Jump to content



Downgrade από vista home σε windows xp


George_K

Recommended Posts

έχω ενα laptop acer 5720 g και θέλω να του κάνω downgrade από vista home σε windows xp prof. Ειναι δυνατό? συγκέντρωσα τους ήδη υπάρχοντες dirvers για vista αλλά τι γίνεται με τους drivers για xp? μπορεί καποιος να βοηθήσει στη διαδικασια?

Link to comment
Share on other sites

Το αν γίνεται downgrade εξαρτάται από την Acer την οποία πρέπει να ρωτήσεις σχετικά με τη διαθεσιμότητα drivers για XP. Από αδειοδοτικής -των Windows- πλευράς είναι πολυ απλή η διαδικασία. Απλά χρησιμοποιείς ένα CD με Windows XP και κάνεις εγκατάσταση, και η αυθεντικότητα του λογισμικού σου συνεχίζει να υφίσταται μέσω του CoA (Certificate of Authenticity) των Vista.

Κάνε κι ένα τηλ στo CSS της Microsoft Hellas από Δευτέρα στο 801 500 3000, να ρωτήσεις - θα σου πούνε ότι χρειάζεται να ξέρεις σε 2 λεπτάκια - . ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Τελικα αποφάσισα να μην κανω downgrade, αλλα να βαλω μια και καλη τα win 7, μιας και είδα ότι τα "σηκώνει" το μηχάνημα μου. Το ερώτημα μου είναι αν μπορώ να κάνω απευθείας upgrade (οχι format) από vista home και πόσο κοστίζει. Επίσης πρέπει να αναζητήσω drivers για 7 ή οι υπάρχοντες θα δουλέψουν στο νέο λειτουργικό ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.