Jump to content



Star Wars: Knights Of The Old Republic Review


Recommended Posts

<div align=justify> <img src=http://www.thelab.gr/images/users-reviews/kotor/front.jpg align=left hspace=8 vspace=8>Πρόκειται για την νέα κυκλοφορία της Lucasarts και όπως συμβαίνει κατά 90% ,έχει σαν βασικό θέμα τον μαγικό κόσμο των Star Wars , των θρυλικών ταινιών του G.Lucas (’78-2005. 6 (η 6η θα βγει το 2005) ταινίες που όλες τους βρίσκονται στο top20 των εμπορικοτερων ταινιών στην ιστορία του σινεμά).

Στο παρελθόν έχουν βγει ένα σωρό παιχνίδια με θέμα τις ταινίες αυτές, ελάχιστα όμως κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να μεταφέρουν την μαγεία των ταινιών στον gamer. Απλά να πω ότι ακόμα και το word αναγνωρίζει και διορθώνει λέξεις όπως Star Wars και Light saber !!!

To KOTOR (Knights of the old republic) είναι το πρώτο rpg/action παιχνίδι (έχει κυκλοφορήσει και το star wars galaxies για multiplayer only) με θέμα το Star Wars και υπόσχεται να είναι το καλύτερο .Θα δούμε παρακάτω!

<div align=right><endofintro></div>

By Sith Lord, VaderGr

Σενάριο: Βρισκόμαστε τουλάχιστον 2000 χρόνια πριν το σενάριο της πρώτης ταινίας ,τότε που στον γαλαξία υπήρχαν χιλιάδες Jedi (ιππότες της ειρήνης) και Sith (ιππότες του κακού).Οι Jedi μετά από πολλές προσπάθειες κατάφεραν να εξοντώσουν τους Sith και να φέρουν την ειρήνη και την ηρεμία στον γαλαξία μέχρι που δυο πρώην Jedi υπηρετήσαν την σκοτεινή πλευρά (Sith) και απειλούσαν την ειρήνη στον γαλαξία. Σύμφωνα με τις πηγές των Jedi ο κακός άρχοντας των Sith Revan εξολοθρεύτηκε και πλέον έχει μείνει o μαθητής του Malak ο οποίος συνεχίζει το έργο του έχοντας στην κατοχή του ένα πανίσχυρο όπλο ( Star Forge).

Κάπου εδώ παίζουμε και εμείς τον ρόλο μας σαν…. 8/10

Hero’s name (who?): ….τον Εlite trooper με όνομα ***** (επίτηδες δεν το βαζω, οποιος παίξει θα καταλάβει!) όπου ξαφνικά βρίσκεται ανάμεσα στον πόλεμο μεταξύ Jedi/Sith. Στην πορεία θα ‘’μυηθει’’ στην φιλοσοφία των Jedi και κάποια στιγμή θα αναγκαστεί να πάρει κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον το δικό του (ακόμα και στον ερωτικό τομέα!) και του γαλαξία ολόκληρου!

Στην διαδρομή του θα ‘’μαζέψει’’ εννιά χαρακτήρες, από τους οποίους θα μπορεί να έχει σχεδόν κάθε στιγμή μαζί του τους δυο (party τριών) ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε αποστολής.

Light saber/Moves: Αφού ο ήρωας μας κάποια στιγμή αποκτά φωτοσπαθο (Light saber) το παιχνίδι αλλάζει εντελώς ρυθμο! Ο ήρωας αποκτά υπερδυνάμεις τις οποίες μπορεί και αναβαθμίζει όταν ανεβαίνει και το level του (Μην ξεχνιόμαστε, έχει ΠΟΛΛΑ στοιχεία RPG) .Ο ήρωας έχει να επιλέξει από 40 (!!!) είδη επιθέσεων (Force ή κανονικών επιθέσεων με συμβατικά όπλα) τα οποία σταδιακά καθορίζουν την επιθετική του στρατηγική.

Όλες οι μάχες γίνονται αυτοποιημενα. Περίπου…. Εσείς διαλέγετε με ποιες δυνάμεις θα επιτεθούν οι χαρακτήρες σας και μετά οι ίδιοι τις εκτελούν με χορογραφημένο τροπο.Αυτο δεν είναι ανησυχητικό διότι υπάρχουν πραγματικά εκατοντάδες κινήσεις και ο παίκτης θα έχει πάντα την αίσθηση της αυθεντικότητας σε κάθε μάχη.

Οι μάχες γίνονται σε real time αλλά όποτε επιθυμεί ,ο παίχτης μπορεί να παγώνει την δράση και να δίνει τις επόμενες εντολες/κινησεις στους χαρακτήρες του.Αυτο συμβάλλει πάρα πολύ στην στρατηγική των μαχών και δίνει τεράστια ελευθέρια στις κινήσεις, αφού η στρατηγική μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή .

Τα δημοφιλή Light sabers είναι πλέον παραμετροποιησιμα ! Το κάθε ένα έχει υποδοχές για τρεις κρυστάλλους .Ο ένας υποχρεωτικά χρησιμοποιείται για το χρώμα του (κόκκινο, κίτρινο, μπλε, πράσινο, μοβ) , και οι άλλοι δυο κρύσταλλοι συλλέγονται στην πορεία από τον χρηστή και αποτελούν power ups.Όπως και στο Jedi Academy, ο ήρωας μπορεί να κουβαλάει μέχρι δυο μονά ή ένα διπλό Light saber. 10/10

Γραφικά: Σαφώς καλύτερα από του XBOX τα γραφικά δίνουν πραγματικά στον παίχτη να νιώσει ότι βρίσκεται αληθινά στον κόσμο του Star Wars. Με φοβερή λεπτομέρεια και απίστευτα τοπία .Ίσως τα πρόσωπα να μπορούσαν να είναι πιο λεπτομερή αλλά και πάλι είναι σε επίπεδα άνω του πολύ καλού. Κάτι το οποίο εν μέρη με χάλασε ήταν πως τα light sabers ΔΕΝ φώτιζαν τους χώρους, κάτι που γινόταν στο Jedi Academy και αποτελούσε πανέμορφο εφφε. Συγκρίνοντας πάντως τα δυο αυτά παιχνίδια, το KOTOR έχει σαφώς ανώτερα γραφικά..

Τα cut scenes επίσης βρίσκονται σε δυο μορφές. Σε μορφή βιντεοκλίπ και υπό μορφή μηχανής γραφικών του παιχνιδιού. Και στις δυο περιπτώσεις ο παίχτης θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος αν και τα βιντεοκλίπ θα μπορούσαν να είναι λίγο καλύτερα. 9/10

Ήχος: Ο βραβευμένος με Όσκαρ ήχος των Star Wars βρίσκεται και εδώ! Πανέμορφα κλασσικά θέματα που ακούγονται σε κάθε στιγμή του παιχνιδιού ,βάζουν τον παίχτη στο κλίμα της κάθε αποστολής. Σε σημεία μάλιστα όπου θα συμβεί κάτι συγκλονιστικό , η ένταση ανεβαίνει δίνοντας στο εκάστοτε συμβάν μια επική διάσταση!

Τα εφφε επίσης βρίσκονται σε εξίσου υψηλό επίπεδο και είναι παρόμοια με αυτά του Jedi Academy. Ο ήχος από τα light sabers είναι πραγματικά συγκλονιστικός!

Η ομιλία τέλος των χαρακτήρων θα έλεγα ότι βρίσκεται σε επαγγελματικό επίπεδο αφού σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν υπάρχουν λάθη, ενώ η προφορά των ηρώων είναι άψογη και ταυτόσημη με τον χαρακτήρα τους. 9.5/10

Game play/Worlds: Ευτυχώς το παιχνίδι ΔΕΝ αποτελεί απλή μεταφορά από την έκδοση του XBOX που κυκλοφόρησε πριν πέντε περίπου μήνες .Ο χειρισμός είναι πλήρως ελεγχόμενος (ο χρήστης μπορεί να αλλάξει τα πλήκτρα) και πραγματοποιείται μέσω keyboard/mouse. Η κάμερα τοποθετείται πίσω και πάνω από τον ηρωα/ομαδα και θυμίζει Jedi Outcast/Academy.Οποίος έχει παίξει τα προηγούμενα παιχνίδια θα μπει κατευθείαν στο ‘’ψητό’’ ! Ο έλεγχος δεν είναι καθόλου δύσκολος και θα απαιτήσει το πολύ μίση ώρα από κάποιον που δεν έχει παίξει ξανά παιχνίδια του είδους. Τα πλήκτρα είναι ελάχιστα και οι περισσότερες επιλογές βρίσκονται πάνω στην οθόνη με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόσβαση σε κάθε στιγμή.

Ο ήρωας πρέπει σε όλο το παιχνίδι να περάσει από 7-8 πλανήτες από τους οποίους πρέπει να μαζέψει συγκεκριμένες πληροφορίες για τον πόλεμο Jedi/Sith .Κάθε πλανήτης όμως έχει και τουλάχιστον 4-6 υποαποστολες που ο χρήστης πρέπει να ολοκληρώσει ώστε να μαζέψει γρήγορα XP points και να ανέβει level όσο πιο γρήγορα γίνεται δυναμώνοντας τους χαρακτήρες του. Συνολικά απαιτούνται 50-55 ώρες εντατικού παιχνιδιού για να καταφέρει ο χρηστής να τελειώσει το παιχνίδι στο δύσκολο επίπεδο έχοντας ολοκληρώσει όλες τις υποαποστολες.

Έξυπνη επίσης επιλογή των προγραμματιστών αποτελεί και η προσθήκη τριών minigames ! Σε κάποιες αποστολές ο ήρωας θα πρέπει να παίξει χαρτιά για να κερδίσει επιπλέον χρήματα, σε άλλη θα πρέπει να τρέξει σε racing αγώνες στυλ wipeout (!) και τέλος αρκετές φορές θα πρέπει να πάρει το πυροβόλο του σκάφους και να καταρρίψει εχθρικά διαστημόπλοια (ακριβώς όπως γίνεται στην πρώτη ταινία ep4:A new Hope με τους Han Solo/Luke Skywalker).

Προφανώς η ποικιλία ΔΕΝ λείπει από το KOTOR !!!

Όσο για τους κόσμους που επισκεφτεται ο ήρωας ,αυτοί αποτελούν ένα συνδυασμό γνωστών και άγνωστων πλανητών.

Για παράδειγμα θα επισκεφτούμε την Jedi Academy στον Dantooine, Στον πλανήτη του Chewbacca Kashyyk, καθώς και στον πλανήτη Tatooine που είναι γνώριμος από τις ταινίες Star Wars. Σε αυτούς προστίθενται νέοι κόσμοι οι οποίοι είναι διαφορετικοί μεταξύ τους και δίνουν πόντους στους περιβάλλοντες χώρους με αποτέλεσμα να ΜΗΝ υπάρχει η αίσθηση του παλιού και γνώριμου.

Πολύ θετικό είναι το γεγονός ότι ο παίχτης μπορεί να σώσει σε οποιοδήποτε σημείο του παιχνιδιού. 9/10

Bugs: Κάποιοι χρήστες (και εγώ) έχουν συναντήσει κάποια μικροπροβλήματα. Ιδιαίτερα οι κάτοχοι ΑΤΙ 9600 οι οποίοι ΙΣΩΣ δουν το παιχνίδι να κολλάει χωρίς λόγο στα μενού του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να απαιτείται restart.Τέτοια κάρτα έχω και εγώ και οφείλω να ομολογήσω ότι σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού με ενόχλησε κάπως. Το παράδοξο είναι πως στις 5 ημέρες που ασχολήθηκα με το KOTOR μόνο στην μια μου εμφανίστηκε το εν λόγω κόλλημα. Εκτός αυτού δεν παρουσιάστηκε κανένα άλλο πρόβλημα .Να τονίσω ότι έχει κυκλοφορήσει patch το οποίο λύνει το παραπάνω πρόβλημα μαζί με άλλα.

Κάποιοι άλλοι χρήστες έχουν αναφέρει πως το παιχνίδι κολλούσε ξαφνικά , αλλά αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μου συνέβη.

Με το patch πάντως δεν θα υπάρχει κανένα σοβαρό πρόβλημα.

Να ξαναπώ ότι τα παραπάνω εμφανίζονται σε κάρτες ΑΤΙ 9600 και όχι 9800,9700,9200,Nvidia.

Απαιτήσεις: Όσοι δεν έχουν υπολογιστή τελευταίας τεχνολογίας θα μπορέσουν να απολαύσουν το παιχνίδι. Σε αυτό συμβάλλει και το γεγονός της εν μέρη turn based φιλοσοφίας ,αφού όλα γίνονται μόνα τους μόλις επιλεγούν οι στρατηγικές επιλογές και ο gamer απλά παρακολουθεί. Υποθέτω ότι όποιος έχει cpu>2000mhz και vga 4200/9500 και άνω θα μπορέσει να παίξει άνετα .Οι κάτοχοι 9000/5200 θα χρειαστεί φαντάζομαι να κόψουν κάποιες λεπτομέρειες ή να χαμηλώσουν την ανάλυση.

Εγώ με barton@2315mhz και vga ATI 9600pro (508/360) έπαιζα ΑΨΟΓΑ με όλες τις επιλογές στο full και με 2x AA .Με 4x η κίνηση έσπαγε ελαφρά.

Μοναδικό ίσως αναγκαίο κακό η εγκατάσταση , αφού απαιτείται ούτε λίγο ούτε πολύ , αποθηκευτικός χώρος της τάξης των 3Gb !!!

Συμπερασματικά: Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα έπρεπε να βαθμολογήσω αυτό το παιχνίδι. Στο XBOX σε σύνολο όλων των reviews στο net είχε πάρει 9.5/10 , και στο pc είναι ακόμα καλύτερο !!!

Αποτελεί το μοναδικό single player Star Wars RPG και το γεγονός ότι πέτυχε τον στόχο του το κάνει να ξεχωρίζει ακόμα πιο πολύ. Μακάρι να έβγαιναν τέτοια παιχνίδια κάθε μέρα. Τα λιγοστά bugs ΔΕΝ είναι ικανά να αποτρέψουν τον gamer να ασχοληθεί μαζί του.

Ένα ακόμα θετικό που δεν αναφέρθηκε πιο πάνω είναι πως υπάρχει αρκετά μεγάλο replay ability λόγω των εναλλακτικών φινάλε του παιχνιδιού το οποίο εξαρτάται από τις επιλογές του παίχτη από ένα σημείο και μετά.

Τελικά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια!

ΑΠΛΑ ΠΑΙΞΤΕ ΤΟ !!!

9.5/10

*** Επίτηδες δεν ανέλυσα περισσότερο τα RPG στοιχεία για δυο λόγους:

1) Δεν είμαι γνώστης των RPG λεπτομερειών και στοιχείων, αν και από όσα έχω διαβάσει συμβαδίζει με τις τελευταίες εκδόσεις των RPG κανόνων.

2) Στόχος μου ήταν να σας δώσω μια απλή πρώτη ματιά για το παιχνίδι και αν είναι καλό να σας κάνω να ασχοληθείτε μαζί του. Τίποτα παραπάνω.

Το παραπάνω κείμενο γράφτηκε μόνο μια φορά και διορθώθηκε γρήγορα χωρίς έλεγχο για γραμματικά λάθη. Συγχωρήστε με μα δεν είχα χρόνο για λεπτομέρειες!

Στην συνέχεια ακολουθούν φωτογραφίες από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

1)Μαζεύοντας κρύσταλλα για το light saber σε μια μυστική σπηλιά στον Dantooine…

1.jpg

2) O ‘’κακός’’ Darth Malak….

2.jpg

3)Πολεμώντας για πρώτη φορά τον Malak… Εδώ βλέπετε και πως δίνονται οι διαταγές για επίθεση (από τα 3 κουτάκια πάνω στον αντίπαλο και την σειρά επιλογής στο κουτάκι στο κάτω μέρος)

3.jpg

4) Από τις sequences του παιχνιδιού με την μηχανή γραφικών. Η μεγάλη αποκάλυψη του παιχνιδιού!...

4.jpg

5) Από μια υποβρύχια αποστολή….

5.jpg

6) Όλο το party (πάντα 3 .Αν θέλετε αλλάζετε τους 2 με άλλους της αρεσκείας σας ανάλογα με τις ανάγκες της αποστολής)

6.jpg

7)Από το αρχικό customization….

7.jpg

8) Ομοίως…

8.jpg

Τέλος, να ευχαριστήσω εσάς που αφιερώσατε λίγο από τον χρόνο σας για να διαβάσετε το review αυτό.

Καλό GAMING and MAY THE FORCE BE WITH YOU !!!

Εμείς με την σειρά μας δεν έχουμε παρά να ευχαριστήσουμε τον VaderGr για αυτό το review του.

Link to comment
Share on other sites

Mε τα Star Wars λογω πορωσης ειμαι απαιτητικος.Το jedi academy ηταν κατωτερο απο το jedi outcast.Αυτο ομως ειναι αλλο πραγμα!

Τουλαχιστον μαζι με εμενα συμφωνει και ολο το internet! :cool:

Το μονο που απαιτειται ειναι χρονος και διαθεση!

Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητηρια Vadergr ,πολυ καλο review :) :)

Οπως αναφερες ,το patch λυνει τα bugs που ειχε το παιχνιδι.

Συγκεκριμενα:

Patch Changes

~~~~~~~~~~~~~

- Added two new "swkotor.ini" sound options,

[sound Options]

Environment Effects Nonstreaming=1

Environment Effects Streaming=1

The Environment Effects Streaming=0 option was added to fix a problem

with sound pauses while playing the game with an Intel i845 or i850

chipset motherboard and a 100 MHz Front Side Bus.

- removed the awareness penalty when running

- Made a fix to the "Disable Vertex Buffer Objects" option in

"swkotor.ini".

[Graphics Options]

Disable Vertex Buffer Objects=1

If you are having some odd, random graphics issues you may be able to

resolve them by adding an entry to your "swkotor.ini" file:

- Made a fix to the Enable Hardware Mouse option when it is disabled. This

fixes a crash with certain ATI Radeon 9600 video cards.

- Made a fix to a display issue with Small Fonts.

- Made a fix to a gamma issue after movies finish playing.

- Removed the display of Force Points on portrait tooltips for non-Jedi

characters.

- Fixed bug where some objects in the game would give a sticky mouse

indicator like they had an inventory when they did not.

- Fixed an issue where if you changed appearance while Force Speed was

active your movement rate would return to normal.

- Fixed an issue with droid animation when the item they were using ran

out or their target died.

- The turret mini-game should no longer have the blur visual effect if you

enter it with that visual effect turned on.

- The Security option no longer displays for doors which a key is

required.

- Fixed a rare bug where the game could get stuck if an autopause was

triggered at the exact same time as an area transition.

- Fixed a rare crash that could happen when a Dark Jedi dies at the exact

same time as he deflected a blaster bolt.

- Fixed a rare crash on startup under Windows 98.

- Fixed a few memory leaks.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Πραγματικα πολυ καλη η παρουσιαση σου, εχω παιξει το παιχνιδι σχεδον με ολους τους τροπους και συμφωνω μαζι σου σε ολα εκτος απο το 8/10 στο story πιστευω οτι εχει ενα απο τα καλυτερα σεναρια που εχω δει ποτε σε παιχνιδι. Και μια ερωτηση, οποιος ξερει ας απαντησει, ψαχνω απεγνωσμενα wallpapers της Bastila και δεν εχω βρει πουθενα στο ιντερνετ.: :devil:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Αν και η παρουσίαση ήταν ΠΟΛΥ καλύ, δυστυχώς, δεν έχω να πω τα ίδια για το παιχνίδι. Ένα παιχνίδι Star Wars μου άρεσε πραγματικά: Star Wars Jedi Outcast !!!!! Σε αντίθεση με το KOTOR (Knights Of The Old Republic), μπορείς να ελέγχεις ΠΛΗΡΩΣ τον παίχτη σου (Kyle Katarn), και δεν καταντάει βαρετό, σε σχέση με το άλλο, που πρέπει συννεχώς να πατάς το Pause για να παίξει μια κίνηση

Παρόλα αυτά, τα δυο παιχνίδια αυτά είναι τελέιως διαφορετικά από πλευρά στυλ/είδος και τα δύο είναι πολύ καλά παιχνίδια (για το είδος τους), απλώς το Jedi Outcast έχει πιο πολύ ...πλάκα και ενδιαφέρον

ΥΓ Ξέρει κανείς κανένα παρόμοιο με το Jedi Outcast (πχ Jedi Academy που είχα μια φορά παίξει) ?????

Link to comment
Share on other sites

Πωπω φιλε μου που το ξεθαψες αυτο?

Η αληθεια ειναι οτι τα δυο παιχνιδια οπως γραφεις ειναι διαφορετικα μεταξυ τους.Ειναι αδικο να τα συγκρινεις διοτι ειναι τα 2 καλυτερα star wars παιχνιδια που εχουν βγει.

Τελειωσα και το kotor II και σκεφτηκα να εγραφα και για δαυτο κατι αλλα αν και του ιδιου στυλ, δεν φτανει στα επιπεδα του kotor I σε καμμια περιπτωση (σεναριακα/πλοκη)...

Link to comment
Share on other sites

Όπως και να έχει .... (και εγώ "αγόρασα" το KOTOR 2 και δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα), ας πάμε στο τελευταίο μου ερώτημα ... Υπάρχει παρόμοιο παιχνίδι με το Jedi Outcast (==> Action Game) ???

Link to comment
Share on other sites

Μονο το Jedi Academy ειναι του ιδιου στυλ (με σχεδον την ιδια -βελτιωμενη- μηχανη γραφικων).Η ιστορια ειναι ομως πιο σπονδυλωτη και εχει λιγοτερο βαθος σαν υποθεση.Απο την αλλη ομως σε κανενα Star Wars παιχνιδι δεν θα βρεις καλυτερες light saber μονομαχιες!Σε αυτον τον τομεα το Academy ειναι το καλυτερο...

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Vadergr υπαρχει καποιο star wars game που να μοιζει στο μερος 3 (το καινουργιο) και να εχεις jedi τον obi-wan και να μοιαζει πολυ στην ταινια.

Αλλιως καποιο αλλο με ωραια γραφικα και jedi!

Επαιξα και το battlefront αλλα δεν μου αρεσε πολυ...με τους στρατιωτες...

Link to comment
Share on other sites

Οπως το θες δεν εχει βγει.Και εγω περιμενω σαν τρελλος ενα παιχνιδι στο οποιο επιτελους θα εχει τον Vader να σφαζει τους αναπομειναντες jedi.Καποια στιγμη θα βγει.

Πολλες μαχες με φωτοσπαθα θα βρεις στο jedi academy το οποιο στον action τομεα ειναι παρα πολυ καλο με τα φωτοσπαθα. (ισως να ειχα κανει και review του,δεν θυμαμαι)

Mε γνωστους ηρωες παντως δεν υπαρχει τιποτα.

Αυτο που ζητας θα το βρεις μονο στο καινουργιο παιχνιδι (3μηνου) star wars :revenge of the sith το οποιο ομως υπαρχει μονο για xbox,ps2.

Ρε γαμωτο αν ειχα χρονο θα εκανα review σε 2-3 παιχνιδια ακομα.Δυστυχως δεν εχω χρονο.Με τιμαει παντως που ακομα που και που κοιτατε τα παλια! ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ξερεί κανείς αν υπάρχει External Disc 3Gb ; Δεν λεει ρε παιδια.... το παρχ3$@ν το πράγμα! :p

Πάντως είναι και μαμω τα παιχνίδια. Τι αλλα παιχνίδια Star Wars κυκλοφορούν ;

Link to comment
Share on other sites

3gb πλεον δεν ειναι και πολλα.

Κυκλοφορουν ενα σωρο.Απλα δεν θα ειναι ολα καινουργια.Kotor1/2,battlefront 1/2 και τα online rpg.Iσως βρεις και το jedi academy...

Τωρα βγαινει τον αλλο μηνα ενα strategy που θα κανει παταγο!

Aν βρω χρονο, θα του κανω ενα review!

Link to comment
Share on other sites

παιδια βρηκατε μηπως κανα μαγαζι που να εχει και τα δυο μαζι σε πακετο για αγορα?

τα θελω απλα και μονο γιατι ειναι παιχνιδια που αξιζουν τα λεφτα τους (kotor 1,2)

A περιττο να πω οτι εχω 10 dvd με photos και videos απο τα kotor με τη βοηθεια του fraps φυσικα!!:D :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.