Jump to content



LSASS.EXE


DJD

Recommended Posts

Σε ένα μηχάνημα με WindowsXp Sp1 μετά από τυχαίο reboot και όταν το μηχάνημα πάει να μπει στο desktop βγαίνει ένα παραθυράκι με τίτλο LSASS.exe και λέει Objectname not found. Πατώντας το οκ κάνει restart ο υπολογιστής. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε safe mode. Το recover και το last known configuration δεν έκαναν τίποτα. Καμιά ιδέα για το τι διάολο είναι αυτό; Εγώ υποψιάζομαι κανά καταραμένο virus :nothing:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Επειδή έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, έχω να σου πω το εξής: παραδόξως, το μηχάνημα, άμα το αφήσεις σβηστό για 5-10 λεπτά και μετα το ξαναανάψεις, τρέχει κανονικά, και δεν χρειάζεται να κάνεις φορμάτ. Κι εγώ δεν ήξερα αυτήν την διαδικασία, και έκανα απανωτά τα φορμάτ μέχρι να το ανακαλύψω. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει και με σένα, αλλα δικίμασε το και πέσμου οπωσδήποτε γιατι ακόμα σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω πως θα καταπολεμηθεί αυτό το πρόβλημα. Ευχαριστώ και ελπίζω να βοήθησα.

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να μπουτάρεις με NTFS Dos Boot Disk , και να αντιγράψεις το αρχείο αυτό από τον φάκελο x:\WINDOS directory\SYSTEM32\dllcache

Στον φάκελο dllcache υπάρχουν αντίγραφα ασφαλείας κάθε απαραίτητου αρχείου των Windows.Απλά πάρε το LSASS.EXE και κάνε το copy στον φάκελο του original LSASS.EXE ( στον System32 είναι νομίζω ).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.