Jump to content



Πρόβλημα Raid0 στην NF7-s Και adaptec1200A


JiMk

Recommended Posts

Εδώ και αρκετές μέρες αντιμετωπίζω προβλήματα με corrupted filew στο system32 στην αρχή υποψιάστηκα το o/c. αλλά και με΄τα που κατέβασα πάλι τα ίδια. έκανα πάνω απο 5 φορμάτ και πολλές δοκιμές... και ο μόνος τρόπος είναι safe mode Και μετά κανονικά μέσα.τώρα έχω ξηλώσει το raid και έκανα εγκατάσταση στον 80άρη και πέζει μια χαρά...

Καμά ιδέα πριν το σπάσω?:'(

Link to comment
Share on other sites

Τα δοκίμασα όλα Vag..... φαίνεται να το έχω εντωπίσει........ έδωσα διαζύγιο στους δίσκους.... και έτρεξα Hdtach στον καθεέναν... μιλά΄με ότι στον στον 2ο δίσκο ..... απο τα 0-10Gb έχει πολύ χαμηλό hdtach... Και έτρεξα το πρόγραμμα της maxtor και πέταξε το σφάλμα E18S57 έστειλα μαιλ στην maxtor.... είδωμεν. Α ... και το Low-level format δεν έκανα απλά τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

Εαν και ειναι βαρυ για το στομαχι δεν εχει πολλες θερμιδες...το εχω ψαξει διοτι κανω διαιατα τον τελευταιο καιρο την διαιτα της NASA τρωω τα παντα εκτος απο διαστημοπλοια.

RMA =return material authorization η στα ελληνικα ειναι καμμενο θελω αλλο....εγγυηση

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.