Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από SLN

To flashara μια χαρα... Ανετα...

Μπαινει νετ κανονικα... Λιγο αργο βεβαια αλλα δεν ξερω αν φταιει το μοντεμ ή ο πΟΤΕ :D

Πλεον το βλεπει σαν G604T

Danke

στραβαδη αντε πισω στο καβουκη σου

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

ωρα για τα καθημερινα 4 χιλιομετρα πεζοποριας:flex:

Guyz, λίγο help για να μην ανοίγω θέμα:

Μου ήρθε η ASUS 8800GTS 320. Την έβαλα μέσα και όταν είδα τα ρολόγια στα 500-1600 ξενέρωσα. Αρχίζω να ανεβάζω με το Rivatuner τσούκου τσούκου και τώρα έχω φτάσει 650-1900 και δουλεύει artifact-free σε ότι της έτρεξα. Στα 675-1950 παγώνει στο 06 (γμτ). Τα σκορ με πρόχειρο τρέξιμο (κανένα tweak, επεξεργαστή στα 3.52 κτλ) είναι: 01-55775 / 03-30605 / 05-18474 / 06-10605.

Ποιο είναι το θέμα?

Οι θερμοκρασίες, με τον ανεμιστήρα στο 75% είναι απίστευτα χαμηλές (νομίζω), μιλάμε για ΜΑΧ στα 650-1900 τους 67 βαθμούς! ’ρα, αν της χώσω ρευματάκι θα πάει κι άλλο και δε θα έχω παγώματα στα 675 ;) Πώς της βάζω ρεύμα όμως? Nibitor? ATiTool? Με ποιο λέτε? Και πόσο?

Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 17:14]

Guyz, λίγο help για να μην ανοίγω θέμα:

Μου ήρθε η ASUS 8800GTS 320. Την έβαλα μέσα και όταν είδα τα ρολόγια στα 500-1600 ξενέρωσα. Αρχίζω να ανεβάζω με το Rivatuner τσούκου τσούκου και τώρα έχω φτάσει 650-1900 και δουλεύει artifact-free σε ότι της έτρεξα. Στα 675-1950 παγώνει στο 06 (γμτ). Τα σκορ με πρόχειρο τρέξιμο (κανένα tweak, επεξεργαστή στα 3.52 κτλ) είναι: 01-55775 / 03-30605 / 05-18474 / 06-10605.

Ποιο είναι το θέμα?

Οι θερμοκρασίες, με τον ανεμιστήρα στο 75% είναι απίστευτα χαμηλές (νομίζω), μιλάμε για ΜΑΧ στα 650-1900 τους 67 βαθμούς! ’ρα, αν της χώσω ρευματάκι θα πάει κι άλλο και δε θα έχω παγώματα στα 675 ;) Πώς της βάζω ρεύμα όμως? Nibitor? ATiTool? Με ποιο λέτε? Και πόσο?

ΜΟΝΟ με Mod μπορείς.......Δε νομίζω να βρείς πρόγραμμα να τις "φτιάξεις" το bios για να δώσεις παραπάνω τάση........Με το Nibitor θα το "κάνεις" (το Bios) να δίνει παραπάνω τάση, ΑΛΛΑ στην πραγματικότητα ΔΕΝ θα δίνει.....

Αρχική απάντηση από hipro5

ΜΟΝΟ με Mod μπορείς.......Δε νομίζω να βρείς πρόγραμμα να τις "φτιάξεις" το bios για να δώσεις παραπάνω τάση........Με το Nibitor θα το "κάνεις" (το Bios) να δίνει παραπάνω τάση, ΑΛΛΑ στην πραγματικότητα ΔΕΝ θα δίνει.....

Thanx master, όχι ότι δεν είμαι ικανοποιημένος αλλά διαισθάνομαι ότι πάει παραπάνω και με τρώει...:D :D

Το mod είναι απλό μολυβένιο ή καλύτερα-να-μην-το-σκέφτομαι? :D

Thanx man, θα το τσεκάρω αργότερα. Πάντως έχω πάθει πλάκα, την πήγα τώρα 650-2000 και μια λούπα σε όλα τα 3dmark την έβγαλε άνετα, θα την αφήσω με το 06 σε loop και βλέπουμε.

Και μετα μας λετε οτι δεν υπαρχει καμια συνεργασια με το Πλαισιο ??? :D

Πλαισιο Πειραια σημερα ωρα 16:30

Ιδου η αποδειξη :hehe:

ΑΝ7 φερε της φοτοτυπιες :D

23032007002wc6.th.jpg

Αρχική απάντηση από o polonos

Και μετα μας λετε οτι δεν υπαρχει καμια συνεργασια με το Πλαισιο ??? :D

Πλαισιο Πειραια σημερα ωρα 16:30

Ιδου η αποδειξη :hehe:

Ούτε εκεί δεν είναι πρωτότυποι... :cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.