Jump to content



νεο armor+ lcs


amorfis

Recommended Posts

Καλησπερα.. αγορασα αυτο http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1277&ID=1480#Tab2 και περιμενω απο βδομαδα με το καλο να ερθει.. εχω c2d 8500 με ψυξη http://www.xigmatek.com/product/air-redscorpions1283.php .. μπορω να πω οτι κραταει καλα τις θερμοκρασιες,κατο απο 40 σε full load.. και 45-48 οταν δουλευει στα 3.8ghz.. αξιζει να δοκιμασω να βαλω το νερο επανο? δυστυχως δε γνωριζω για να εβαζα αλλο ενα μικρο ψυγειο στο πισω μερος.. αν δε κανει τπτ καλυτερο να αφησω τον αερα γτ το φοβαμαι λιγο το νερο για καμια ζημια..

Link to comment
Share on other sites

κατσε δηλάδης.

Παραγγειλες κουτι που προσφερει ετοιμη υδροψυξη ,και σκεφτεσαι να μην βαλεις την προσφερομενη ετοιμη υδροψυξη?

Αν ειναι ετσι γιατι δεν επαιρνες την εκδοση χωρις αυτην ή εστω να εχωνες το κασερι σε κανενα πιο σοβαρο κουτι?

Link to comment
Share on other sites

το πετυχα crazy sundays στο e-shop 85ευρω!!!απλα δεν ειναι επειδη ειναι με μικρο ψυγειο και το εχει και επανο και μηπως δεν εχει και πολυ αερα.. τι εννοεις κασερι?!?!?!

κασερι =slag χρηματων εκ του cash~~~>κας~~~>κασερι.

απλα δεν ειναι επειδη ειναι

rephrase please?

Link to comment
Share on other sites

απλα επειδη ειναι με μικρο ψυγειο και το εχει και επανο και μηπως δεν εχει και πολυ αερα.. το διορθωσα δε φανηκε? τεσπα το κοιταξα το ξανακοιταξα στο site της thermaltake θα την βαλω.. φαινεται και ασφαλης... μου γεμισε το ματι..

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά θα κρατούσα την συγκεκριμένη αερόψυξη και θα πουλούσα την υδρόψυξη (~30€ πιστεύω θα ήταν καλή τιμή... μπορεί να είμαι και λάθος..)

Έτσι ούτε θα μπλέξεις με "φθηνές" λύσεις για υδρόψυξη και θα σου έρθει και το κουτάκι ακόμα πιο καλή τιμή στο σύνολο...

Link to comment
Share on other sites

Πάντως η υδρόψυξη του καινούργια έχει κάτι παραπάνω από 100 ευρώ, και δεν μπορεί να θεωρηθεί ούτε "φθηνή" αλλά ούτε και low end λύση. Μπορεί να μην έχει τις φοβερές επιδόσεις όπως μια custom λύση, αλλά κάνει τη δουλειά της μια χαρά και είναι αξιόπιστη.

Όσο για το κουτί, πολύ καλή επιλογή. Άπλετοι χώροι, εργονομία, ποιοτική αλουμινένια κατασκευή.

Νομίζω γενικά ότι έκανες καλή επιλογή. Εξάλλου full tower με υδρόψυξη στα 85 ευρώ είναι "λαβράκι".

Μπορείς να κρατήσεις την υδρόψυξη σε μια άκρη, μέχρι να να "φτύσει" η xigmatek και έπειτα να την χρησιμοποιήσεις.

Link to comment
Share on other sites

Ωραίος, και εγώ σκεύτομαι να βάλω την ίδια υδρόψυξη που παρέχει το κουτί μου για τον i7 920, γενικά οι περισσότεροι λένε ότι είναι μούφα η υδρόψυξη, αλλά αυτοί που την αγοράζουν και την τοποθετούν, λένε τελικά ότι είναι καλύτερη από τις διάφορες αεροψύξεις που κυκλοφορούν. Εσύ είσαι τώρα δλδ ευχαριστημένος έτσι? για παράδειγμα μετά από κανα 2-3ώρο prime 95 @ 3.8Ghz , περίπου πόσο είναι η θερμοκρασία των πυρήνων?

thnks =)

Link to comment
Share on other sites

δε μπορω να απαντησω γιατι δε τον δοκιμασα.. τον ειχα και παλια 3.8 με xigmatek θα τον ανεβασω παλι τωρα. δουλευα 3.8 με 1.3 ρευμα στο bios.. και το easy tune & cpu-z ελεγαν 1.26ρευμα. θα δειξει μηπως με λιγοτερο.. αν και δε νομιζω..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.