Jump to content



Ελεος!!! Εστω και σπορελαιος!!!


grlucifer

Recommended Posts

Εδω και 2 μερες εχω αγορασει μια Club3D 9600 Pro(128Mb) και ειπα να τη "σηκωσω" λιγουλακι. Δυστυχως η αναθεματισμενη δε πηγαινε πανω απο 445 στον πυρηνα, αντιθετα οι μνημες βαρανε 365 με το καλημερα χωρις artifacts(Hynix 3.3!!!). Μετα απο προσθηκη εξτρα βυσματος τροφοδοσιας σε στυλ floppy(mod που δε γινεται στο ολοκαινουριο PCB καποιων 9600 Pro ) ο πυρηνας δεν πηγε ουτε Mhz πανω αλλα οι μνημες σκαρφαλωσαν στα 374. Με vmod στην gpu πιανει μεχρι και 460 ο πυρηνας αλλα με artifacts. Μυριζομαι τροφοδοτικο(ωρα να φυγει το πολυ καλο Antec 300W, με εβγαλε ασπροπροσωπο ως τωρα). Για πειτε ρε παιδες τη γνωμη σας.Heeeelp!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Lucifer ξερεις την αδυναμια στα truepower...μονταρονται και ευκολα...Απο την αλλη ενα κορυφαιο τροφοδοτικο που ειδαμε στην εκθεση ειναι ενα μαυρο 480Watt που φερνει η Lion Hellas ....δεν θυμαμαι μαρκα ...αμα το δεις και το πιασεις θα καταλαβεις.

Link to comment
Share on other sites

Μου ειπε 180 πριν την εκθεση Vag. Τωρα τι να πω.Γαματο φαινεται,αλλα μαλλον το δινει ακριβα.Θα δω. Παντως το προβλημα μου λυθηκε με Rage3D. Πλεον 480 gpu, αλλα μονο 340 μνημες!!! Γιατι αραγε?!?(τροφοδοτικο) :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.