Jump to content



HELP: Aνάκτηση δεδομένων από USB?


neuromancer

Recommended Posts

Το USB έφαγε κατά λάθος κλωτσιά (η μάλλον παρέσυρα καλώδιο που παρέσυρε το USB) και τώρα το βλέπει σαν Removable disk. Όταν πάω να το ανοίξω μου λένε (όλα τα win) "Please insert Disk into drive I:" λες και είναι αποσπώμενος δίσκος - έχει βάλει και ίδιο εικονίδιο.

Το stickάκι δεν έσπασε ή ούτε έχει κάποιο άλλο εξωτερικό ορατό πρόβλημα, αλλά υποθέτω στετσαρίστηκε λίγο.

Δοκίμασα με Scavenger αλλά το βλέπει παρόμοια και χωρίς αποτέλεσμα.

Υπάρχει κανενά καλύτερο tool / workaround ?

Στο πρώτο βάλε-βγάλε πάντως τα win είπαν και καλά οτι εντόπισαν νεα συσκευή και μετά τον wizzard δείχνουν γενικά Removable Disk ενώ πρώτα έλεγε τη μάρκα/μοντέλο του USB.

Δεν δοκίμασα format καθώς προέχουν τα data.

Link to comment
Share on other sites

Το πρόβλημα είναι ότι ενώ βλέπει τη συσκευή, την αναγνωρίζει σαν removable disk και ακόμη και format να ζητήσω μου λέει ότι "There is no disk in drive G. Insert a disk and then try again" λες και είναι δισκέτα.

Αν κάνω properties βγάζει File System: Unknown και Capacity 0 bytes.

Μάλλον κάτι έσπασε όταν πιέστηκε με αποτέλεσμα να φαίνεται ως συσκευή αλλά με τον παραπάνω προβληματικό τρόπο. Δοκίμασα σε όλες τις θύρες και στο laptop σε win7. Πάντα η ίδια συμπεριφορά.

live cd δεν έχω. Τα διαγνωστικά της Transced δεν το βλέπουν επίσης.

Link to comment
Share on other sites

Δεν βλέπω και τρόπο να το ανοίξω να δω τι γίνεται μέσα... (όχι ότι θα το επισκευάσω... λέμε τώρα). Ίσως αν το ζεστάνω και με τη διαστολή κλείσει καμμιά σπασμένη επαφή και προλάβω να πάρω τα data (wishful thinking)....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.