

Link to comment
Share on other sites

Έχει ένα μηχάνημα super από ότι δείχνει η υπογραφή για gaming.

Την σηκώνει την ανάλυση σε περιβάλλον λειτουργικού, απλά εγώ πιστεύω ότι μία πιο καινούρια μεταχειρισμένη θα ήταν καλύτερη απο θέμα κατανάλωσης κλπ.

Στο μόνο που προβληματίζομαι είναι το Aero , άν μιλάμε για windows.

Link to comment
Share on other sites

Ναι, δεν τίθεται θέμα για gaming με το παλιό σύστημα. Το σύστημα της υπογραφής είναι για gaming και ταινίες μόνο.

Την οθόνη την πήρα τελικά αλλά άμα βάλω 1920χ1200 δεν παίζει σωστά. Μόνο με 1680χ1050. Στην native ανάλυση δεν μου εμφανίζει όλο το desktop αλλά ένα κομμάτι. Καμιά λύση για το πρόβλημα υπάρχει? μήπως φταίει η κάρτα ή η οθόνη?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.