Nick86 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2010 Ρε παιδες εγω μια απλη ερωτηση εχω να κανω χωρις να ειμαι πρασινος η κοκκινος βαμενος.Γιατι στις αγγελιες παιζει τοση αγγελια για 5870 και 5970??τι το τοσο κακο εχουν αυτες οι καρτες που θα παω υριο το πρωι να παρω μια 350 η 600 ευρω και μετα απο 1 βδομαδα θα την βαλω αγγελια 300 η 450 +??και εγω αν αυτη την εποχη αγοραζα καρτα ati θα επαιρνα αλλα μου κανει πολυ μεγαλη εντυπωση το παραπανω..
ManolisX Ιανουάριος 16, 2010 #2 Ιανουάριος 16, 2010 Αφού ο Seb ένα μήνα μετά που πήρε τις 2χ5870 πήγε και αγόρασε 2χ5970 Αμαρτία είναι να κάθονται οι κάρτες οπότε λέει να,ας τις πάρει κάποιος άλλος :whistle2:
sebastian Ιανουάριος 16, 2010 #3 Ιανουάριος 16, 2010 Ρε παιδες εγω μια απλη ερωτηση εχω να κανω χωρις να ειμαι πρασινος η κοκκινος βαμενος.Γιατι στις αγγελιες παιζει τοση αγγελια για 5870 και 5970??τι το τοσο κακο εχουν αυτες οι καρτες που θα παω υριο το πρωι να παρω μια 350 η 600 ευρω και μετα απο 1 βδομαδα θα την βαλω αγγελια 300 η 450 +??και εγω αν αυτη την εποχη αγοραζα καρτα ati θα επαιρνα αλλα μου κανει πολυ μεγαλη εντυπωση το παραπανω.. Μαn περα απο του jofa και τις δικες μου, που τις εδωσα! που τις βλεπεις τις πολλες...Οταν η ΑΤΙ εχει δωσει 2.000.000++++ καρτες! Να δεις τον Σεπτεμβριο ποσες 295 πηγανε για πουλημα και ποσες στον αλλο κοσμο για ενα συγκεκριμενο σκοπο....
sstav Ιανουάριος 16, 2010 #4 Ιανουάριος 16, 2010 κάπου άκουσα ότι στο hwbot οι 5970 μετράνε σαν CF....γιαυτό και πολλοί oc που τις προμηθεύτηκαν, τις έδωσαν αφού θα επαιζαν με 2χ5870 στην ίδια κατηγορία με καλύτερες επιδόσεις.
sebastian Ιανουάριος 16, 2010 #5 Ιανουάριος 16, 2010 κάπου άκουσα ότι στο hwbot οι 5970 μετράνε σαν CF....γιαυτό και πολλοί oc που τις προμηθεύτηκαν, τις έδωσαν αφού θα επαιζαν με 2χ5870 στην ίδια κατηγορία με καλύτερες επιδόσεις.σωστος!
sebastian Ιανουάριος 16, 2010 #7 Ιανουάριος 16, 2010 Nvidia 8x is = to ATI 4xAA Nvidia 8xQ is = to ATI 8xAA Aυτο ισχυει για το ΑΑ της nvidia! Oποιος θελει να ριξει μια ματια σε μερικα νουμερα του bodar απο το guru3d. 4χ5870
kbilly13 Ιανουάριος 16, 2010 #8 Ιανουάριος 16, 2010 ένα χειροκρότημα σε sebastian και csaris για τις επιδόσεις τους με κάρτες γραφικών αξίας 1000 και 1200 ευρώ! Πιστεύετε ότι τον περισσότερο κόσμο τον ενδιαφέρει ή μπορεί να κινηθεί σε αυτές τις κατηγορίες? Δε λέω, καλά κάνετε και τα σκάτε δεν σας κατηγορώ, αλλά λίγο μετριοπάθεια και σεβασμός στους υπόλοιπους δεν βλάπτει Με την κάθε ευκαιρία προβάλετε τη δύναμη των 1000+ ευρώ όταν οι περισσότεροι δίνουν τόσα για ολόκληρο το pc - τι να κάνουμε, δεν την έχουμε όλοι τόσο μεγάλη την τσέπη.. Και αν το πάμε έτσι, περιμένετε να συγκρίνετε με gtx380 και gtx360 σε sli και 3-sli setups Και όσο για τις gtx3**, πολλά θα εξαρτηθούν και από την τιμή Και σαφώς πιστεύω ότι όσοι έχουν ήδη 5850,5870,5970 δεν έχουν καμμία ανάγκη να πάνε σε gtx3**, άσχετα αν είναι πιο γρήγορες ή πιο αργές - αυτό και αν είναι υπερβολή (αν και για τον Sebastian, κρατώ μια πισινή.. )
sebastian Ιανουάριος 16, 2010 #9 Ιανουάριος 16, 2010 Καλα κανεις και κρατας μια πισινη γιατι δεν κρατιεμαι ρε γαμωτο...Eιναι λουλουμακι το fermi!
csaris Ιανουάριος 16, 2010 #10 Ιανουάριος 16, 2010 ένα χειροκρότημα σε sebastian και csaris για τις επιδόσεις τους με κάρτες γραφικών αξίας 1000 και 1200 ευρώ!Πιστεύετε ότι τον περισσότερο κόσμο τον ενδιαφέρει ή μπορεί να κινηθεί σε αυτές τις κατηγορίες? Δε λέω, καλά κάνετε και τα σκάτε δεν σας κατηγορώ, αλλά λίγο μετριοπάθεια και σεβασμός στους υπόλοιπους δεν βλάπτει Με την κάθε ευκαιρία προβάλετε τη δύναμη των 1000+ ευρώ όταν οι περισσότεροι δίνουν τόσα για ολόκληρο το pc - τι να κάνουμε, δεν την έχουμε όλοι τόσο μεγάλη την τσέπη.. Και αν το πάμε έτσι, περιμένετε να συγκρίνετε με gtx380 και gtx360 σε sli και 3-sli setups Και όσο για τις gtx3**, πολλά θα εξαρτηθούν και από την τιμή Και σαφώς πιστεύω ότι όσοι έχουν ήδη 5850,5870,5970 δεν έχουν καμμία ανάγκη να πάνε σε gtx3**, άσχετα αν είναι πιο γρήγορες ή πιο αργές - αυτό και αν είναι υπερβολή (αν και για τον Sebastian, κρατώ μια πισινή.. ) Κατσε λιγο ρε φιλε, χαβαλε κανουμε! χομπυ ειναι... Αν χαλιεσε μην διαβαζεις αυτο το thread (επειδη μονο εσυ το λες). Δεν εχω καταλαβει, που προσβαλεσε? Εγω αν δω στο δρομο ferrari θα του πω "ανοιξε το ρε φιλε να το ακουσουμε και εμεις".
KoMM Ιανουάριος 16, 2010 #11 Ιανουάριος 16, 2010 εγω που θελω να δω κανα νεο για το φερμι γιατι πρεπει σε καθε σελιδα να βλεπω 5870 5890 5970 5990 crossfire xfire κτλ;το παραδειγμα σου με τη φερραρι ειναι ακυρο, γιατι στο θρεντ ειναι σα να βλεπετε φερραρι και να λετε "ναι αλλα η λαμποργκινι μου ειναι πιο γρηγορη".
csaris Ιανουάριος 16, 2010 #12 Ιανουάριος 16, 2010 εγω που θελω να δω κανα νεο για το φερμι γιατι πρεπει σε καθε σελιδα να βλεπω 5870 5890 5970 5990 crossfire xfire κτλ;το παραδειγμα σου με τη φερραρι ειναι ακυρο, γιατι στο θρεντ ειναι σα να βλεπετε φερραρι και να λετε "ναι αλλα η λαμποργκινι μου ειναι πιο γρηγορη".Σιγα ρε αρχηγε, ενα Benchaκι ανεβασα, τοσο πολυ σε χαλασε δηλαδη? Αν ειναι να το σβησω...Το παραδειγμα με τη ferrari ειναι ευστοχο αλλα πρεπει να εχεις δει μια για να το πιασεις!!!
μανος1980 Ιανουάριος 16, 2010 #13 Ιανουάριος 16, 2010 ένα χειροκρότημα σε sebastian και csaris για τις επιδόσεις τους με κάρτες γραφικών αξίας 1000 και 1200 ευρώ!Πιστεύετε ότι τον περισσότερο κόσμο τον ενδιαφέρει ή μπορεί να κινηθεί σε αυτές τις κατηγορίες? Δε λέω, καλά κάνετε και τα σκάτε δεν σας κατηγορώ, αλλά λίγο μετριοπάθεια και σεβασμός στους υπόλοιπους δεν βλάπτει Με την κάθε ευκαιρία προβάλετε τη δύναμη των 1000+ ευρώ όταν οι περισσότεροι δίνουν τόσα για ολόκληρο το pc - τι να κάνουμε, δεν την έχουμε όλοι τόσο μεγάλη την τσέπη.. Και αν το πάμε έτσι, περιμένετε να συγκρίνετε με gtx380 και gtx360 σε sli και 3-sli setups Και όσο για τις gtx3**, πολλά θα εξαρτηθούν και από την τιμή Και σαφώς πιστεύω ότι όσοι έχουν ήδη 5850,5870,5970 δεν έχουν καμμία ανάγκη να πάνε σε gtx3**, άσχετα αν είναι πιο γρήγορες ή πιο αργές - αυτό και αν είναι υπερβολή (αν και για τον Sebastian, κρατώ μια πισινή.. ) Δεν θελω να γινω περιεργος αλλα οταν σκας 1000 ευρω για καρτα καποιον αλλον δεν σεβεσαι οχι τους υπολοιπους χρηστες.
Candyman Ιανουάριος 16, 2010 #14 Ιανουάριος 16, 2010 Δεν εχω καταλαβει, που προσβαλεσε? Εγω αν δω στο δρομο ferrari θα του πω "ανοιξε το ρε φιλε να το ακουσουμε και εμεις".Πρέπει να είσαι προκλητικός δηλαδή; Μπορεί να ξενερώνουνε πολλοί αλλά να μην το λένε γιατί δεν γουστάρουν να χαλάσουν την ζαχαρένια τους. Αλλά αυτό δεν το σκέφτηκες, έ; Για κοίτα τα thumbs up κάτω από το post του κbilly13...Το παραδειγμα με τη ferrari ειναι ευστοχο αλλα πρεπει να εχεις δει μια για να το πιασεις!!!Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει, κανείς δεν σου μίλησε ειρωνικά.
sebastian Ιανουάριος 16, 2010 #15 Ιανουάριος 16, 2010 Ρε παιδια πραγματικα χαλαστηκατε...ανεβασα με ψαξιματακι καποια bench του fermi και τα αναλυουμε με setups απο 5870... να πηδαμε απο ενα θεμα στο αλλο χωρις λογο! Ενα εγω και ενα ο csaris ποστ με setups για να δουμε τι παιζει στην αγορα... Αν το παμε ετσι και στην αφρικη δεν εχουνε να φανε, δεν βλεπω πολλους να κανουν κατι για αυτο! Στην ΚΙΝΑ το 95% ειναι φτωχοι και το 5% σπουδαζει αγγλια και αμερικη, τι θα κανουμε θα χαλιομαστε γι αυτο....κομπλεξικο ειναι ολο αυτο...Εχω φιλαρακι που σπιτι του εχει 2 kuro 60αρες θα πρεπει να του λεω τετοια για τις επιλογες του....
Candyman Ιανουάριος 16, 2010 #16 Ιανουάριος 16, 2010 Εχω φιλαρακι που σπιτι του εχει 2 kuro 60αρες θα πρεπει να του λεω τετοια για τις επιλογες του....Άμα σε κάθε ευκαιρία σου πρήζει τα συκώτια με τις οθόνες, εσύ τι θα του έλεγες;Offtopic: Εγώ να σου κάνω μια ερώτηση; Επιτρέπεται; Aν δεν επιτρέπεται μην μου απαντήσεις.Δεν θα σχολιάσω την απάντηση, απλά θα ήθελα να ξέρω τι πιστεύεις:Θες να πεις δηλαδή ότι όλα όσα κάνεις είναι χαβαλέδες και δεν πουλάς μούρη;
sebastian Ιανουάριος 16, 2010 #17 Ιανουάριος 16, 2010 Εαν πουλαω εγω μουρη ! Τοτε ο bodar με EVGA dual socket και 4χ5870 τι κανει?Αλλαζω την υπογραφη μου σε καζανακι...
KoMM Ιανουάριος 16, 2010 #18 Ιανουάριος 16, 2010 Το παραδειγμα με τη ferrari ειναι ευστοχο αλλα πρεπει να εχεις δει μια για να το πιασεις!!!οντως δεν εχω δει ποτε ! Ρε παιδια πραγματικα χαλαστηκατε...ανεβασα με ψαξιματακι καποια bench του fermi και τα αναλυουμε με setups απο 5870... να πηδαμε απο ενα θεμα στο αλλο χωρις λογο! Ενα εγω και ενα ο csaris ποστ με setups για να δουμε τι παιζει στην αγορα... Αν το παμε ετσι και στην αφρικη δεν εχουνε να φανε, δεν βλεπω πολλους να κανουν κατι για αυτο! Στην ΚΙΝΑ το 95% ειναι φτωχοι και το 5% σπουδαζει αγγλια και αμερικη, τι θα κανουμε θα χαλιομαστε γι αυτο....κομπλεξικο ειναι ολο αυτο...Εχω φιλαρακι που σπιτι του εχει 2 kuro 60αρες θα πρεπει να του λεω τετοια για τις επιλογες του....αι καλα....τι κινες και κουρο κ αμερικες λες τωρα; το θεμα ειναι για το φερμι και οχι για το ποσες καρτες πουλαει η ατι και ποσα φπς βγαζουν...ελεος δηλαδη
papatsonis Ιανουάριος 16, 2010 #19 Ιανουάριος 16, 2010 Εαν πουλαω εγω μουρη ! Τοτε ο bodar με EVGA dual socket και 4χ5870 τι κανει? Αλλαζω την υπογραφη μου σε καζανακι... πουλαει απλως περισσοτερη... , παντα θα υπαρχουν οι SLK (τυχαιο παραδειγμα.. ) αλλα // και οι Carerra GT , Murcielago , etc... , [geek on] απλως παντα θα μπορεις να κανεις οσοδηποτε μικρο ενα διαστημα/περιοχη κλπ.. και να βρεις ενα σημειο που σε ενδιαφερει.. να ειναι το τοπικο μεγιστο.. ακομη και αν χρειαστει το "διαστημα"/"περιοχη" αυτο/η να ειναι μονο το συγκεκριμενο σημειο... [geek off]
sebastian Ιανουάριος 16, 2010 #20 Ιανουάριος 16, 2010 Νεα για το FERMI θα εχουμε απο μεθαυριο ...καναμε 2 και 3 ποστ για να δειξουμε καποια πραγματα και εγινε θεμα και σπαταλαμε σελλιδες για να πουμε τι ? Λοιπον ηρεμια μεχρι μεθαυριο και το μαρτιο ολοι για FERMI !!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.