Jump to content



Αγορά νέου κουτιού, 50-90 ευρώ


geolast

Recommended Posts

Θέλω να αγοράσω ένα κουτί για την αναβάθμιση που θα κάνω στο σύστημά μου και έχω χάσει τη μπάλα. Έχω εντυπωσιαστεί με τα reviews που διάβασα για τα Lancool K56-62, μου αρέσει και το Xigmatek που έχει το πλαίσιο στα 75 ευρώ. Επίσης δεν έχω ιδέα από Coolermaster και άλλες εταιρείες. Μέχρι σήμερα είχα ένα HEC CI-6A19 Black το οποίο θα πάει στον παλιό υπολογιστή.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχει τουλάχιστον 2 ενσωματωμένους ανεμιστήρες (όσο γίνεται πιο αθόρυβους) και το βάλε-βγάλε των κομματιών να γίνεται με σχετική ευκολία, χωρίς κατσαβίδια και πολλά πολλά.

Περιμένω να ακούσω προτάσεις και ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Σε αυτο το budget εγω θα αγοραζα το Coolermaster 690 το οποιο ειναι ομορφο κατα την γνωμη μου και πολυ ποιοτικο.

Επιπλεον ικανοποιει αυτα που ζητας δηλαδη tool free εγκατασταση σκληρων και στερεωση pc καρτων και εχει 2 fans ηδη.

Ριξτου μια ματια..:T:

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ. Το είδα. Φαίνεται αρκετά καλό. Δεν ξέρω γιατί, όμως έχω φάει ένα κόλλημα τώρα επειδή είναι 2 ετών παλιό κουτί ενώ τα Lancool είναι καινούρια! Ξέρω ότι δεν παίζει κανένα ρόλο αλλά κάπως μου φαίνεται.

Link to comment
Share on other sites

Ορίστε μια shortlist από μένα, νομίζω πως τα παρακάτω θα σου κάνουν δουλειά μια χαρά. Τα βάζω με προσωπική (δλδ υποκειμενική) σειρά προτίμησης...^^

Lian Li PC-7FB Black Case (C99.07FB0.00)

Lancool PC-K62 Black Case (C99.K62B0.10) ή CoolerMaster Storm Scout SGC-2000-KKN1-GP

Xigmatek Midgard Case (CPC-T55DB-U01)

THERMALTAKE VK60001W2Z ELEMENT S WINDOW BLACK

Link to comment
Share on other sites

Είδα

κυρίως αλλά και κάτι άλλα reviews και σχεδόν έχω πειστεί να πάρω το Lancool. To review αναφέρεται στο K60 που είναι σαν το 62 με τη διαφορά του πλαινού τζαμιού και των LED στους ανεμιστήρες. Νομίζω ότι μόνο αυτές είνα οι διαφορές.
Link to comment
Share on other sites

Και εγω ειχα τα xigmatec στα υποψιν για αγορα αλλα ειδα πιο καλα τα lancool (θυγατρικη της lian li , no1 στα κουτια) ,αλλαξα γνωμη και τελικα πηρα lancool k62 .Δες και θαυμασε σχεδιο,εργονομια και καινοτομιες.

Link to comment
Share on other sites

Xigmatek ενα από τα καλήτερα νεα midi κουτια!

είναι εκτός από όμορφο και πολύ πρακτικό!

επίσης, συγκριτικά με άλλα midi το βρίσκω πολύ στιβαρό (άρα λιγότερους κραδασμούς-θορύβους από

ανεμιστήρες)......

Link to comment
Share on other sites

Καλά τα full tower αλλά δεν το σκέφτομαι φίλε candyman. Εκτός του ότι τα θεωρώ υπερβολική αγορά για μένα, είναι τεράστια και το πι σι θα είναι κάτω από το γραφείο όπου δεν έχω ιδιαίτερα πολύ χώρο. Οπότε κοιτάω μόνο midi.

Τώρα για το Xigmatek πείτε μου γιατί να το προτιμήσω από το Lancool όταν για παράδειγμα τα κλιπάκια για τις PCI είναι πολύ χαλαρά, χαμηλής ποιότητας πλαστικά και οι σκληροί δίσκοι δεν κλειδώνουν τέλεια στη θέση τους.

Δείτε και

για να καταλάβετε τι εννοώ.
Link to comment
Share on other sites

Κοίτα με βάση τα review από HC εγώ χαλαρά θα έπαιρνα το Lancool (ήδη άρχισα να το σκέφτομαι για να αλλάξω το CM Elite που έχω). To Midgard εκ πρώτης μου φάνηκε πολύ κακόσχεδιασμένο.

Link to comment
Share on other sites

Όπως έχουνε ξαναγράψει, το K62 είναι ουσιαστικά ένα lian li από χάλυβα και πλαστικό, χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα τα τελευταία toolless features της εταιρίας όπως τα είδαμε στα PC-7FN και PC-B25F. Είχα την ευκαιρία να στήσω ένα σύστημα με αυτό τις προάλλες, με εντυπωσίασε θετικά. Ειδικά όταν έβαζα το PSU νομίζω πως μου είχε κολλήσει ένα βλαμμένο χαμόγελο στο πρόσωπο...με αποτέλεσμα να με ρωτάει ο ιδιοκτήτης αν ήθελα να το πάρω στην κρεβατοκάμαρα...XD

Για την τιμή του είναι σίγουρα μια τίμια λύση, που μάλιστα θα σώσει πολύ χρόνο στην περίπτωση που παίζετε συνέχεια μέσα στο κουτί. Πολύ απλά, δεν χρειάζεται κατσαβίδι, και σε αντίθεση με άλλα κουτιά (που χρησιμοποιούν φθηνά πλαστικά κομμάτια), τα toolless απάρτια του είναι πολύ καλής κατασκευής και αντοχής.

Στα μειονεκτήματα το σχετικά μικρό εσωτερικό μέγεθος (νταξ, για mid case μιλάμε), το μεγάλο βάρος (αν σηκώσετε ένα αλουμινένιο PC-7F θα καταλάβετε τι εννοώ) καθώς και κάποιες αδυναμίες που έχει στο watercooling.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.