Jump to content



Eρώτηση περί μνημών


JOHNOLE

Recommended Posts

Αγαπητοί φίλοι,

σε πολλά φόρουμ που μπαίνω, στο overcloking των διαφόρων μνημών, βλέπω κάτι νούμερα π.χ. 5-2-2-3. Τι είναι αυτά τα νούμερα και τι δείχνουν? Πώς επιρεάζουν την απόδοση των μνημών?

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Αυτά ονομάζονται Timings και συνήθως όσο πιο μικρά τα νούμερα π.χ. 2-2-2-5 τόσο καλύτερη είναι η απόδοση. Μπορείς εδώ να δεις ένα άρθρο που τα εξηγεί: http://www.techwarelabs.com/reviews/memory/memory_timings/

Link to comment
Share on other sites

Το σίγουρο είναι ότι αν δεν έχεις ποιοτικές μνήμες timings 2-2-2-5 είναι δύσκολο εώς απίθανο να πιάσεις σε ψηλά FSB.. Και πιθανότατα να χρειαστεί να τους δώσεις αρκετά volt ώστε να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Link to comment
Share on other sites

Ηey, το παιδι (JOHNOLE) ρωτησε κατι που αφορα τα βασικα χαρακτηριστικα των μνημων. Να τον βοηθησουμε θελουμε, οχι να την λεμε ο ενας στο αλλον

Σωστά, απλά ήθελα να μάθω τι είναι αυτά τα νούμερα:happy:

Για τον φίλο που ρώτησε παραπάνω, θέλω να του πώ οτι για την ακρίβεια τα τσιπάκια πάνω στην πλακέτα της μνήμης, γράφουν SAMSUNG !!!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.