Jump to content

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ !!!!!

stefanos67

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω παραγγειλει εναν υπολογιστη αξιας 3,200 ευρω απο τις 24/09 !!! μεσω του online system. Λιγες μερες αργοτερα ερχεται ο υπολογιστης με αλλαγμένη την ψύκτρα για την μητρική, (χωρίς να με ενημερώσουν?!!!) όπου έλειπαν συνολικά 6 κομμάτια απο την αρχική παραγγελία.. (πληκτρολόγιο, ποντίκι,vga cooler, κτλ.)

Τους ενημερωνω και τον στελνω πισω να ξανασυναρμολογηθει. Η δικαιολογια ητανε οτι δεν υπαρχουνε καποια κοματια και θα σας τα αντικαταστησουμε με καλυτερα χωρις να πληρωσετε την διαφορα. ( Ψευτικη διαθεσιμοτητα στο online system).

Μετα απο λιγες μερες ερχεται ο υπολογιστης ακριβως Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ!!!!!. Ξανα επιστροφη στα κεντρικα στη Μεταμορφωση και τηλεφωνο στον υπευθυνο συναρμολογησης. Η απαντηση: Τωρα τα βρηκαμε διαθεσιμα και σε 2-3 μερες συναρμολογειτε και ερχεται. Αυτο κοντα στα μεσα Οκτωβριου. Σημερα 09/11 ακομα περιμενω να συναρμολογηθει εν ετη 2009 ενα PC που αμα τον παραγγελνα απο ενα συνοικιακο μαγαζακι την επομενη μερα θα ητανε εξω απο την εταιρεια μου.

Πλαισιο computers εταιρεια με τζιρους εκατ ευρω εισηγμενη στο χρηματιστηριο και δεν μπορει να παραδοση μετα απο σχεδον 2 μηνες εναν υπολογιστη!!

Τωρα ναι μεν δεν ειναι ο υπολογιστης ετοιμος αλλα την πιστωτικη μου καρτα την εχουνε χρεωση με 2 δοσεις!! χωρις να εχω υπολογιστη!!!?.

Και να φανταστειτε οτι ειναι ξενοδοχειο και πρεπει να περασουμε κρατησεις και online συστηματα. Φανταστειτε να τους παραγγελνα και κανενα server τι θα γινοτανε.

Τα σχολια δικα σας.

Τα στοιχεια μου ειναι στην διαθεση σας.

Κωδικός παραγγελίας: 385640-0030209558

Παραστατικό: Τιμολόγιο

Μέθοδος αποστολής: Αποστολή στο χώρο σας (Πανελλαδικά)

Μέθοδος πληρωμής: Πιστωτική κάρτα

Όνομα κατόχου: ANARGIROS ANANIADIS

Αρ. κάρτας: ####-####-####-6004

Δόσεις: 12 δόσεις

Ημ/νια λήξης κάρτας: Ιανουάριος 09

αλλα την πιστωτικη μου καρτα την εχουνε χρεωση με 2 δοσεις
Ημ/νια λήξης κάρτας: Ιανουάριος 09

?

Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο από την δική σου πλευρά. Αυτό το θέμα έχει συζητηθεί πολλές φορές εδώ και όλοι γνωρίζουμε για την απαράδεκτη ποιότητα των υπηρεσιών πληροφορικής στην Ελλάδα.

Θα μου επιτρέψεις όμως και μια παρατήρηση. Το να είσαι επαγγελματίας (ξενοδοχείο) και να βασίζεσαι σε εταιρία που απευθύνεται σε οικιακούς χρήστες (και μάλιστα δεν έχει και η ίδια επαγγελματίες τεχνικούς και πωλητές) δεν είναι απολύτα σωστό από την δική σου πλευρά. Το ιδανικό ήταν να έχεις συνεργασία με μια εταιρία πληροφορικής που παρέχει λύσεις σε επαγγελματίες σαν εσένα.

να πεις οχι...αλλα να μεταφερεις??

(ελα και ηρθα απο τα container-thread...θα πληρωθεις καλα..)

Το πιο λογικο ειναι οτι οντως η καρτα να εχει ληξει το 09..μιας και πλεον λογικο ειναι να κανει copy paste το ιδιο κειμενο καθε τρεις και λιγο..

Μεχρι και ο κωδικος παραγγελιας ειναι ιδιος.

Το γιατι δε σε κυνηγαει το πλαισιο δε ξερω...

(@mods/admin...το μεταφερω μονος μου...χρειαζομαι υπερωριες)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.