Jump to content



Παντου βλεπω το Ask.com και δεν το θελω


nkoumo

Recommended Posts

Εγκατασταθηκε στο firefox και explorer το Ask.com και το βλεπω παντα μπροστα μου. Μπαρες, πανω δεξια στην αναζητηση στη θεση του google (Αυτα πες διωρθονουνται) αλλα και εκει που πληκτρολογω τις διευθυνσεις, οταν δεν υπαρχει με παει στην σελιδα του ask.com:help:. ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ???:whip:

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς θα μπήκε μαζί με κάποιο πρόγραμμα το οποίο εγκατέστησες στον υπολογιστή σου. Είναι συνήθης τακτική, ιδιαίτερα από την συγκεκριμένη εταιρία/υπηρεσία, να προωθείται έτσι. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι όπως είπε και ο Κώστας παραπάνω, να πας να το εγκαταστήσεις.

Link to comment
Share on other sites

όντως είναι σπαστικό.Για τον exlorer εγώ θα σου πω πας στα εργαλεία και από εκεί στη διαχείριση προσθέτων και το απενεργοποιείς αφού θα είναι στις γραμμές εργαλείων και επέκτασης.Απλά το επιλέγεις και το κάνεις μη ενεργό.

Τώρα σε ότι αφορά το unistall υπάρχουν κάποια προγράμματα τα οποία την ώρα που τα κάνεις install σου φορτώνουν τέτοια πράγματα αλλά αν κάνεις unistall μόνο το ask.com υπάρχει περίπτωση να μη δουλεύει το πρόγραμμα καθόλου.Οπότε τσεκαρέ το.Τώρα αν δεν ξέρεις ποιο πρόγραμμα σου το εγκατέστησε απλά μπλοκαρέτο να μη βγαίνει στον explorer.διαλέγεις και παίρνεις.Αν όμως το έχεις μισήσει τόσο ( και αφού εμφανίζεται στην προσθαφαίρεση )μπορείς ή να του ρίξεις μια πιστολιά :triniti: ή να χρησιμοποιήσεις πυρινικά :nuke: ή απλά το revo unistaller και καθάρισες.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.