Jump to content



επιλογή ψύκτρας


crazyantonis

Recommended Posts

Γεια σας και πάλι! Μια και έχω μπεί και εγώ στο κόσμο του overclocking(έτσι θέλω να λέω τουλάχιστο)και κατάφερα να πάω τον ''ταπεινό'' μου Ε6600 απο τα 2.4 στα 3.2 έχω έλθει αντιμέτωπος με το εξής πρόβλημα: Όταν 'τρέχω΄βαριές εφαρμογές όπως πχ παιχνίδια και ιδιαίτερα GTA IV το PC Probe αρχίζει να κάνει σαν τρέλο σαν να πρόκειται για κάποια ανατίναξη αφού σε σταθερή βάση ξεπερνώ τους 70C. Έτσι αποφάσισα να αγοράσω μία ψύκτρα έτσι ώστε να κατεβάσω τις θερμοκρασίες και γιατί όχι να επεκταθώ περεταίρω στους χρονισμούς. Αποφάσισα να επιλέξω την Xigmatek HDT-S1283 Darknight Cpu Cooler http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Xigmatek-Hdt-S1283-Dark-Knight-CAC-SXHH3-U04.htm η οποία αν και υποστηρίζει το socket που χρησιμοποιώ δυστυχώς σε περίπτωση που μελλοντικά προβώ στην αγορά ενός νέου επεξεργαστή(πχ i7) δεν θα τον υποστηρίζει. Μήπως γνωρίζετε τι μετατροπές θα μπορούσαν να γίνουν μελλόντικα ή αν υπάρχει ήδη κάποιο mod για τα νέα socket; Επίσης έχω βάλει στο μάτι και την http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806357&u=ZALMAN-CNPS9900-LEDη οποία όμως σε Reviews που έχω δεί δεν είναι τόσο καλή. Εσείς τι μου προτείνετε; Σας ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

Η Zalman τελείως fail, η άλλη μπορεί τώρα να επαρκεί αλλά με i7 θα τα βρει σκούρα...

Ξέρω ότι η πρόταση θα φανεί εξωφρενική, αλλά δεν υπάρχουν μέσες λύσεις στην αγορά πλέον. Συνδύασέ τη και με έναν καλό ανεμιστήρα μέχρι 1200σαλ ας πούμε και είσαι σούπερ καλυμμένος.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Prolimatech-Megahalems-Rev-2-CPU-Cooler.htm

Αν κάνεις μία αναζήτηση στο φόρουμ, θα βρεις πολλές πληροφορίες και προτάσεις για αξιόλογες ψήκτρες.

Link to comment
Share on other sites

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807520&u=SCYTHE-SCMG-2100-MUGEN-2-REV.B

Η καλυτερη σε performance/price... Κανει και για ολα τα sockets...

συμφωνω, αλλα το e-shop την εχει ακριβα και χανει λιγο αυτο το πλεονεκτημα της...(value4money).

Επισης, μιλαμε για πολυ γομαρι, δηλαδη επειδη συμβιωσα 2 χρονια με την Mugen1 , ειναι τερας και μπορει να εχει κανα προβληματακι με το κουτι/μητρικη. H Megahalems σιγουρα ιεναι πιο μαζεμενη και καλυτερη, αλλα ειναι και ακριβοτερη....ειδικα αν υπολογισεις και κοστος ανεμιστηρα. Αν εχεις ηδη ανεμιστηρες και δεν θα χρησιμοποιησεις ουτε αυτον της Mugen τοτε ειναι πιο λογικη αγορα, αλλα παλι +15 ευρω απο την Mugen...

Εσυ αποφασιζεις....παντως αυτη τη στιγμη αυτες οι 2 ειναι οι "συμφερουσες".....ή πας στην καλυτερη (megahalems) με το αντιστοιχο τιμημα, ή στη Mugen για πιο οικονομικη αλλα αρκετα καλη λυση...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.