Jump to content



Χαθηκε η επιφανεια εργασιας απο το λογαριασμο μου


a4dtm

Recommended Posts

Εβαλα τον κωδικο μου στο λογαριασμο για να μπω στο προφιλ μου και μου εβγαλε ενα μηνυμα οτι δεν μπορει να συνδεθει με τον συγκεκριμενο χρηστη. Παταω ΟΚ μου το ξαναβγαζει παταω παλι ΟΚ και μου εμφανιζει ενα desktop που δεν ηταν στο λογαριασμο μου και ολα τα προγραμματα που ειχα στην επιφανεια εργασιας τωρα δεν υπαρχει τιποτα. Κανω επαννεκινηση και μου ζηταει παλι τον κωδικο μου, ο λογαριασμος φαινεται οτι υπαρχει, βαζω τον κωδικο αλλα με πεταει στη ιδια επιφανεια εργασιας με πριν. Τα φωτα σας θελω και ελπιζω να μην εχασα τα προγραμματα που ειχα στη επαφανεια εργασιας μου. Το λειτουργικο ειναι windows xp.

Link to comment
Share on other sites

δεν ξέρω άμα θα σε βοηθήσει και πολύ αυτό που θα σου πω αλλά αξίζει η προσπάθεια...όταν θα σου βγάλει την κενή την οθόνη πάλι απλά πατά Ctrl+Alt+Delete και όταν θα ανοίξει η διαχείριση προγραμμάτων πάνε στο File>New Task(Run...) και μετά γράψε explorer.exe και

OK και μετά λογικά θα σου εμφανίσει την επιφάνεια εργασίας σου...ελπίζω να βοήθησα:)

Link to comment
Share on other sites

ok θα το δοκιμασω αν και νομιζω οτι θα μου εμφανισει το desktop που θα τρεχει εκεινη τη στιγμη. Ειναι σαν να τρεχει ενα αλλο account με το δικο μου κωδικο, (εχω την εντυπωση πως μπορει να του βαζω τον κωδικο μου αλλα το pc ανοιγει μαλλον το administrator account, χωρις να ειμαι και πολυ βεβαιος γι'αυτο)

Link to comment
Share on other sites

Xmm τι να πω φίλε μου δεν ξέρω κάτι άλλο προσωπικά θα έλεγα πως άμα δεν χρειάζεσαι τους πολούς χρήστες τότε θα έλεγα να τους διαγράψεις και να κρατήσεις μονό τον administrator χρήστη και κανέναν άλλον.Αλλά τώρα άμα δεν γίνετε δεν ξέρω κάτι άλλο δυστηχώς...good luck!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.