Jump to content

tasatva

Premium Members
  • Posts

    961
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by tasatva

  1. tasatva

    Οι αγορές μας..!!

    Τα 3 που αναφέρομαι είναι τα : Meshlicious – ssupd An ITX MASTERPIECE? Lian Li Q58 is Here! - YouTube και τη συνεργασία με το DAN LIAN-LI x DAN A4-H2O First Look & Review! - YouTube το ένα υπάρχει "θεωρητικά" στο εμπόριο και τα άλλα βγαίνουν σε κανά 2μηνο. Περι ορέξεως .... Προσωπικά κάποια μου αρέσουν, αλλά λόγω της ανυπαρξίας τους στην κανονική αγορά, πήγα σε κάτι λίγο μεγαλύτερο, που καλύπτει τις ανάγκες μου, και το οποίο περιμένω να παραλάβω γιατί είναι το μόνο που μου λείπει από το νέο μου build. 乔思伯JONSBO Τα υπόλοιπα και για να είμαστε και εντός θέματος
  2. tasatva

    Οι αγορές μας..!!

    Οι τιμές τους είναι λόγω της μικρής παραγωγής. Τώρα που μπαίνει η lian-li σε πολλά project, λογικά θα τους υποχρεώσει να τις ρίξουν, αφού αναμένεται να βγάλει 2-3 πολύ καλά κουτιά στα 150$ περίπου.
  3. Γύρω στα 600 ευρώ βγαίνουν και με τις δύο επιλογές AMD/Intel το σετ cpu+mobo+ram. Όμως νομίζω ότι ο 1*700 είναι overkill για τις δικές μου ανάγκες, πιο πολύ προσανατολίζομαι σε 1*600kf, οπού κερδίζω αυτό το 80 ευρώ για θυσία σε απόδοση μάλλον γύρω στο 3-5%, το οποίο μπορώ να το δώσω κάπου σε κάτι άλλο στο pc, πχ ψύκτρα.
  4. Μάλλον ήρθε και για μένα η ώρα της αναβάθμισης. Είμαι με 4670k, και να σας πω, δεν αντιμετωπίζω κάποιο σοβαρό θέμα στο gaming προς το παρόν (1080p). Είμαι με μια 5600x , πρόλαβα και την πήρα πριν το μακελείο. Λογικά δεν θα αναβαθμιστώ για 4k στο άμεσο μέλλον, αν νιώσω τέτοια ανάγκη θα πάρω PS\XBOX λογικα. Ψάχνω την ιδανική λύση, μιας και δεν έχω χρόνο για oc-ing κλπ πλέον. Να πάω σε αυτή τη γενιά , ή να παρω τη γενιά 10 όσο είναι ακόμα στα καταστήματα ? Βλέπω βέβαια η διαφορά τιμής 10 - 11 είναι αμελητέα, αλλά κρατιέμαι λόγω κραξίματος γενικά, το οποίο και δεν καταλαβαίνω να σας πω ιδιαίτερα. Είναι νωρίς βέβαια, αλλά η διαφορά μεταξύ 11600 με 11700 πιστεύετε δικαιολογείται ? Μάλλον για 11600 το βλέπω για τις ανάγκες μου (βασικά ως future proof επιλογή από μικρότερους πχ 11400 / 11500)
  5. Έχω αγοράσει στη μάνα μου το Redmi-3, και επειδή μου άρεσε πολύ πήρα και στον πατέρα μου το Pro. Πολύ καλά κινητά, το δεύτερο είχε ελληνικά από τη μάνα του. Πάνε και τα δύο σφαίρα και τα συστήνω ανεπιφύλακτα.
  6. tasatva

    Αγορές και paypal

    Εγώ ανέφερα τα γεγονότα και το συμπέρασμα της αλληλογραφίας με paypal και revolut, για τη συνεργασία revolut - paypal, η οποία από το support μου στέλνουν ότι δεν υπάρχει ! Τώρα αν τα λεφτά μου επέστρεψαν σε 10 ημέρες ή σε 2 αφήστε εμένα να το ξέρω, εξάλλου αναφέρεται και στο site της revolut : The amount won’t be available on your balance until the merchant cancels the payment or 10 working days have passed and the money hasn't been claimed by the merchant. After this time, your balance should be adjusted automatically.
  7. tasatva

    Αγορές και paypal

    Γιατί είχα και balance στο paypal...
  8. tasatva

    Αγορές και paypal

    Το πρόβλημα είναι ότι το paypal ενημερώθηκε σε τρεις μέρες για την "ακύρωση", αλλά η revolut δεν ενημερώθηκε από τον πωλητή ή το paypal , με αποτέλεσμα να περιμένω την αυτόματη επιστροφή στις 10 ημέρες που δεν αναζήτησε κανείς τα λεφτά. Η αγορά ήταν από Αγγλία. Κατά τα άλλα είμαι και εγώ fan της revolut, και αρκετά αγανακτισμένος με το paypal και το ανύπαρκτο του support ( 2-3 ημέρες ανά mail ) τρως εβδομάδα άνετα για να συνεννοηθείς.
  9. tasatva

    Αγορές και paypal

    Απλά το αναφέρω, γιατί υπάρχει καθυστέρηση 10 εργασίμων για να επιστρέψουν τα λεφτά στην κάρτα, τα οποία εμένα μου στοίχισαν 150 ευρώ (έχασα κουπόνι προσφοράς).
  10. tasatva

    Αγορές και paypal

    Προς ενημέρωση σας, επειδή με την revolut δεν μπόρεσα να κάνω μία αγορά latop μέσω paypal , το support τους μου απάντησε : "Paypal do not support us which is why it won't go through " Γνωρίζω ότι μικροποσά περνάνε, αλλά από ότι φαίνεται ισχύει το παραπάνω, τουλάχιστον στην περίπτωση μου.
  11. tasatva

    Αγορές και paypal

    Καλά τα λες, απλά να προσθέσω το ποσοστό του paypal για αυτή την "εμπορική συναλλαγή" που το θεωρώ αρκετά υψηλό 3,4%. Επειδή εγώ προσπαθώ να βγάλω χρήμα για αγορά laptop, έχω καταλήξει ότι η καλύτερη λύση είναι το revolut ή άλλο παρεμφερές.
  12. Να σου πώ, στο ανακαινισμένο σπίτι μου, κατέβασα νέο καλώδιο από την κεραία, και απλά ενώσαμε τα καλώδια μεταξύ τους, χωρίς διακλαδωτές . Βέβαια μιλάμε για ψηφιακό σήμα. Ούτε ο ηλεκτρολόγος, δεν φανταζόταν ότι θα δουλεύει. Οπότε, πριν δώσεις λεφτά για αγορές, δοκίμασε το, μπορεί και σε σένα να δουλέψει.
  13. tasatva

    Σύνθεση καινούργιου υπολογιστή

    Προσωπικά είχα επιλέξει την ati πριν κανα μήνα. Δε νομίζω ότι αξίζουν τα παραπάνω 40-50 ευρώ για την nvidia. Στην 19άρα οθόνη που παίζεις, έτσι και αλλιώς, και οι δύο είναι too much. Πάντως, να ξέρεις ότι θα μπορούσες να κάνεις οικονομία, αν θες, και από άλλα πράγματα, όπως η cpu, γιατί για gaming δεν παίζει και τόσο σημαντικό ρόλο.
  14. tasatva

    Σύνθεση καινούργιου υπολογιστή

    Άν δεν θες να κάνεις oc μην πάρεις μητρική με z87. Άν θες πάλι να κάνεις πάρε τον 4670k
  15. tasatva

    νεα οθονη για Η/Υ

    Το αποτελεσμα του να φαινονται τα χρωματα οπως φαινονται ειναι το glossy. Δεν εχει να κανει με την σωστη απεικονιση των χρωματων αλλα το εφφε που προκαλειται στο ματι. Αν τις βαλεις διπλα διπλα, ειναι κατι εντελως διαφορετικο. Οποτε ψαχνεις μια οθονη glossy με την καλυτερη πιστοτητα σε χρωματα. Δυστυχως πριν κανα δυο χρονια που εψαχνα κατι αντιστοιχο δεν υπηρχε παρα μονο apple οποτε τα λεφτα ξεφευγουν. Λυσεις ειναι αυτες που προτεινονται , αλλα εχουν μερος αυτου που ζητας.
  16. tasatva

    νεα οθονη για Η/Υ

    Οι οθονες που αναφερεις δεν εχουν καμμια σχεση με τις glossy των mac. Παρολα αυτα ειναι πολυ καλες λυσεις σε αυτο το ευρος τιμης. Εγω εχω την 2412 M και ειμαι πολυ ευχαριστημενος
  17. tasatva

    Diablo 3

    Εγώ είμαι στο act4 και δεν μου έχει πετάξει ούτε ένα.... με dh και εγώ
  18. tasatva

    Diablo 3

    Επειδή έπαιξα το 2 σχετικά πρόσφατα, θυμίζει ελαφρώς τα χαρακτηριστικά του προγόνο του, αλλά μετά από τόσα χρόνια περίμενα μία εξέλιξη, που από όσο μπορώ να διακρίνω δεν ήρθε, και μάλιστα θα βγεί με ξεπερασμένα γραφικά ! Επειδή ήταν το πιο αγαπημένο μου παιχνίδι ήθελα το βήμα παραπέρα!
  19. tasatva

    Diablo 3

    Ναι ! Για μένα ένα παιχνίδι, πρέπει να με καλύψει από όλες τις πλευρές για να το αγοράσω. Δεν είμαι fan κανενός sequel, μόνο παιχνιδιών. Επειδή μου άρεσε π.χ. το fear2, δεν σημαίνει ότι θα αγοράσω και το 3, επειδή το λένε fear. Σίγουρα θα το δοκιμάσω, αλλά νομίζω ότι δεν θα με συγκινήσει, όπως και κανένα παιχνίδι τα τελευταία 2 χρόνια, πλην του hon, που ήταν και τίμιο σε χρηματικό επίπεδο
  20. tasatva

    Diablo 3

    Απο τα βίντεο, αυτό που έχω να πώ εγώ είναι ότι άν έβγαινε όταν έπρεπε να βγεί, πρίν από 2-3 χρόνια θα ήταν καλό. Τώρα, sorry, αλλά λεφτά από εμένα δε νομίζω να δούνε.
  21. tasatva

    Intel SSD

    Απο τα release notes μάλλον τσάμπα θα ασχοληθείς. Δεν αλλάζει τίποτα στους x-25M. Οπότε για να μην τύχει και τίποτα με την αναβάθμιση ΜΗΝ το κάνεις. Μόνο άν σκοπεύεις να κάνεις format.
  22. tasatva

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Εγώ εν αναμονή του Starcraft, ξαναπαίζω το trine. Και όταν δεν είναι ώρα αιχμής κανά hon.
  23. tasatva

    Δείξτε το κουτί σας...

    Όχι, για μία στιγμή με ανησύχησες, δεν ενοχλεί την μνήμη... Είναι αποτέλεσμα της φωτογραφίας Άν προσέξεις στην τρίτη φωτο φαίνεται ότι είναι ακριβώς στην ευθεία, δηλαδή η μνήμη μπορεί να καλύπτει μισό και λιγότερο εκατοστό του ανεμιστήρα.
  24. tasatva

    Δείξτε το κουτί σας...

    Να και το δικό μου, ήρθε η Mega Shadow. Περιμένω τις Dominator από RMA , για να ανεβάσω τον i7 επιτέλους . http://img142.imageshack.us/gal.php?g=img1084vt.jpg
  25. tasatva

    Post your cosmos!!!

    Του Πλαισίου είναι για το S και του e-shop για το απλό Cosmos
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.