Jump to content

helix

Premium Members
  • Posts

    59
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About helix

  • Γενέθλια 01/01/1911

Πρόσφατοι Επισκέπτες

1.135 Εμφανίσεις προφίλ

helix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. @Lakisss Για αμίαντο δεν ξέρω αλλά ρίξε μια ματία για κανένα part από τιτάνιο.
  2. Έχουν και τα τυχερά τους τα μπερδέματα στα ταχυδρομεία όμως. Παρήγγειλα Νοέμβρη 2018 3 microsd (2x32, 1x64) Samsung EVO+. Μόνο ένα update στο tracking, ότι παρέλαβε το China Post το πακέτο από τον πωλητή. Από κεί και πέρα άκρα του τάφου σιωπή. Μια βδομάδα, δυο βδομάδες, τρεις, μήνας. Οκ λέω το έκλεψε/έχασε ο ταχυδρόμος. Ζητάω refund, μου κάνουν κανονικά (το πακέτο δεν είχε κανένα άλλο tracking update). Μπαίνει το 2019. Τέλη Ιανουαρίου καθώς τσεκάρω άσχετα στο trakcing app που όμως είχα ξεχάσει το number των καρτών βλέπω οτι έχουνε μπει 4-5 καινούρια tracking updates και οτι πριν μια μέρα έφυγε από Κίνα. Ε και ήρθανε κανονικά μετά από άλλες 10 μέρες ξέρω γω. Έχασα 2 μήνες (και κάτι ψιλά) αλλά πήρα τις κάρτες δωράκι
  3. helix

    Διαγνωστικο για HDD

    Ά γειά σου. Ή σαν τους bad sectors που κανείς σκληρός δεν εμφανίζει μόνο έναν ? (έχασα πρόσφατα έναν hdd).
  4. helix

    θέμα από το πουθενά...

    Δοκιμάσες οποιαδήποτε άλλη έξοδο video της μητρικής (vga, dvi, οτι έχει) όσο δεν δουλευεi το HDMI σήμα; Αν μπορείς κάv'το και ρίξε ένα update. Επίσης είσαι σίγουρος οτι μιλάμε για Nvidia 4400 onboard gpu στην μητρική και όχι Intel HD 4400 igpu στην cpu σου; (just checking)
  5. helix

    Διαγνωστικο για HDD

    Τσέκαρε και το Crystal Disk Info. Ως βασικό χρησιμοποιώ το HD Sentinel που πρότεινε ο @tommybertsen και ως βοηθητικό αυτό. Γιατί ποτέ ένα δεν είναι αρκετό. Σαν διαφήμιση μπισκότου ακούστηκε αυτό.
  6. helix

    Υπερβολική εγγραφή σε ssd;

    Βρήκα μια ίδια περίπτωση στο tomshardware που λέει οτι έκανε clone 200GB και του έγραψε 1.4TB το κοντέρ. Χρησιμοποίησες το Samsung Data Migration tool ή τα έκανες όλα manually;
  7. helix

    Borderlands 3

    Στο 2:08 θυμίζει master blaster από mad max.
  8. helix

    Υπερβολική εγγραφή σε ssd;

    Ε βρε συ αν streamάρεις 1080p/dts ήχο λογικό να σου γράφει πολύ παραπάνω. Όλα όσα βλέπεις και ακούς γίνονται buffered/cached στον αποθηκευτικό σου χώρο. Σκέψου να είχες κατεβάσει σε torrent οτι έχεις δει και ακούσει μέχρι τώρα, άθροισε τα συνολικά και 8α σου βγουν οι λογαριασμοί είμαι σίγουρος.
  9. helix

    Υπερβολική εγγραφή σε ssd;

    @iseeklife Δηλαδή τι λες; Οτι το μοντέλο του ssd/nvme κάνει την διαφορά στο μέγεθος των εγγραφών; Γιατί αυτό το νόημα βγαίνει. Ότι αφου ο 850pro σε 4 χρόνια έγραψε 8ΤΒ τότε κάτι είναι στραβό με τον 970pro που σε λιγότερο από το 1/10 του χρόνου έχει γράψει ήδη το 1/4 του 850pro. Μιλάμε για ακριβώς ίδιο σύστημα και χρήση (virtual memory/pagefiles κτλ); Γιατί η ανησυχία του @psyber είναι οτι το 1,6GB που έγραψε μέσα σε 5 μέρες είναι πολύ. Και αυτό από semi migration από hdd στον ssd. Άλλος θα είχε γράψει όλον τον σκληρό στην θέση του βάζοντας 30 games όπως είπε και ο @gdp77. Αλλά προφανώς μπέρδεψε τα GB με τα TB, νομίζοντας οτι ήδη έγραψε 1,6/300. Ενώ εντελώς μπακάλικα έχει γράψει 1,6/300000. Οπότε μην τον αγχώνεις χωρίς λόγο ?
  10. helix

    Υπερβολική εγγραφή σε ssd;

    Κάπου τα έχεις μπερδέψει. Εδώ είναι το επίσημο pdf από την samsung που γράφει TWB 300TB για τον 500άρη. TB όχι GB. Κοινώς τον γεμίζεις και τον ξαναγεμίζεις από πάνω χονδρικά 600 φορές. Περισσότερες πληροφορίες στο pdf εδώ (ελληνική εγγύηση).
  11. Ποιό video; Μήπως κατέβηκε; Το #2716 post εμφανίζεται άδειο. Άκυρο, δεν εβγαινε σε FF. Σε chrome παίζει. -8:43 (πάει ανάποδα το timer) κάτω δεξιά, μαύρη μαντήλα και σκούρο μπλε ρούχο, τριγύρω παίζει να έχει κι άλλες αλλά είναι τελείως φλου. Τι κερδίζω; ?
  12. @f117 Δεν είπε κανείς το αντίθετο ? Αν μπεις όμως στην σελίδα του, δεν έχει ούτε τιμή, ούτε διαθεσιμότητα, ούτε κουμπί "αγόρασε το". Λείπει όλο το δεξί frame που υπάρχει στο screenshot του @Papakitou. Άρα λογικά καπούτ.
  13. helix

    Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή; v2.0 (MusicLab)

    Oingo Boingo - Pictures of You
  14. Το Black & Decker BDCHD18-QW απο Κωτσόβολο μάλλον εξαντλήθηκε. Δεν βγάζει καν τιμή στην σελίδα του.
  15. helix

    test

    Yes
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.