Jump to content



I love my Plextor


Suedehead

Recommended Posts

Οπως εγραψα και σε αλλο thread, αγορασα το Pop Art των PSB. Το CD ή μαλλον τα CD ειναι προστατευμενα με CDS-200 και παιζουν μεσω του ενσωματομενου player Και οχι μεσω Windows Media Player. (Αληθεια αν καποιος εχει linux δεν μπορει να τα ακουσει; ) Hθελα να τα αποθηκευσω σε μορφη wav για να τα μετατρεψω στην συνεχεια σε ATRAC για το minidisc. Χρησιμοποιησα το EAC V0.95 σε πεντε διαφορετικα drivers: MSI 16x DVD-ROM, MSI Dual DVD-R/DVD+R, LG 16x DVD-ROM, Hitachi 8x DVD-ROM και Teac 16x DVD-ROM. Ολα διαβαζαν το πρωτο track για κανενα μισαωρο, εβγαζαν πολλα λαθη και τερματιζα την λειτουργια του EAC με νευρα. Το TEAC παντως ειχε την καλυτερη συμπεριφορα. Απογοητευμενος ηρθα σημερα στο γραφειο και λεω ¨δεν το δοκιμαζω και στο Πλεξτορακι;¨ Ειναι ενα 12πλης ταχυτητας SCSI CD-R/RW το οποιο το εχω ¨σκισει¨ εδω και 3 χρονια. Και ολα πηγαν αψογα. Κανενα λαθος, 100% accurate sound quality, ολα αψογα. I Love my Plextor:)

Link to comment
Share on other sites

Ισχυει και αυτο, αλλα ποιος θα μου εξηγησει γιατι, κλειδωμενα dvd(πχ.Spiderman region1) δεν τα κανει rip κανενα dvd-rom εκτος απο το Plextor Dvdr708??? Και πιστεψε με, δοκιμασα με οτι περνουσε απο τα χερια μου...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.