Jump to content

tasatva

Premium Members
 • Posts

  961
 • Joined

 • Last visited

About tasatva

 • Birthday 09/17/1984

Πληροφορίες Προφίλ

 • Επάγγελμα
  Προσεχώς άνεργος

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tasatva's Achievements

 1. Τα 3 που αναφέρομαι είναι τα : Meshlicious – ssupd An ITX MASTERPIECE? Lian Li Q58 is Here! - YouTube και τη συνεργασία με το DAN LIAN-LI x DAN A4-H2O First Look & Review! - YouTube το ένα υπάρχει "θεωρητικά" στο εμπόριο και τα άλλα βγαίνουν σε κανά 2μηνο. Περι ορέξεως .... Προσωπικά κάποια μου αρέσουν, αλλά λόγω της ανυπαρξίας τους στην κανονική αγορά, πήγα σε κάτι λίγο μεγαλύτερο, που καλύπτει τις ανάγκες μου, και το οποίο περιμένω να παραλάβω γιατί είναι το μόνο που μου λείπει από το νέο μου build. 乔思伯JONSBO Τα υπόλοιπα και για να είμαστε και εντός θέματος
 2. Οι τιμές τους είναι λόγω της μικρής παραγωγής. Τώρα που μπαίνει η lian-li σε πολλά project, λογικά θα τους υποχρεώσει να τις ρίξουν, αφού αναμένεται να βγάλει 2-3 πολύ καλά κουτιά στα 150$ περίπου.
 3. Γύρω στα 600 ευρώ βγαίνουν και με τις δύο επιλογές AMD/Intel το σετ cpu+mobo+ram. Όμως νομίζω ότι ο 1*700 είναι overkill για τις δικές μου ανάγκες, πιο πολύ προσανατολίζομαι σε 1*600kf, οπού κερδίζω αυτό το 80 ευρώ για θυσία σε απόδοση μάλλον γύρω στο 3-5%, το οποίο μπορώ να το δώσω κάπου σε κάτι άλλο στο pc, πχ ψύκτρα.
 4. Μάλλον ήρθε και για μένα η ώρα της αναβάθμισης. Είμαι με 4670k, και να σας πω, δεν αντιμετωπίζω κάποιο σοβαρό θέμα στο gaming προς το παρόν (1080p). Είμαι με μια 5600x , πρόλαβα και την πήρα πριν το μακελείο. Λογικά δεν θα αναβαθμιστώ για 4k στο άμεσο μέλλον, αν νιώσω τέτοια ανάγκη θα πάρω PS\XBOX λογικα. Ψάχνω την ιδανική λύση, μιας και δεν έχω χρόνο για oc-ing κλπ πλέον. Να πάω σε αυτή τη γενιά , ή να παρω τη γενιά 10 όσο είναι ακόμα στα καταστήματα ? Βλέπω βέβαια η διαφορά τιμής 10 - 11 είναι αμελητέα, αλλά κρατιέμαι λόγω κραξίματος γενικά, το οποίο και δεν καταλαβαίνω να σας πω ιδιαίτερα. Είναι νωρίς βέβαια, αλλά η διαφορά μεταξύ 11600 με 11700 πιστεύετε δικαιολογείται ? Μάλλον για 11600 το βλέπω για τις ανάγκες μου (βασικά ως future proof επιλογή από μικρότερους πχ 11400 / 11500)
 5. Έχω αγοράσει στη μάνα μου το Redmi-3, και επειδή μου άρεσε πολύ πήρα και στον πατέρα μου το Pro. Πολύ καλά κινητά, το δεύτερο είχε ελληνικά από τη μάνα του. Πάνε και τα δύο σφαίρα και τα συστήνω ανεπιφύλακτα.
 6. Εγώ ανέφερα τα γεγονότα και το συμπέρασμα της αλληλογραφίας με paypal και revolut, για τη συνεργασία revolut - paypal, η οποία από το support μου στέλνουν ότι δεν υπάρχει ! Τώρα αν τα λεφτά μου επέστρεψαν σε 10 ημέρες ή σε 2 αφήστε εμένα να το ξέρω, εξάλλου αναφέρεται και στο site της revolut : The amount won’t be available on your balance until the merchant cancels the payment or 10 working days have passed and the money hasn't been claimed by the merchant. After this time, your balance should be adjusted automatically.
 7. Γιατί είχα και balance στο paypal...
 8. Το πρόβλημα είναι ότι το paypal ενημερώθηκε σε τρεις μέρες για την "ακύρωση", αλλά η revolut δεν ενημερώθηκε από τον πωλητή ή το paypal , με αποτέλεσμα να περιμένω την αυτόματη επιστροφή στις 10 ημέρες που δεν αναζήτησε κανείς τα λεφτά. Η αγορά ήταν από Αγγλία. Κατά τα άλλα είμαι και εγώ fan της revolut, και αρκετά αγανακτισμένος με το paypal και το ανύπαρκτο του support ( 2-3 ημέρες ανά mail ) τρως εβδομάδα άνετα για να συνεννοηθείς.
 9. Απλά το αναφέρω, γιατί υπάρχει καθυστέρηση 10 εργασίμων για να επιστρέψουν τα λεφτά στην κάρτα, τα οποία εμένα μου στοίχισαν 150 ευρώ (έχασα κουπόνι προσφοράς).
 10. Προς ενημέρωση σας, επειδή με την revolut δεν μπόρεσα να κάνω μία αγορά latop μέσω paypal , το support τους μου απάντησε : "Paypal do not support us which is why it won't go through " Γνωρίζω ότι μικροποσά περνάνε, αλλά από ότι φαίνεται ισχύει το παραπάνω, τουλάχιστον στην περίπτωση μου.
 11. Καλά τα λες, απλά να προσθέσω το ποσοστό του paypal για αυτή την "εμπορική συναλλαγή" που το θεωρώ αρκετά υψηλό 3,4%. Επειδή εγώ προσπαθώ να βγάλω χρήμα για αγορά laptop, έχω καταλήξει ότι η καλύτερη λύση είναι το revolut ή άλλο παρεμφερές.
 12. Να σου πώ, στο ανακαινισμένο σπίτι μου, κατέβασα νέο καλώδιο από την κεραία, και απλά ενώσαμε τα καλώδια μεταξύ τους, χωρίς διακλαδωτές . Βέβαια μιλάμε για ψηφιακό σήμα. Ούτε ο ηλεκτρολόγος, δεν φανταζόταν ότι θα δουλεύει. Οπότε, πριν δώσεις λεφτά για αγορές, δοκίμασε το, μπορεί και σε σένα να δουλέψει.
 13. Προσωπικά είχα επιλέξει την ati πριν κανα μήνα. Δε νομίζω ότι αξίζουν τα παραπάνω 40-50 ευρώ για την nvidia. Στην 19άρα οθόνη που παίζεις, έτσι και αλλιώς, και οι δύο είναι too much. Πάντως, να ξέρεις ότι θα μπορούσες να κάνεις οικονομία, αν θες, και από άλλα πράγματα, όπως η cpu, γιατί για gaming δεν παίζει και τόσο σημαντικό ρόλο.
 14. Άν δεν θες να κάνεις oc μην πάρεις μητρική με z87. Άν θες πάλι να κάνεις πάρε τον 4670k
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.