Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Όποιος ψάχνει τα post του, υποδεικνύω εδώ πως θα έπρεπε να λειτουργήσει:

Stacker 830, LevelOne: http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=573421#post573421

Raid0 problem, LevelOne: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=40498

DFI P35, Winters: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=40495

Πτώση τιμών Intel, mitsosoft: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=40485

Νέα CPU από AMD, Winters: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=40499

Όπως καταλαβαίνετε όποιος δεν διαβάζει το ΠΟΘ χάνει όλες αυτές τις πληροφορίες και αυτό δεν το θέλουμε καθόλου παιδιά :)

Το ΠΟΘ ανοίχτηκε για τον σκοπό που λέει ο δημιουργός του: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=1177 και όχι για chat room, shoutbox ή οτιδήποτε άλλο. Αν είναι να παραστρατήσει, ε, μάλλον θα πάει εκεί που πάνε όλα τα άκυρα ;)

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Βάσει του υποδείγματος του πρώτου ποστ έχω να πω ότι μου τι δίνουν αυτοί που κλειδώνουν thread χωρίς λόγο.

Ο τίτλος λέει ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ εγώ θέλω να λέω ότι ο ουρανός είναι ροζ ο άλλος θέλει να δείχνει το κουτί του, όποιος θέλει να βάλει όρια σε κάτι του οποίου η θεματολογία και ο τίτλος εξ αρχής αυτό προσπαθούν να καταργήσουν μόνο ένα πράγμα: ΑΞΙΟΣ

Κάνετε σαν κάτι τροχαίους που τους δώσανε μπλοκάκι και την είδαν οι γ@μι@δες του σύμπαντος.

Πάντα τέτοια.

Κοίτα, καλώς ή κακώς ο Λάμπης είναι ότι τον κάνετε εσείς. Και εμείς, ώς όργανα διαχείρησης συζητήσεων του Λάμπη, είμαστε όπως μας κάνετε εσείς. Είναι καλό σε κάποιο διαδικτυακό τόπο που ασχολείται με την τεχνολογία να υπάρχουν θέματα τα οποία να χρήζουν προσοχής να υπάρχουν σε ανάλογες κατηγορίες όπου ο καθένας να μπορεί να τα βρεί και να μην είναι ανάγκη να σκάψει σε 1380 σελίδες. Όταν σας το λέμε τόσο καιρό ευγενικά και εσείς ποιείτε την νύσσαν, έ τότε δεν μας αφήνετε άλλη επιλογή από το να πάρουμε πιο δραστικά μέτρα.

Ξέρω αρκετούς χρήστες που δεν πατάνε στο Π.Ο.Θ. γιατί δε το γουστάρουν. Γιατι να στερούμε από αυτούς την δυαντότητα της γνώσης ή ακόμα και την δυνατότητα να απαντήσουν σε κάτι που ρωτάει κάποιος στο Π.Ο.Θ.

Όταν ο Ζάχος είχε ανοίξει αυτό το θέμα, το είχε κάνει γιατί ήταν σκασμένος από την καθημερινότητά του και το άνοιξε για να τα πεί κάπου να ξεσπάσει. Δεν το έκανε ούτε για να λέει βλακιούλες, ούτε να ρωτάει τεχνολογικές ερωτήσεις για να πάρει απαντήσεις στα γρήγορα.

Καλώς ή κακώς ο Λάμπης έχει κάποια δομή και κάποιο τρόπο σκέψης και όσο είμαστε εμείς Δ.Ο. δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν να την καταστρατηγίσει ούτε χάριν πλάκας, ούτε χάριν ευκολίας, ούτε χάριν δε-βαριέσαι-δεν-πειράζει-όλοι-μια-παρέα-είμαστε.

my 2 cents...

Kender θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω :)

Το topic είναι Πείτε ότι θέλετε, αλλά βρίσκεται κάτω από το Off topic, όπου αν διαβάσεις την περιγραφή λέει Θέματα και συζητήσεις που δεν ταιριάζουν στις υπόλοιπες κατηγορίες

Tι από αυτά που μετακίνησαν τα παιδιά, δεν ταίριαζε σε άλλη κατηγορία κι έπρεπε να μπει εδώ? Επίσης, σε αυτό που λένε, ότι χάνεται η πληροφορία γιατί πολλοί δε μπαίνουν εδώ, ή ακόμα χειρότερα, σε κάποια αναζήτηση, δε θα ψάξουν εδώ, πιστεύω ότι έχουν δίκιο.

Καμία διαφωνία με τη μετακίνηση αλλά γιατί να κλειδωθεί...ο καθένας λέει ότι θέλει την άλλη φορά έγινε ολόκληρη συζήτηση για το αν υπάρχει θεός δηλαδή ντάξει έπρεπε κάποιος να ξεκινήσει ένα τέτοιο thread,πιστεύω όχι η συζήτηση το πήγε εκεί.

@astrolabos

Ναι είναι λογικό να ζητάτε το κάθε πράγμα να πηγαίνει στη σωστή κατηγορία,όπως επίσης ότι δεν είναι λογική ο καθένας να ποστάρει εδώ και να περιμένει από εσας να σπάσετε το θέμα για να του κάνετε το thread. Στην περίπτωση με τη μείωση των τιμών cpu intel μπορούσε να μπει ως νέο κλπ δε χρειαζόταν τέτοια "βίαιη" αντίδραση.

Μην βλέπεις μεμονωμένα κάποιο γεγονός. Δες το γενικότερα για να έχεις μια ολοκληρωμένη άποψη.

Εγώ θα συμφωνήσω με την ουσία (όχι με τρόπο κατά 100%) των όσων λέει Kender.

Μπορώ να καταλάβω πχ το ότι κανείς δεν θέλει να γίνει το ΠΟΘ chat room αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την θεματολογία του νήματος αλλά με την μορφή του.

Είναι παράλογο να πιστεύετε ότι μπορείτε να εξαναγκάσετε κάποιον να γράψει κάτι εκεί που πρέπει. Ναι, προφανώς καλό και σωστό είναι αλλά δεν μπορεί να είναι αναγκαστικό / δεν μπορεί να πρέπει να επιβάλλεται.

Ο τίτλος του θέματος τα λέει όλα.

Το να προσπαθείς να βάλεις όρια θεματολογίας (και όχι τρόπου / μορφής) σε ένα θέμα με τέτοιο τίτλο είναι τουλάχιστον άτοπο.

Αν λοιπόν η ΔΟ θεωρεί ότι το συγκεκριμένο thread δεν εκπροσωπεί το forum, ας το κλείσει (προσωπικά και δεν νομίζω ότι είμαι ο μόνος που το πιστεύει αυτό, θεωρώ ότι θα είναι λάθος).

Τόσο απλά.

Αρχική απάντηση από spc

Εγώ θα συμφωνήσω με την ουσία (όχι με τρόπο κατά 100%) των όσων λέει Kender.

Μπορώ να καταλάβω πχ το ότι κανείς δεν θέλει να γίνει το ΠΟΘ chat room αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την θεματολογία του νήματος αλλά με την μορφή του.

Είναι παράλογο να πιστεύετε ότι μπορείτε να εξαναγκάσετε κάποιον να γράψει κάτι εκεί που πρέπει. Ναι, προφανώς καλό και σωστό είναι αλλά δεν μπορεί να είναι αναγκαστικό / δεν μπορεί να πρέπει να επιβάλλεται.

Ο τίτλος του θέματος τα λέει όλα.

Το να προσπαθείς να βάλεις όρια θεματολογίας (και όχι τρόπου / μορφής) σε ένα θέμα με τέτοιο τίτλο είναι τουλάχιστον άτοπο.

Αν λοιπόν η ΔΟ θεωρεί ότι το συγκεκριμένο thread δεν εκπροσωπεί το forum, ας το κλείσει (προσωπικά και δεν νομίζω ότι είμαι ο μόνος που το πιστεύει αυτό, θεωρώ ότι θα είναι λάθος).

Τόσο απλά.

Λοιπον ανοιγω αυτο το thread με την προυποθεση να συμμετασχουν ολοι και να πουν ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.

Τι τους την δινει, με τι σπαζονται, με τι εκνευριζονται, με τι την βρισκουν, τι γουσταρουν........

Αρχιζω και ελπιζω να με συγχωρεσετε αν ξεφυγω.

Αρχική απάντηση από CaptainMilo

Έχω ένα Seasonic 550 S12 το οποίο και τροφοδοτεί έναν 4300 @ 3150 , 4 σκληρούς , μία 8600GT και 2 dvd drives

Θα έχω κάνα πρόβλημα αν του κοτσάρω πάνω άλλη μία 8600 (ή αντικαταστήσω την υπάρχουσα με μια 8800gts) ή θα το σηκώσει άνετα;

Βλέπεις καμμία συνάφεια σε αυτές τις δύο δημοσιεύσεις;

Αρχική απάντηση από astrolabos

Βλέπεις καμμία συνάφεια σε αυτές τις δύο δημοσιεύσεις;

Θα χρειαστεί να προσπαθήσω πολύ για να αποδείξω την συνάφεια μεταξύ του ''Πείτε ότι θέλετε'' και του οτιδήποτε;

Ξαναδιάβασε αυτά που έγραψα παραπάνω. ;)

Μα δε νομίζω ότι το κλείδωμα έγινε για "τιμωρία"... Πρακτικό ήταν, για να μπορέσουν τα παιδιά να μαζέψουν τις απαντήσεις και να τις ομαδοποιήσουν αλλού...

Αν δεν το κλείδωναν κι ο καθένας πρόσθετε μερικές, θα ήταν σα να παίζουν videogame :hehe:

Σύριε, νομίζω ότι παίζουμε με τις λέξεις... ’λλο το "πείτε ότι θέλετε" κι άλλο το "πείτε ότι θέλετε που δε μπορείτε να πείτε αλλού". Νομίζω το εξήγησα πριν :)

Αρχική απάντηση από Wizard!

Σύριε, νομίζω ότι παίζουμε με τις λέξεις... ’λλο το "πείτε ότι θέλετε" κι άλλο το "πείτε ότι θέλετε που δε μπορείτε να πείτε αλλού". Νομίζω το εξήγησα πριν :)

Δεν παίζουμε καθόλου με τις λέξεις.

Με τις λέξεις αρχίζεις να παίζεις όταν θες να δώσεις το δικό σου νόημα σε μία απλούστατη φράση του στυλ Πείτε ότι θέλετε.

Κατά τα άλλα μην ξαναγράφω τα ίδια.

Και κάτι τελευταίο, αν η ΔΟ γουστάρει να κάνει moderating σε ένα τέτοιο thread, το λιγότερο που μπορώ να πω είναι χαράς το κουράγιο της (και δεν το λέω με την έννοια της όρεξης η οποία είναι δεδομένη άλλωστε αλλά από την πλευρά του ανούσιου του θέματος).

Αρχική απάντηση από kender

Βάσει του υποδείγματος του πρώτου ποστ έχω να πω ότι μου τι δίνουν αυτοί που κλειδώνουν thread χωρίς λόγο.

Ο τίτλος λέει ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ εγώ θέλω να λέω ότι ο ουρανός είναι ροζ ο άλλος θέλει να δείχνει το κουτί του, όποιος θέλει να βάλει όρια σε κάτι του οποίου η θεματολογία και ο τίτλος εξ αρχής αυτό προσπαθούν να καταργήσουν μόνο ένα πράγμα: ΑΞΙΟΣ

Κάνετε σαν κάτι τροχαίους που τους δώσανε μπλοκάκι και την είδαν οι γ@μι@δες του σύμπαντος.

Πάντα τέτοια.

Δηλαδή από αυτό που έγραψε ο jpavly, εσύ κατάλαβες ότι την είδε μπάτσος με εξουσία και τα ρέστα; Τσακάλι είσαι, αδερφέ...

το λοιπον...

μιας και ποστ πανε και ερχονται σημερα...

προτεινω καποιος να μεταφερει αυτα τα δυο ποστ(1+1) εδω στο ΠΟΘ...

να λαβει καμμια απαντηση το καημενο το sotiraki (ΤΜ) και να επιστρεψουν αρογτερα πισω με τις απαντησεις τους...:hehe::rofl:

Αρχική απάντηση από Chosen

Δηλαδή από αυτό που έγραψε ο jpavly, εσύ κατάλαβες ότι την είδε μπάτσος με εξουσία και τα ρέστα; Τσακάλι είσαι, αδερφέ...

Εκείνο που με έκανε να γράψω αυτό το πράγμα ήτανε ότι θα κλείσει το ποθ θα το στείλει εκεί που πάνε τα άκυρα,ντάξει ας το στείλει...

Ουφ επιτέλους πήρα μητρική...μετά από 1201329 ώρες μπροστά στις dq6-p5kdlx έριξα το κέρμα και ήρθε asus...so be it..

Ελπίζω το ποστ μου να ταιριάζει εδώ και να μην έπρεπε να το κάνω αλλού....

οχι και για αυτο η μητρικη σου λιαν συντομως θα υποστει

βασανιστηρια , ετσι για να σφιγγουν...

οχι αυτο που νομιζεις αλλα με αρεσει ο τροπος που σκεφτεσε :p

η μητρική θα υποστεί μερικά βασανιστήρια όταν βρω λεφτά για επεξεργαστή ,ψύκτρα, μνήμες, σκληρό, τροφοδοτικό!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.