Jump to content



1080p ταινια και 6gb ram σε χρηση.


Gregorypeg1000

Recommended Posts

Εχω το εξης προβλημα.Οταν βλεπω ταινια 1080p με το Kmplayer μετα απο καποια στιγμη τραβαει ολη την ram του υπολογιστη και κολαει ολοκληρος.απο codecs χρησιμοποιω τους ενσωματουμενους του kmplayer εκτος απο τον ηχο που εχο τον ac3filter.Tι παιζει να φταιει?

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε MPC-Home Cinema με τον internal Η264 decoder, κάνοντας block τους υπόλοιπους decoders. O χειρότερος εχθρός του κάθε συστήματος είναι τα codec packs και ο συνωστισμός/ασυμβατότητες που δημιουργούν.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

παιδες.αναγκαζομαι να επαναφερω το θεμα.χθες καθως εβλεπα ταινια με παρεα τρωμε ενα ξενερωμα γιατι εσπαγε η εικονα.παω να δω τι παιζει και βλεπω ολη την ραμ γεματη.τσαντιστικα τοσο πολυ που οι αλλοι βλεπανε ταινια στην τηλεοραση και εγω εκανα φορματ στο pc.windows 7 ultimate 64bit αυθεντικα φρεσκα φρεσκα.βαζω να δω την ταινια στον gomplayer με ac3filter προσθετο για τον ηχο μονο και μονο και μετα απο κανα 20λεπτο παλι τα ιδια.βαζω και το kmplayer και παλι τα ιδια.εχει κανεις καμια προταση για το τι μπορει να φταιει?μηπως ειναι θεμα hardware?το κανει και οταν ειναι deftaul το συστημα.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

ρε παιδια..σορυ που ξαναφερνω το θεμα αλλα δν αντεχεται αλλο αυτη η κατασταση.παλι τα ιδια *****.εχω βαλει μια ταινια και ξεκινησε απο το 30% η ραμ και εχει φτασει ηδη στο 50%.Τι παιζειι?????

Link to comment
Share on other sites

στο ειπαν 3 φορες

ξηλωσε οτι ηληθιο-codec pack εχεις, δε χρειαζεσαι τιποτα απο αυτα.

κατεβασε τον

media player classic home cinema

και διαβασε αυτο http://imouto.my/watching-h264-videos-using-dxva/

Link to comment
Share on other sites

ναι.τα εχω κανει ολα αυτα.δεν εχω καναν codec pack.εχω μονο το mpc-home cinema,δουλευει το xdva,ο cpu ξυνεται αλλα παρολα αυτα ακομα η χρηση ραμ ανεβαινει σταδιακα απο την στιγμη που θα ξεκινησει η ταινια.δν θα ρωταγα αν δν ειχα κανει οτι εχει γραφτει πιο πανω.οποτε ξαναρωταω.μηπως ξερει καποιος καποια αλλη αιτια που μπορει να συμβαινει αυτο?εχω ψαξει και στο google αλλα οτι συνδυασμο και να βαλω δν μου βγαζει κατι σχετικο.

Link to comment
Share on other sites

εχεις περασει και τον haali εστι?

η ταινια ειναι σε τοπικο δισκο ή γινεται streaming απο δικτυο?

ενα screenshot απο τα services του taskmanager οταν γινεται αυτο που λες εχεις προχειρο?

Link to comment
Share on other sites

οχι.ουτε haali ουτε τπτ.μονο mpc-home cinema και τον kmplayer μπας και.σε λιγο που θα ξαναγεμισει γτ τωρα το εκλησα και το ξανανοιξα το προγραμμα για να συνεχισω να δω θα τραβηξω και screenshot.ο σκληρος ειναι τοπικος.

Link to comment
Share on other sites

Θα σε προτρέψω ξανά να μην εγκαταστήσεις τίποτε άλλο. Ούτε το Haali αφού (απ' όσο θυμάμαι αφού έχω καιρό να το κοιτάξω) δεν έχει βγει σε x64 version. Κάτι άλλο φταίει αφού ο MPC-HC δεν χρειάζεται παρά απειροελάχιστη χρήση RAM. Παρατήρησε πριν την χρήση του τι υπάρχει ανοικτό, και κατά την χρήση του ποια προγράμματα ανοίγουν και πόση μνήμη χρησιμοποιούν.

Link to comment
Share on other sites

να ενα με την χρηση στο 63% και το αλλο με την χρηση στο 81%.ολα αυτα κατα τη διαρκεια των 30 λεπτων.μολις εκλησα το mpc ξανα στο 30-35

αρα δεν ειναι ο mpc που χρησιμοποιεί τη μνημη, κατι αλλο ειναι.

Link to comment
Share on other sites

ναι.αλλα μολις κληνει ο mpc ελευθερωνεται η μνημη.παντως τωρα με το k-lite code pack.μπηκε και o mpc και τωρα που εβαλα μια ταινια και επαιζε δν φουλαρε η ραμ.ηταν σταθερο στο 39-41.θα βαλω και αλλες δυο το απογευμα και θα ενημερωσω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.