Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

Ενώ το υπηρετώντας στο στρατό σου φαίνεται ποιο ήπιο : )

Μια λέξη είναι, μην την φορτώνεις με νοήματα που δεν είναι στις προθέσεις μου.

Δεν φόρτωσα σε σένα τίποτα. Εννοώ ο άνθρωπος να μην έχασε την ζωή του για αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Δεν φόρτωσα σε σένα τίποτα. Εννοώ ο άνθρωπος να μην έχασε την ζωή του για αυτό.
Το ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη και τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Δημήτρη Κοτζαρίδη που έπεσε αγωνιζόμενος για το δίκιο της εργατικής τάξης και του λαού. Εκφράζει την αλληλεγγύη του στους τραυματίες, σε όλους όσοι υπερασπίστηκαν την εργατική λαϊκή διαδήλωση από τις προβοκατόρικες ομάδες.

Μην προβληματίζεσαι που δεν το καταλαβαίνεις. Δεν πρόκειται ποτέ.

Link to comment
Share on other sites

Να σαι καλά cherry....ευχαριστώ για την επεξηγηματική απάντηση.

Ε τι να κάνω! Συγχώρεσε με....μέχρι εκεί φτάνει το φτωχό μου το μυαλό βρε. Τα υψηλά νοήματα και ιδεολογίες τις αφήνω για όσους μπορούν να τα κατανοήσουν. Εγώ..από χωριό είμαι. Στείλε τώρα και την συλλυπητήρία δήλωση των κομμάτων στην οικογένεια του. Είμαι σίγουρος ότι θα τους παρηγορήσει και θα τους απαντήσει το ΓΙΑΤΙ.

Link to comment
Share on other sites

Μα γιατί τόσα κακά λόγια,το ΠΑΜΕ απλά μαζεύει τους επικίνδυνους παρακρατικούς,που ξέρεις μπορεί να 'ναι και μπάτσοι.

Πχ αυτός ο 15χρονος δεν σας φαίνεται για χαφιές...; ;)

P1000109.jpg

Link to comment
Share on other sites

2 πράγματα.....

19 του μήνα το ΠΑΜΕ έσπασε στο ξύλο 20 άτομα που ήταν στο διάβα τους κατά την αποχώρηση του και απειλούσαν τον κόσμο με τα καδρόνια και χτυπούσαν απροκάλυπτα στην Αμαλίας...

Σήμερα....

Πήγε να περάσει το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΠΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α και φυσικά πόρτα από τα ΚΝΑΤ.Μπήκαν τα κράνη και αρχίσαν οι καδρονιές

Δείτε πώς άρχισε η μάχη ΠΑΜΕ - Κουκουλοφόρων [ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ] | tsantiri

3 ντου καναν τα κνατ στη ΓΕωργίου Α το 3ο ήταν μαζί με την αστυνομία...

μετά από 30 λεπτά το ΠΑμε είχε αποκλείσει με τις αλυσίδες του τις εξόδους από την πλατεία Συντάγματος και από το δρόμο μπροστά κάναν ντου οι μπάτσοι δακρυγόνα από μπάτσους πέτρες από το ΠΑΜΕ και στη μέση ο κόσμος....

Link to comment
Share on other sites

Ζητάω ειλικρινά συγνώμη για τα 2 προηγούμενα μου ποστ. όπου "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ", βαλτε το "ΟΥΣΤ" με το ελικοπτεράκι. Δεν ξέρω γιατί μπερδεύτικα έτσι.:weep::weep::weep:

Βέβαια το νόημα δεν αλλάζει, ούτε το "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ούτε άλλο μπλοκ έκρυβε τους κουκουλοφόρους, φαίνεται και στις φωτό, οι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ φορούσαν.. διακριτικά παντού για να τους μπερδέψει κανείς με κουκουλοφόρους, και δεν νομίζω να άφηναν ανάμεσα τους μαυρους.

Link to comment
Share on other sites

Ξέρεις τι ξύλο φάγαν οι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ... πολύ....

οι 2 φωτο του [MENTION=5181]winters[/MENTION] τα λένε όλα...

¨Οταν κάνεις περικύκλωση της Βουλής δεν είσαι με την πλάτη στη βουλή (αυτό το κάνουν οι μπάτσοι )

Link to comment
Share on other sites

Ξέρεις τι ξύλο φάγαν οι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ... πολύ....

οι 2 φωτο του [MENTION=5181]winters[/MENTION] τα λένε όλα...

Δεν είπα ότι δεν έφαγαν ξύλο, είπα ότι δεν έφυγαν από τα μπλοκ τους οι κουκουλοφόροι.

¨Οταν κάνεις περικύκλωση της Βουλής δεν είσαι με την πλάτη στη βουλή (αυτό το κάνουν οι μπάτσοι )

Δεκτό, όπως ακούστηκε από πολύ κόσμο, δεν κάνανε περικύκλωση, αλλά περιφρούρηση.

Link to comment
Share on other sites

και γαμω τις κοινωνιες, οι φωτος απο τους ξυλοδαρμους φαινεται οτι σαν κοινωνια εχουμε κανει ελαχιστα βηματα απο την εποχη του εμφυλιου (αυθαιρετη τοποθετηση). Αντε και εις ανωτερα.

Ελλαδα=:help:

BTW ο γιωργακης αγορασε χρονο για να κανει μια μεταβατικη κυβερνηση ή εκολγες μεσα στο νοεμβρη. Ετσι οπως ειμαστε τωρα δεν μας σωζει τπτ απο καταστασεις αγριες, πεινας και δε συμαζευεται. Ευτυχως που γυρισα στο χωριο μου μονο αυτο εχω να πω

ΑΝ δεν κανει εκλογες την εχουμε "λαλησει", και φυσικα τρεμω στην ιδεα του σαμαρα ε...ελπιζω να εχουμε κυβερνηση συνασπισμου αλλιως χαιρετισματα στο πλατανο

Έγινε επεξεργασία από ea6gka
Link to comment
Share on other sites

Το βαζω μονο και μονο για το σχολιο απο κατω

@Cinanonimos88 emena file mou i parataxi mou m exei volepsei, kai doxa to giwrgo, akoma o misthos mou ekei pou eimai einai mia xara...

twra, o giwrgos exei ena sxedio na mas vgalei, alla me tis mikropolitikes tis ND de ginetai tipota."

Καληνυχτα Ελλαδα...

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς και trollάρει αλλά το θέμα είναι άλλο.

ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BINTEO?????

Μακαρι να τρολλαρει, οχι για μενα... για την Ελλαδα ρε γμτ

υ.γ.

:p

Ε ξερεις πως ειναι αυτα... εβλεπα τα βιντε-α απο τα επεισοδια... καποια στιγμη πεταχτηκε δεξια στα προτεινομενα "ο εθνικος σταρ τραγουδαει τον υμνο του ΠΑΣΟΚ" οποτε καρφωτα το ανοιγω και αρχιζω κι εγω να τραγουδαω μαζι με τον Ευαγγελοπουλο... ε μετα αμα πιασει το youtube "υμνος ΠΑΣΟΚ" δεν θελει και πολυ να σου προτεινει απο διπλα και τον "υμνο της ΝΔ"

Λιγο το μερακλωμα απο τον κυρ Ανδρεα... λιγο που δεν ηθελα να νομιζουνε οι γειτονοι οτι ακουω/τραγουδαω μονο τον υμνο του ΠΑΣΟΚ και με περασουνε για ακροδεξιο σοσσιαλΗστη... πατησα να ριξω και μια ζεϊμπεκια και στον υμνο της ΝΔουλας.

Link to comment
Share on other sites

Υπαρχουν κάπου συγκεντρωμενες φωτογραφιές απο τις τελευταίες 2 ημέρες?

Κρίμα πάντως για τον άνθρωπο που πέθανε ... τι να πω ...

Αντί μια φορά να κατεβούμε όλοι μαζί στο Σύνταγμα χωρίς ταμπέλες (ΠΑΜΕ,ΚΝΕ,ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΚΛΠ ΚΛΠ) μια ζωή τα ίδια ... ποτέ ενωμένοι.

Το ΚΚΕ κοιτάει πως θα επωφελήθεί απο το όλο σκηνικό, τα ιδια με το ΠΑΜΕ και τα ιδια με όλα τα κινήματα (άλλα περισσότερο και άλλα λιγοτερο)

Χάθηκε να βάλουν ΟΛΟΙ μασκες του guy fawkes και να κατεβούν ολοι μαζί σαν μια γροθιά? Τι βλακείες λέω και εγω τωρα ε?

Προσωπικά είχα κατέβει πάρα πολλές μέρες τον Ιούνιο με το μεσοπρόθεσμο αλλά αυτή την φορά επειδη ήξερα την κατάληξη (και επειδή ετοιμάζομαι για ΠΟΥΛΕΝ απο την χωρα) δεν ασχολήθηκα καν ... ήξερα οτι θα πέσω στα ιδια χημικά, σε παρατάξεις που η καθεμιά κοιτάει τα δικά της, σε ξύλο και λοιπά σκ@τ@ και ότι στο τέλος θα ψηφιζόταν κανονικά το πολυνομοσχέδιο.

Κλασσικά μια μικρή ομάδα ατόμων κατάφερε να κάνει άνω-κάτω τόσο κόσμο

Σέβομαι και παραδέχομαι κάποια παιδιά όπως τον Dellman και κάποιους άλλους που πραγματικά σκέφτονται οπως θα πρεπε να σκεφτονται ολοι για τις συγκεντρωσεις στο Σύνταγμα

Αν αυριο μου λέγανε οτι θα κατεβουμε να κανουμε ντου στα ΜΑΤ, να μπουμε στην Βουλή ή κάτι ουσιαστικό τότε θα ερχόμουνα πρωτος-πρωτος ... ετσι ειρηνικά είδα και διαπίστωσα οτι δεν μπορει να γινει τιποτα. Και ΕΑΝ ήταν να καταφέρναμε κάτι ειρηνικά, τότε σιγουρα δεν προκειται να το καταφέρναμε με 1243209 παρατάξεις όπου η καθεμιά λέει τα δικά της. Αν ήταν ειρηνική μεν διαδήλωση ΑΛΛΑ ανώνυμη και με ΕΝΑ και μοναδικό σκοπό τότε ΙΣΩΣ κάτι γινόταν ...

Καληνύχτα Ελλάδα ... τουλάχιστον έζησα ωραία παιδικά και εφηβικά χρόνια σε αυτόν τον τόπο και αυτά θα πάρω μαζί μου. Γιατί εαν σκεφτώ τα τελευταία 2 χρόνια μου ρχεται να ξεράσω και ρίχνω καντήλια που δεν έφυγα νωρίτερα

Link to comment
Share on other sites

ωραια εκανες το ντου, μετα? υπαρχει καποιο συντονιστικο οργανο να αναλαβει το κενο εξουσιας? χαος μετα? νομιζω στο χαος δεν θα πετανε μαρμαρα στον αερα αλλα σφαιρες.

Ποιος θα μας οργανωσει, ετσι χυμα μονο κακο στον εαυτο μας θα κανουμε. Επειδη θεωρω οτι η χρεωκοπια εχει ηδη γινει νομιζω ενα νεο θρεντ με τιτλο "Συσταση εθνικου απελευθερωτικου μετωπου" δεν θα ηταν εκτος τοπου και χρονου.

Έγινε επεξεργασία από ea6gka
Link to comment
Share on other sites

Φίλε ea6gka,

νομίζω ότι αυτά που ζητάς είναι πολυτέλεια την παρούσα στιγμή.

Πρέπει ο κόσμος να κάνει κάτι ακραίο για να μπεί στοπ τώρα σε αυτό που συμβαίνει.

Δε μιλάμε για την επόμενη ημέρα ή δε ξέρω εγω κάποιο αίτημα ή διεκδίκηση.

Μιλάμε για να σηκωθεί ΤΩΡΑ το χειρόφρενο.

Το τρένο έπιασε Σόφια, Βουκουρέστι και συνεχίζει. Αν δεν κατεβούμε από το τρένο μόνοι μας, μπορεί να μας βγάλει και στις Φιλιππίνες.

Φτωχαίνουν τον κόσμο καλέ μου φίλε. Δε θα μείνει στην Ευρώπη απάνεμο εργασιακό λιμάνι μέσα στην επόμενη 15ετία. Τα νεοφιλελεύθερα πειράματα του ΔΝΤ λαμβάνουν χώρα σε ευρωπαϊκό έδαφος και δοκιμάζονται σε συνθήκες ανεπτυγμένου καπιταλισμού για να δουν πόσο αντέχει ο κόσμος.

Το χρέος, η τροϊκα που έχει τα κλειδιά και η κυβέρνηση που βάζει έπιπλα πίσω από την πόρτα, οι δημοσιογράφοι που κραυγάζουν για την αδικία που υφίσταται ο κοσμάκης, και την επόμενη στιγμή μαλώνουν την κυβέρνηση που καθυστερεί την εφαρμογή των μέτρων και άλλες τέτοιες μπούρδες είναι για θεατρόφιλους.

Εδω έχουμε πόλεμο (το λέει και η κυβέρνηση:)) και σε πολέμους δεν οικοδομούνται οι κοινωνίες.

Στους πολέμους διαλύονται.

Και αυτό έχουν αποφασίσει οι διδάκτορες της ανθρώπινης εκμετάλευσης για τις κοινωνίες των ανθρώπων.

Να ακολουθήσουν τη μοίρα της διάλυσης.

Δε ξέρω πόσων χρονών είστε. Εγω είμαι 36 και νιώθω υποχρέωση μου να αγωνιστώ. Ποιοί θα το κάνουν ; Τα γυναικόπαιδα ή οι παππούδες; που ηδη βάζουν το κορμί τους στην πρώτη γραμμή.

Κι' εγω θέλω τον κοινωνικό μετασχηματισμό σε πιο δίκαια και ανθρωποκεντρικά μοντέλα, αλλά οχι με τους όρους και το πλαίσιο που θέτουν. Οχι μέσα στην τρέχουσα κατάσταση. Και σίγουρα οχι με αυτούς τους θεματοφύλακες.

Είπαμε έχουμε πόλεμο.

Οσο μένουμε παθητικοί και ποτίζουμε τη δίψα τους για χρήμα και πλούτο, τόσο αυτή θα θεριεύει.

Link to comment
Share on other sites

καλα πηγαινε στο πολεμο μονος σου με το τουφεκι χωρις επικοινωνιες και οργανωση και θα δεις τι καταληξη θα εχεις, σα το σκυλι στο αμπελι την ξερεις την εκφραση? νταξ αν ειναι να πεσουνε κορμια μην πεσουνε στο βροντο.

επισης το "συνθηκες ανεπτυγμενου καπιταλισμου" δεν συμφωνω οτι ειχαμε στην ελλαδα, κατι αλλο ειχαμε το οποιο δεν μπορω να το εκφρασω, μου ειναι αδυνατο.

Link to comment
Share on other sites

Έχουμε πάρει χαμπάρι τι έχει γίνει στην Αίγυπτο; Ρίξαν το Μουμπάρακ, και τώρα, έχει αναλάβει ο στρατός (λες κι ο Μουμπάρακ δεν ήταν του στρατού...). Ναι, θα κάνουν εκλογές. Από το Σεπτέμβριο θα είχαν γίνει, αλλά...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.