Jump to content



Ubuntu 9.10 karmic Koala Is here!!


chek2fire

Recommended Posts

Διαθέσιμη σήμερα η νέα έκδοση του Ubuntu που φαίρνει πλήθος νέων βελτιώσεων και χαρακτηριστικών. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στην ανακοίνωση του Ubuntu-gr

http://www.ubuntu-gr.org/story/29-10-09/%CF%84%CE%BF-ubuntu-910-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%B4%CF%8E

910-header-narrow.jpg

Link to comment
Share on other sites

εχόυν κάνει πολή καλή δουλειά ιδίως στο ubuntu και στην εμφάνιση του με τις διαδοχικές οθόνες εκκίνησης. Πολύ βελτιωμένο είναι και στην γενική απόκριση του ενώ οι δυνατότητα να συγχρονίζει τα απομακρισμένα μηχανήματα σου με το ubuntu one είναι φοβερή.

Θα πρέπει να πούμε και ένα μπράβο σε όσους δούλεψαν στο xubuntu γιατί αν και κοινοτική διανομή έχει γίνει απίστευτη δουλεια.

Στο kubuntu έχουμε το κλασικό καθαρό kde χωρίς προσθήκες από τους developer.

Link to comment
Share on other sites

Γενικά όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα στο linux μιλούν ελληνικά και αυτό χάρη στην προσπάθεια μεταφραστών που είναι και στην ελληνική εκπαίδευση.
Θα το δώ και εγώ το θέμα edubuntu, σε 6μηνο. :D
Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως δεν μπορώ να το βάλω με τίποτα..δοκιμάζω καινούρια εγκατάσταση και όταν φτάνει στον partitioner δεν μου εμφανίζει τους σκληρούς..δοκιμάζω αναβάθμιση και μου βγάζει πρόβλημα στο κατέβασμα αρχείων..:(

Link to comment
Share on other sites

Για αναβάθμιση άνοιξε το synaptic και πήγαινε στο μενού ρυθμίσεις και απο εκεί repositories και εκεί βάλε να καταβάζεις από τον κυρίως server. Κάνε μια ανανέωση μετά και μετά πάτα alt+f2 και δώσε

update-manager -d

και λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως δεν μπορώ να το βάλω με τίποτα..δοκιμάζω καινούρια εγκατάσταση και όταν φτάνει στον partitioner δεν μου εμφανίζει τους σκληρούς..

Δεν υπάρχει περίπτωση,εκτός και αν έχεις soft win RAID ή hardware πρόβλημα

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω raid, έχω μόνο έναν δίσκο που παίζει μια χαρά. Τις παλιότερες εκδόσεις τις εγκαθιστούσα κανονικά.

Κατεβάζω από τον κανονικό server αλλά σέρνεται απίστευτα. 10 kb/s ένω παλιότερα έπιανα 1 Mb/s χαλαρά. Και δεν φταίει η σύνδεση.

Link to comment
Share on other sites

μια ερώτηση:

έχψ το pc της υπογραφής μου και έχω κατεβάσει την έκδοση ubuntu-9.10-desktop-amd64.iso αλλά δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση στο microsoft virtual machine. μήπως πρέπει να κατεβάσω κάποια άλλη έκδοση?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.