Jump to content



ψευτικο i-phone 3gs???


redbighunter

Recommended Posts

μου εφεραν σημερα στη δουλεια 2 i-phone 3gs το ενα original και το αλλο απομιμηση! το θεμα ειναι οτι εξωτερικα ειναι ολοιδια, μαυρες προσοψεις, με σχεδον ιδιο βαρος και τα δυο (στο χερι δεν το καταλαβαινα πχ), με 16gb μνημη και τα 2, με ιδια οθονη και μενου! το θεμα ειναι εγω πως θα τα ξεχωριζω που ειμαι ανιδεος? δεν εχει καποια στανταρ πραγματα το αυθεντικο i-phone που να μην μπορουν να τα αντιγραψουν αλλοι? χωρα κατασκευης ποια πρεπει να ειναι?

Link to comment
Share on other sites

Ίδιο μέγεθος οθόνη δεν θυμάμαι να έχουν τα replica,πόσο μάλλον και ίδια γραφικά.Τώρα το πιο προφανές που μου έρχεται είναι οτι τα clone iPhones δεν έχουν ενσωματωμένη την μνήμη τους αλλά μέσω μιας micro-SD.Δηλαδή εσύ βάζεις την μνήμη.

Link to comment
Share on other sites

Πέρα από αυτά που είπανε τα παιδιά, η μαϊμού δε νομίζω να έχει το ίδιο touch με το original iphone.

Πρώτα δοκίμασε την ευαισθησία τους, δηλαδή πόσο δυνατό άγγιγμα θέλει για να πιάσει και μετά δοκίμασε να αγγίξεις την οθόνη με κάτι άλλο πέρα από δάχτυλο π.χ. κάτι πλαστικό (stylus).

Στο iphone κανονικά δε θα πρέπει να πιάνει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.