Jump to content



Επεξεργαστης Intel Pentium T4300 σε Laptop


Komis_Zaxoulas

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.Ψάχνω για Laptop περίπου στα 600 ευρω ή λίγο περισσότερο.Πρόκειται να αντικαταστήσει desktop υπολογιστή οπότε θα πρέπει να είναι καλός σε όλους τους τομείς, σχετικά πάντα με την τιμή του.Σκέφτομαι να πάρω αυτόν

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Fujitsu-Amilo-Pi-3560F1-VFY-P.htm

Κάποιος μου είπε ότι ο συγκεκριμένος επεξεργαστής ζεσταίνεται πολύ και μετά από κάποια ώρα χρήσης σέρνεται. Ισχύει κάτι τέτοιο? Έχει αντιμετωπίσει κανείς τέτοιο πρόβλημα?

Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεν εχω ξαναδουλέψει Fujitsu ποτέ. Έχεις συναντήσει πρόβλημα ξανά με Fujitsu ή από διάφορες γνώμες το λες?Σε ρωτάω γιατί αν για παράδειγμα αναφέρω πως θέλω να πάρω Acer οι μισοί θα με φάνε για να μου πούν πόσο χάλια είναι τα Acer και οι άλλοι μισοί θα πουν ότι ειναι μια χαρά!Για τον επεξεργαστή προβληματίζομαι και την απόδοσή του αν όντως ζεσταίνεται.

Link to comment
Share on other sites

Racer έχεις δουλέψει τέτοιο επεξεργαστή?Από τα χαρακτηριστικά του το βλέπω κι εγώ ότι είναι καλό!Δε θέλω να κάνω τον "δύσκολο"αλλά επειδή δε μου περισεύουν τα 600, δε θέλω να τα κλαίω μετά οπότε το ψάχνω όσο μπορώ!Αν κάποιος έχει ξαναδουλέψει τέτοιο επεξεργαστή ας μου πει να νιώσω κι εγω πιο σίγουρος...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.