Jump to content



Βοήθεια για 2.6c, από που να ξεκινήσω το ψάξιμο?


Dellodas

Recommended Posts

Το απόγευμα θα κατέβω Αθήνα στη Στουρνάρη να πάρω έναν 2.6c. Λέω να πάρω όλα τα μαγαζιά σβάρνα για να βρω έναν L321 εκτός και αν γνωρίζει κανείς κάποιο μαγαζί που θα βρω σίγουρα μην φάω όλη τη μέρα μου. Βοηθήστε γιατι σε δύο ώρες ξεκινάω από Ναύπλιο. Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από soki [06-11-2003 και 14:24]

Smart Shop στην Σολωμου, παραλληλη της Στουρναρης, τελευταια φορα που πηγα ειχε τρεις L321.

Soki ψαχνώ πάντα SL6WS και ότι πλησιάζει σε L321B134 σωστά?

Υ.Γ. τρομερός ο οδηγός σου τον τύπωσα για να τον έχω μαζί μου. Να 'σαι καλά.

Link to comment
Share on other sites

Πολυ καλα!!!!!!!!! Ναι οτι βρεις κοντα σε L321B1xx χτυπατο! Παρε σβαρνα ολα τα μαγαζια Στουρναρη και εχε μαζι σου και ενα χαρτακι να γραφεις τις τιμες και τα stepping. Αρχισε απο κατω pc-store εως ψηλα στην Γραμμη. Και μετα Ηac Μποταση και μετα Σολωμου Mgmanager και Smart Shop. :D

Link to comment
Share on other sites

Χίλια ευχαριστώ, πάω οργανωμένος πάνω. Ευχηθείτε μου καλή τύχη γιατί οι μέχρι τώρα επεξεργαστές μου ήταν όλοι για τα μπάζα.

Την άλλη εβδομάδα θα τον βάλω πάνω στην EPOX 4PCA3+ και θα σας πω τι ψάρια έπιασα.

Link to comment
Share on other sites

Κατι το οποιο προεκυψε μετα απο 14 επεξεργαστες που δοκιμασα ειναι οτι (τουλαχιστον σε L321 και L323) αυτοι με Α9χχ πανε καλυτερα.. ο Λ321Β134 που ειχα δεν ηταν καλος.Το ιδιο και ο 2,4 και ο 2.6.Αυτα με τις δοκιμες που εκανα εγω.Τωρα εαν καποιοι αλλοι πανε καλυτερα με το ιδιο στεππινγκ τι να πω εχουν αλλα ποσοστα υγρασιας στην ατμοσφαιρα , πυριτιο rulez...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από soki

Το ακριβες stepping του Vagouridi?

Ειναι θεμα προσωπικο και δεν προκειται να πω ποτε το ακριβες στεππινγκ διοτι τσατιστηκα υπερβολικα με το ολο σκηνικο....Οταν ξεκινησα το ψαξιμο για cpu ολοι οι γνωστοι φιλοι ηταν στα 4ghz ετσι απλα με αερα ...οταν εψαχνα για μενα ολοι λεγαν βρες κατι και για μενα , μα ρε φιλε εσυ εισαι στα 5ghz τι λες τωρα εγω τα 3400 ζηταω με χαλμηλη ταση..να ξερεις δεν ειμαι και σταθερος, δεν βγαζει prime , δεν τρεχει superpi , μου κολα στο msn και αλλες τετοιες ηλιθιες δικαιολογιες....αυτο μου την εδωσε αφανταστα....και τα εχω παρει με ολους τους ψ***μπορες..

p.s. Σαφως και καποιοι ελεγαν την αληθεια και με βοηθησαν....αλλα οι περισσοτεροι παιζουν στα 7ghz.....

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Dellodas [07-11-2003 και 01:40]

Λοιπόν πήρα έναν 2.6 SL6WH L321A903 από το Smart shop 205 ευρά.

SL6WS δεν βρήκα. Την άλλη εβδομάδα δοκιμές. Ελπίζω να βγει της προκοπής.

Καλή επιτυχία. Περιμένουμε αποτελέσματα:cool:

Link to comment
Share on other sites

Η cpu είναι αστέρι, με default ρεύμα έφτασε 3.52ghz. Παραπάνω δεν ξέρω γιατί δεν δοκίμασα. Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που με βοήθησαν μα πάνω από όλα τον soki για τον οδηγό του και για τις πληροφορίες που μου έδωσε. Λοιπόν ας μιλήσουν τα στοιχεία.

post-99-1416070631,7358_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.