Jump to content



προσθεση 2ου ψυγειου..


amorfis

Recommended Posts

προσφατα εβαλα ενα αρμορ+ lcs. εχω απο το tai-chi το διπλο ψυγειο στην ακρη..[δεν εκανε το waterblock νομιζω + θελει αντλια γτ εχει πολυ αδυναμη(σας ειπα τον πονο μου :wall::baby: :p)].. σκεφτομουν λοιπον να το φερω να το βαλω στο κατω μερος που εχει χωρο.. να ρωτησω τα εξης... πως θα βγαλω τα νερα? πρεπει να βγει ολο το συστημα να το αδειασω? η αντλια εχει προβλημα με τα 2 ψυγεια? και που μπορω να βρω εκεινο το πλαστικο αποστατη που βαζουν απ'εξω τα ψυγεια? αν και δε με καιει τοσο μια χαρα ειναι και μεσα..

post-10674-1416074299,3486_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Βλέπω τελικά γλυκάθηκες με την υδρόψυξη, εεε ?

Και έβαλες τελικά την xigmatek στην άκρη ?

Για μένα καλά έκανες.

Από ότι βλέπω, το ψυγείο του tai-chi είναι λίγο ... ιδιόρρυθμο.

Είσαι σίγουρος ότι το χωράει το armor στον πάτο του ?

Ταιριάζουν οι τρύπες για τις βίδες ?

Για να βγάλεις το υγρό, δε χρειάζεται να αφαιρέσεις ή να ξηλώσεις τίποτα. Βγάλε το clamp που σφίγγει το διαφανές λάστιχο πάνω στο λευκό πλαστικό disconnector, και τράβα με ελεγχόμενη δύναμη για να βγεί το λάστιχο από τη θέση του προσεκτικά ώστε τα πρώτα νερά να μη σκορπίσουν. Βάλε και ένα σκεύος (πχ ποτήρι) από κάτω για να πέσουν μέσα. Έπειτα φύσα στη μια άκρη (πχ στο λάστιχο) και μάζεψε το υγρό από τη άλλη άκρη (πχ από disconnector) μέσα στο σκεύος. Προσοχή ! Πρόσεξε να μην πέσει υγρό στη motherboard ή στη κάρτα γραφικών. Κάλυψέ τα προληπτικά με χαρτί κουζίνας ή πετσέτες.

Για την αντλία τώρα, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό το ψυγείο του tai-chi. Εγώ ως δεύτερο ψυγείο είχα ένα Feser Χ-240 και η αντλία τα σήκωνε άνετα. Τα feser όμως παρουσιάζουν χαμηλή αντίσταση στη ροή του υγρού. Τώρα με αυτό το περίεργο tai-chi τι να σου πω ... Πιθανολογώ, πάντως, επειδή το tai-chi δουλεύει με μικρή αντλία (84 lt/hr) ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Τι ακριβώς εννοείς "το πλαστικό αποστάτη που βάζουν απ' έξω τα ψυγεία" ?

Περιγραφή ?

Φωτό ή σκίτσο ?

Link to comment
Share on other sites

αυτο το μπλε πραγμα που κραταει το ψυγειο απο εξω.. μετα πας σε τριπλο ψυγειο μη δεν αντεχει να γυρισει τα νερα δε ξερω,γιαυτο ρωτω :nada: οσο για το αλλο ψυγειο να το φερω απο κερκυρα γτ φοιτω και θα δειξει εαν χωραει.. οσο περι ροης αντιστασης ψυγειου κτλ δε ξερω γιαυτο προβληματιστικα ετσι.. ακομα δε το πηρα θα αγοραζω αντλιες κτλ :wall::p

post-10674-1416074299,5437_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.