Jump to content



P4 heat spreader


lefteris

Recommended Posts

Προσπάθησα να αφαιρέσω το "καπάκι" του επεξεργαστή με ένα κοπίδι, όπως είχα δει σε κάποιο σιτε, αλλά δεν τα κατάφερα. Βασικά φοβήθηκα μήπως κάνω ζημιά.

Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος κατά τη γνώμη σας να γίνει αυτό;

Link to comment
Share on other sites

Με ενα πολυ λεπτο ξυραφακι προσπαθεις να κοψεις την κολα γυρω γυρω η οποια ειναι κατι σαν σιλικονη σε παχος περιπου 2 χιλιοστα.

Θελει πολυ υπομονη και προσοχη για να μην κοπεις και να μην στραβωσεις τα ποδαρακια του επεξεργαστη.

Κινδυνος να προκαλεσεις καποια αλλη ζημια δεν νομιζω οτι υπαρχει.

Εγω που το δοκιμασα στον παλιο μου σελερον 2,4 εκανα περιπου 15 λεπτα να το αφερεσω αλλα αξιζε τον κοπο αφου ειδα -5 βαθμους:D

Link to comment
Share on other sites

Με κοπίδι, απαλά απαλά, αρχίζεις την μία γωνία.... πιέζεις ελαφρώς, και μόλις καταλάβεις ότι η λεπίδα μπήκε 1-2 χιλιοστά μέσα, συνεχίζεις με άλλη γωνία.... μόλις τελειώσεις και με τις 4, άρχισε να κατεβάζεις την λεπίδα από την μία γωνία στην άλλη, ώστε να κόψεις την κόλλα στις πλευρές... υπομονετικά, και με προσοχή να μην μπει βαθύτερα η λεπίδα....

Μόλις τελειώσεις και τις 4 πλευρές, βάλε το κοπίδι στην μία γωνιά, και προσπάθησε να "ανοίξεις" το καπάκι, όπως κάνεις με τα θαλασσινά και το μαχαίρι..... αν δεις ότι ζορίζει πολύ και δεν πεταχτεί το καπάκι, επανέλαβε την διαδικασία στις γωνιές και πλευρές.

Link to comment
Share on other sites

ναι, και να πάρουμε και ένα επεξεργαστή μαζί μας σε περίπτωση που δεν βρούμε γυαλιστερές! χαχαχα

Τώρα σιγουρεύτηκα ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Κάποια στιγμή με επιμονή και υπομονή θα το προσπαθήσω ξανά.

Ευχαριστώ όλους.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.